In the Picture #188

In the Picture #188

Hello Monday! Tijd om het weekend weer af te sluiten en te beginnen aan een nieuwe (werk)week. Afgelopen week was leuk! Ik vierde o.a. mijn verjaardag voor familie, kreeg weer leuke pakketjes binnen, mocht komen shoppen bij Livera en genoot gisteren van het heerlijke weer samen met Dennis. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?


Maandag had ik een korte nacht achter de rug en sliep ik flink uit. Verder was ik de hele dag druk met het editen van mijn Parijs foto’s. Wat een mooi weekend was dat! Mocht je benieuwd zijn naar wat foto’s? Op mijn Instagram staan er inmiddels een hoop!


Terugblikken op leuke terrasjes in Le Marais <3


Ook deed ik wat boodschappen voor de week. Tijd om weer wat gezonder te gaan eten! Much needed 😉


Ik bracht de hele dag door in joggingsbroek, zo lekker!


Ontbijten met een lekker bakje vanille kwark en granola. Daarna was het weer tijd om te gaan werken.


‘s Avonds vanuit mijn werk ging ik pakketjes ophalen bij mijn ouders. Daar was mijn nichtje in slaap gevallen tijdens het eten. Ahhh!


Ik kreeg o.a. pakketjes binnen van Sacha, Garcia en L’Occitane. Zo leuk!


Woensdagavond at ik ook weer bij mijn ouders. Mama had een lekkere plaatpizza gemaakt!


Breakfast time! Kwark met vers fruit en granola. Nom!


Donderdagavond had ik een afspraak staan bij Livera. Ik mocht een mooi lingerie setje uit komen zoeken en werd opgemeten. Het was een hele leuke avond waarover ik komende week in een blog wat meer vertel.


Lunch at work: cracottes belegd met pindakaas en kipfilet.


Vrijdagavond had Dennis deze heerlijke wraps met kip gemaakt. Ze waren echt heerlijk!


In het pakketje van Garcia zaten deze twee mooie blouses. Love it!


Beide zitten zo mooi en lekker. Dit is mijn outfit van afgelopen zaterdag. Ik vierde mijn verjaardag voor familie en trok deze leuke streepjes blouse aan.


Ook droeg ik mijn haar in een halve knot.


Ik haalde verse bloemen in huis en ging gebak halen bij de Hema in de stad.


Snel ontbijten in de stad met deze heerlijke protein bar.


De verjaardag was erg geslaagd en gezellig. Dennis had de dag van tevoren de hele dag in de keuken gestaan om lekkere hapjes voor te bereiden.


Mijn nichtjes vermaakte zich ook prima!


En ze hielden mij ook lekker bezig, haha 😉


Ook maakte Dennis pulled pork klaar. Iedereen vond het heerlijk en heeft goed lopen smullen!


‘s Avonds waren we allebei afgebrand. We keken een filmpje en vielen beide in slaap op de bank.


Zondagochtend werden we pas om 11 uur wakker (nieuwe tijd). Oeps! Lekker ontbijten en daarna naar buiten. We gingen wandelen bij het Cadettenkamp, een soort Loonse & Drunese duinen in het klein ;-). Daar was het nog vrij rustig. Daarna gingen we nog naar Oosterhout om op het terras wat te drinken. Gezellig!


‘s Avonds aten we nog wat leftovers en keken we een serie.

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

  1. 26 maart 2018 / 19:31

    Mooie foto’s van Parijs en je nieuwe bloesjes! Ook het eten ziet er weer geweldig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: