In the Picture #187 Een week vol verrassingen!

In the Picture #187 Een week vol verrassingen!

Hi allemaal! Hier ben ik weer na drie dagen geen blog te hebben geplaatst. Afgelopen week was een week vol met leuke verrassingen. Wie mij op Instagram volgt heeft het misschien al wel meegekregen. Woensdagavond werd ik verrast met een surprise party voor mijn 30e verjaardag. Donderdag was ik namelijk jarig en kreeg ik nog een geweldige verrassing van mijn vriend. Kijk je snel mee?


Mijn week begon gewoon thuis. Ik moest drie dagen werken en woensdagavond begon mijn weekend al!


Woensdagavond werd ik verrast met een surprise party door lieve vriendinnen en mijn ouders. Zo leuk!


Iedereen had lekkere hapjes gemaakt en we aten deze heerlijke taart. Yum!


Donderdag was ik echt jarig, hoera! Bedankt voor jullie super lieve felicitaties <3!


Dennis verraste mij met een super lekker ontbijt en cadeau! Ik mocht namelijk mijn spullen in gaan pakken en dan zouden we ‘s avonds richting Parijs vertrekken. Whaaaa! Zo leuk, wat een verrassing!


Heel de kamer lag vol met confetti, haha!


Tussen het inpakken van de koffers even een stuk taart eten. Yum!


Halverwege de middag vertrokken we richting Schiphol. Op naar Parijs! Op het vliegveld zelf nog even een hapje eten.


Here we go!


‘s Avonds kwamen we rond 10 uur aan bij het hotel. Nadat we ons hadden opgefrist gingen we nog wat drinken.


Good morning Paris! Uitzicht vanaf het balkonnetje van ons hotel. Zo leuk! Voor mij alweer de 5e keer in deze mooie stad. Ik raak er niet op uitgekeken!


Ontbijten deden we bijna iedere ochtend bij ons in de straat. Daar zat een Le Pain Quotidien. Hier kun je zo goed eten, yum!


Vrijdag leek het wel lente! Wat een prachtige dag was het! Volle zon met 15 graden. Ik heb dan ook bijna de hele dag in mij blazer rond kunnen lopen. Heerlijk!


Vrijdag bezochten we dan ook alle bezienswaardigheden. We gingen eerst naar Notre Dame en daarna richting het Louvre.


Wandelen langs de Seine en mooie plaatjes schieten. Love it!


Ook kwamen we de meest lekkere dingen tegen, OMG!


Aan het einde van de middag liepen we nog langs de Eiffeltoren. Wat blijft Parijs toch een bijzondere stad! Helemaal blij met deze geweldige verrassing, dankjewel lieverd!


‘s Avonds gingen we eten bij een super schattig tentje op vijf minuten loopafstand van ons hotel. Wij zaten trouwens vlakbij de gezellige wijk Le Marais. Het barst hier van de leuke restaurantjes! Ik zal binnenkort mijn favoriete hotspots met jullie delen!


Het was een sharing diner. Dit vinden wij zelf altijd de leukste manier van eten, yum! De risotto was zo lekker!


Als toetje bestelden we samen de french toast. OMG! Deze was zo ontzettend lekker.


Zaterdag was het uitzicht iets minder. Het regende echt de hele dag met af en toe natte sneeuw. Bah!


Na ons ontbijt bij Le Pain Quotidien gingen we richting Galerie LaFayette.


Uitzicht vanaf het dakterras. Nu het zo regenachtig was kon je ook niet zo ver over de stad kijken.


‘s Middags gingen we lunchen bij La Favorite in Le Marais. Hier kun je zo goed eten jongens, aanrader!


Dennis ging voor de Eggs Norvegienne en ik nam de salade met kip. Allebei zo lekker! We hebben echt gesmuld! Na de lunch gingen we richting het hotel voor een powernap. Het was zo’n slecht weer dat we geen zin hadden om door de stromende regen te lopen. En we waren ook best moe! Tja, 30 jaar he ;-), zo’n stedentrip hakt erin!


‘s Avonds kwamen we uit bij een super leuke brasserie. Ook weer op loopafstand van ons hotel. Hier hebben we ook weer zo goed gegeten. Dennis nam een burger en ik de risotto met kip. Smullen! We dronken wat wijntjes en waren rond 11 uur weer op de hotelkamer.


Zondag brak alweer de laatste dag aan in het mooie Parijs. Het was super koud buiten maar gelukkig droog. Top! Onze eerste stop was Montmartre. We ontbeten bij Le Pain Quotidien en liepen daarna richting Place du Tetre en de Sacre Coeur.


Het was er gezellig druk. Ik vind Montmartre zo’n leuk wijkje! Heerlijk om doorheen te slenteren.


Mijn favoriete straatje in heel Parijs die ik alweer voor de 5e keer heb bezocht, haha! Kijk die schattige huisjes <3! Aan het einde van de middag gingen we al vroeg ‘avondeten’ omdat we richting het vliegveld moesten. Om 10 uur ‘s avonds vlogen we weer terug naar Amsterdam en om twee uur vannacht waren we pas thuis. We hadden wat vertraging met de vlucht en moesten natuurlijk nog naar huis rijden.


Vanmorgen sliep ik dan ook lekker uit en maakte ik mijn ‘In the Picture’ iets later. Vandaag ben ik al de hele dag foto’s aan het editen en straks nog wat blogjes tikken zodat ik weer even vooruit kan. Haha!

Binnenkort zal ik nog wat leuke hotspots van Parijs met jullie delen! 

4 Reacties

 1. 19 maart 2018 / 18:12

  Super leuk dat je door je vriend werd verrast! 🙂 Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En inderdaad, Parijs is een prachtige stad!

 2. 19 maart 2018 / 20:41

  Alsnog van harte gefeliciteerd Marloes! Wat een toffe verrassingen met als kers op de (verjaardags)taart; PARIJS! Ik hoop dat je ontzettend genoten hebt x

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2018 / 20:49

   Super lief, dankjewel Lindsey! Ja was echt een top cadeau! <3

 3. 20 maart 2018 / 06:41

  Wat een mooie en leuke verrassingen. Ben heel benieuwd naar jouw favoriete Parijse hotspots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: