In the Picture #184

In the Picture #184

Goedemorgen! Wat was het koud afgelopen week hé? Is de winter toch nog begonnen, haha! Ik vind het heerlijk dit weer, zolang de zon maar schijnt. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Maandag bleef ik lekker lang in bed liggen en had ik een thuiswerkdag. Ik ging aan de slag voor mijn blog, kreeg een hoop leuke pakketjes binnen en moest nog even naar de stad om ballonnen te halen. Ook heeft de afstandsbediening van mijn camera het begeven. Balen, want hier maak ik veel foto’s mee! Op Ebay bestelde ik gelijk twee nieuwe.


‘s Avonds maakte ik deze lekkere pizza broodjes belegd met parma ham, paprika, mozzarella en groene pesto.


Mijn nieuwe laarsjes van Sacha. Love it! Dit is wel mijn favoriete outfit van de afgelopen tijd!


Ik ben nog steeds zo blij met mijn marmeren tafel. Echt een perfecte achtergrond voor mijn Instagram foto’s. Haha! Ik ontving o.a. deze nieuwe geur van Marc Jacobs. Hij is zo lekker voor het voorjaar!


Getting ready!


Tijd voor een lekker ontbijt met mijn vitamines. Van TakeDaily ontving ik een maandpakket, waarin iedere dag vitamines voor die dag zitten. Ideaal! Zo vergeet je ze nooit in te nemen.


Ontbijt voordat ik moest werken. Ik vervang steeds vaker Griekse yoghurt of kwark voor rijstwafels. De laatste tijd heb ik een beetje last van mijn buik. Opgezwollen en krampen na het eten van melkproducten. Even bekijken of het zo beter gaat!


Mijn favoriete hoekje in de slaapkamer is toch wel mijn make-up hoek. Heerlijk om ‘s ochtends hier mijn make-up te doen.


Zo fijn dat het ‘s avonds weer langer licht blijft. Als ik uit mijn werk kom rond half 6, kan ik er nog even van genieten <3!


Vriendlief kwam donderdagavond alweer thuis van zijn werk. Heel fijn! Zo is de week toch een stuk korter. Wij zijn vaak alleen in het weekend samen omdat hij in de buurt van Arnhem werkt en dat is toch een heel stuk rijden vanaf Breda ;-). Vrijdagochtend ging Dennis gelijk met mij uit bed en maakte hij een lekker ontbijt klaar. Yum!


Ook kwam er van de webshop ComeGetFashion een leuk pakketje binnen waaronder deze schattige oorbellen. Love it <3!


Vrijdagavond hebben we zo lekker gegeten. Toen ik thuis kwam uit mijn werk was de tafel al gedekt en de barbeque aangestoken. Dennis ging spareribs maken. Yum! Hier had ik zoveel zin in. Ze smaakte echt heerlijk!


Gisterenochtend met de trein richting Den-Bosch voor een afspraak bij de boetiek van Jo Malone. Wat was het koud op het station, brrrr! Even opwarmen met een thee.


De boetiek van Jo Malone in Hudson’s Bay is prachtig! Ik maakte voor het eerst kennis met de producten en kreeg een arm-handmassage. Zo fijn! De producten ruiken werkelijk heerlijk. Nu ik (‘s avonds om 22.00u) dit artikel tik ruik ik de heerlijke rozengeur nog steeds!


Daarna liep ik richting Robbies. Dit kreeg ik als aanrader door! Wat is het mooi daar, heel erg leuk!


Je kunt er shoppen voor je interieur, maar ook eten of wat drinken.


We besloten om nog wat te lunchen en kwamen uit bij een leuk tentje, waar ik dit heerlijke broodje met bospaddenstoelen at. Smullen!


Daarna ging Dennis richting een vriend van hem en bleef ik nog even in Den Bosch om te shoppen. Bij Zara kwam ik deze mooie oorbellen tegen. Ik vind ze prachtig!


Weer teruglopen richting het station. Den Bosch is ook echt een mooie stad!


Bij H&M kwam ik dit leuke baretje nog tegen. Ook kocht ik hem zodat ik wat warms op mijn hoofd kon dragen. Dat was wel nodig gisteren, haha!


Eenmaal thuis lagen deze heerlijke repen van Tony’s in de brievenbus. Dankjewel Postcode Loterij, haha!

‘s Avonds kwam een vriendin van mij nog gezellig kletsen en wijntjes drinken. Vanmiddag komen mijn ouders nog op visite en verder hebben we een rustige zondag op de planning staan!

Heb jij nog plannen vandaag? Hele fijne zondag!

4 Reacties

 1. 25 februari 2018 / 10:10

  Jaloers op je marmeren tafel, echt een plaatje!
  En oeh chocolade, weer leuke foto’s!

 2. 25 februari 2018 / 10:51

  Mooie foto’s! Het baretje is echt heel leuk. Fijne zondag!

 3. 25 februari 2018 / 11:07

  Je hebt zoveel mooie instagram plekjes en hoekjes in je huis, heel erg tof! Je marmeren tafel is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: