In the Picture #182 Carnaval

In the Picture #182 Carnaval

Happy Valentine’s Day! Excuses voor mijn afwezigheid de afgelopen dagen. Ik heb genoten van een lekker lang carnavalsweekend. Vrijdag was ik al vrij van mijn werk om te gaan carnavallen in de stad. Verder heb ik ook nog maandag carnaval gevierd. Kijk je gezellig mee?


Vorige week eindigde we het weekend met een gezellig filmavondje in de bank. Heerlijk!


Hello Monday! Tijd voor een nieuwe week. Ik had een hoop te doen en moest veel artikelen schrijven voor mijn blog.


Eerst lekker ontbijten en daarna gelijk aan de slag.


Outfit of the day met mijn nieuwe dress van TypicalJill.


Ik ontving o.a. deze mooie smartphone case van IdealofSweden. Deze hoesjes zijn altijd zo leuk!


Ik ben deze fijne natural teeth whitener aan het uittesten. Ik ben er in ieder geval blij mee en werk wel degelijk verschil. Komende week staat de review online!

De rest van de week was ik gewoon aan het werk en maakte ik eigenlijk geen foto’s.Vrijdag was ik vrij en sliep ik een beetje uit. Mijn ontbijt bestond uit banaan-ei pancakes. Yum! Een goede bodem leggen voor een avondje carnaval!


Met een groep vriendinnen gingen we als bloemenmeisjes. Erg leuk! We kregen er leuke complimenten over in de stad. Ready to go!


The day after, haha! Ik was wel een beetje brak en had een kleine kater. Ik merk toch wel nu ik ouder word dat het wat langer duurt voordat je bent bijgekomen ;-)! Zaterdags ging ik niet carnavallen maar samen met Dennis auto’s kijken. Dennis is al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto en hij heeft een hele mooie gevonden!


Toen we weer thuis kwamen ging ik even een uurtje slapen en had Dennis een heerlijke maaltijd gekookt. Zoete omelet met pittige gehaktballetjes en bami. Smullen!


Sunday breakfast <3! Ook deze dag bleven we lekker thuis en gingen we s’ middags nog even wandelen.


Lookje van de dag met voor het eerst deze nieuwe laarsjes van Sacha schoenen.


Ondanks dat het erg koud buiten was, bleef het wel droog. We maakte een rondje van zo’n twee uur. Lekker hoor!


Daarna gingen we samen eten. Lekker simpel de restjes opmaken van alles wat nog in de koelkast lag. Haha! ‘s Avonds gingen we naar de Kinepolis in Breda. Ik was zo benieuwd naar de nieuwste Fifty Shades film. Dennis vond hem wat tegenvallen maar ik vond hem leuk! Al blijven deel 1 & 2 het allerleukste!

Deze week komen er gewoon weer dagelijks artikelen op mijn blog. Hoe was jouw (Carnavals) weekend?

5 Reacties

 1. 14 februari 2018 / 08:00

  Leuke outfit had je aan zondag! Hier doen wij helaas niet aan carnaval dus het was een rustig weekend.

 2. 14 februari 2018 / 09:06

  Wat een leuke outfit, ik snap wel dat je daar met carnaval complimentjes over kreeg. Je nieuwe laarsjes van Sacha zijn ook super leuk. Heerlijk wandelen met dit weer, wel een beetje koud maar beter weer kun je haast niet hebben. Ik heb wel een beetje carnaval gevierd, maar niet zo uitgebreid als andere jaren.

 3. 14 februari 2018 / 10:04

  Dat ontbijtje ziet er echt super lekker uit! Super schattig hoesje en wat een leuke laarsjes!

 4. 15 februari 2018 / 19:19

  Leuke foto’s! Ik vind je carnavalsoutfit ook erg leuk, een keertje wat anders! Oh en wat zijn je nieuwe Sasha laarsjes schattig trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: