In the Picture #186

In the Picture #186

Goedemorgen! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Afgelopen week was mijn laatste week als 29-jarige. Aanstaande donderdag word ik 30 jaar! Bizar, haha. Het was een druk weekje waarin ik ook weer veel blog materiaal geschoten heb! Kijk je mee naar mij week in foto’s?


Maandag was mijn moeder zo lief om outfit foto’s te schieten. Het was echt heerlijk weer en de geur van de lente hing in de lucht. Ik ben echt verliefd op deze mooie off-shoulder blouse. Hij is van Lofty Manner!


Toen ik terug thuis kwam was het tijd om te lunchen. Mijn favoriet zijn rijstwafels belegd met pindakaas en banaan. Yum!


De volgende ochtend lekker ontbijten terwijl het al bijna licht is buiten. Zo fijn! De voordelen van het voorjaar!


Dinsdagavond maakte ik deze lekkere rundvlees wraps met mozzarella. Daarna had ik nog een afspraak staan bij de fysiotherapeut. Ik ga tegenwoordig naar een nieuwe fysio en ik hoop dat deze mij een stuk beter kan helpen met mijn klachten.


Flatlay foto’s blijven een favoriet van mij om te maken. Je vind ze vooral veel terug op mijn Instagram.


Een relaxed avondje met series kijken en bloggen. Ik was begonnen aan het laatste seizoen van Nieuwe Buren. Erg spannend! Ook ontving ik deze fijne moisturizer van Clinique. Een aanrader!


Vrijdagmiddag ging ik vanuit mijn werk rechtstreeks door naar het station. Op naar Zevenaar om gezellig op visite te gaan bij mijn schoonouders. Dennis was er al omdat hij daar in de buurt ook werkt. Het was erg gezellig en we bleven ook een nachtje slapen. Zaterdag na het ontbijt reden we weer terug richting Breda.


Hello saturday! Mijn favo nieuwe outfit met lievelingsrok en shirt van Lofty Manner. Beide uit de nieuwe collectie!


Verder ging ik zaterdag aan de slag in huis met de grote schoonmaak. Lekker alles poetsen, stofzuigen, dweilen en mijn kledingkast heb ik flink opgeruimd. Ik heb weer heel wat nieuwe items te koop staan op United Wardrobe. Neem gerust een kijkje!Ready for a datenight <3!


We gingen de stad in om wat te drinken en een klein hapje te eten. Uiteindelijk belandde we spontaan bij mijn favoriete tapasbar Plan B! We bestelde een fles wijn en een paar lekkere gerechten. ‘s Avonds waren we beide echt doodop en sliepen we al rond negen uur. Oeps, haha! Voordeel was wel dat we zondag op tijd wakker waren en nog de hele dag voor ons hadden. Heerlijk!


We gingen even langs de Action en Xenos en daar kochten we deze leuke kussens. Love it!


Toen we terug thuis waren was het alweer lunch tijd. Dennis haalde lekkere walnoot broodjes bij de Lidl. Deze zijn echt zo lekker!


‘s Middags gingen we aan de slag met papieren bij elkaar zoeken voor de Belastingdienst. Verder maakte ik nog veel foto’s voor mijn blog en Instagram kanalen en restylde ik de woonkamer. Mocht je meer interieur foto’s willen zien, neem dan een kijkje op mijn Instagram @huisjevanmarloes.


‘s Avonds had Dennis weer lekker voor ons gekookt. Na het eten kropen we in de bank met de laatste afleveringen van Peaky Blinders. Echt een aanrader!

Deze week hoef ik maar drie dagen te werken en dan heb ik een extra lang weekend van vijf dagen. Zo fijn! Heb jij nog leuke plannen voor komende week?

6 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 06:15

  Ohhh Plan B is ook mijn favoriete tapasbar. Aan de naam verwacht je het misschien niet, maar zoooo lekker daar. Dat groene blousje wat je die avond draagt vind ik leuk. Leuke kussens van de Action.

 2. 12 maart 2018 / 07:02

  Wat een mooie foto’s en je outfit met het groene blousje vind ik geweldig!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:32

   Lief, dankjewel Darina! Leuk is ie he?

 3. 12 maart 2018 / 09:18

  Ik vind die outfit met dat leren rokje echt heel leuk; zou zomaar iets zijn dat ik ook zou kunnen dragen! Leuk weekje heb je gehad <3

 4. 12 maart 2018 / 17:34

  Mooie foto’s weer. Die outfit met die zwarte rok zijn gaaf!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:32

   Dankjewel girl! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: