In the Picture #180

In the Picture #180

Goedemorgen iedereen! Zijn jullie aan het genieten van je weekend? Gisteren ben ik met mijn moeder naar de stad geweest en vandaag staat er een rustig dagje op de planning. Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag? Ik heb weer een nieuwe week in foto’s klaar staan voor jullie. Kijk je gezellig mee?


Maandag is mijn blog dag. Ik sliep uit tot 9 uur en ging daarna lekker in joggingspak aan de slag. Zo fijn als je een dag thuis aan het werk bent. Mijn ontbijt bestond uit pannenkoekjes van banaan en ei. Lekker!


Werkplek van de dag! Maandag was een productief dagje. Ik rondde 4 samenwerkingen af en blogde nog wat vooruit voor de rest van de week. Dit moet ik vaker doen ;-)!


Soms zit ik zo in mijn laptop dat ik vergeet te lunchen, haha. Daarom werd het een late lunch rond een uur of half 4. Ik maakte drie rijstwafels met filet, sandwichspread en pindakaas.


‘s Avonds had ik niet heel veel trek en maakte ik een carpaccio salade klaar. Nomnom!


Favorite jewellery <3


Who wants pancakes for breakfast? Er gaat geen week voorbij dat ik geen pannenkoeken als ontbijt eet. Haha!


Fijn hoekje in huis met Dennis zijn gitaar en mijn favoriete kamerplant. De Monstera <3! Volgen jullie mij al op mijn nieuwe Instagram account? Hier plaats ik bijna iedere dag een foto van mijn huisje.


Sinds kort gebruik ik deze top producten van Rodial Skincare. Dit is zo’n fijn merk! Het is wat prijzig maar zeker de moeite waard. Mijn huid knapt er goed van op!


Toen ik vrijdag uit mijn werk kwam stond er een heerlijke maaltijd klaar. Dennis had ondanks dat hij ziek was toch heerlijk gekookt. Wat een lieverd! Een gezonde kip ovenschotel met zoete aardappel, paprika, knoflook en champignons.


Hello weekend! Ik kan hier zo van genieten. Op zaterdag lekker de stad in, winkels kijken, koffie ergens drinken (of in mijn geval Chai Latte ;-)) en vervolgens de dag afsluiten met een wijntje en een borrelhapje. Gisteren ging ik met mijn moeder de stad in. We maakten wat outfit foto’s in de stad (die komende week op mijn blog verschijnen). Zo lief dat mama regelmatig de tijd en moeite neemt om foto’s te schieten. Dankje mam <3!


Ondanks het mooie weer was het eigenlijk wel heel rustig in de stad. Vreemd!


We kwamen uit bij het leuke en vrij nieuwe koffietentje NOOK. Dit zit op de hoek bij het van Coothplein in de stad.


Het is een super schattig en klein tentje. Ze hebben er niet heel veel zitplaatsen, dus grote kans dat het vol zit.Ik probeerde de Chai Latte uit (die erg lekker was!) en mijn moeder de Jasmijnse thee. Samen deelde we een grilled sandwich met mozzarella, basilicum en tomaat. Yum, lekker!


Eenmaal thuis trok ik mijn heerlijke cosy huispak weer aan. Dit fleece pak is van Hunkemoller en hij zit zo ontzettend lekker.


Ook haalde ik een bos rozen en tulpen in huis. Heerlijk om weer verse bloemen te hebben staan!


Ook kwamen afgelopen week mijn nieuwe ringen van het mooie merk Ti Sento binnen. Heb jij de blogpost al gezien?

Hele fijne zondag iedereen!

8 Reacties

 1. 28 januari 2018 / 10:11

  Zo mooi die foto van je favoriete sieraden! En wat had Dennis een heerlijk maaltje gemaakt zeg, dat ziet er echt superlekker uit. Goed idee ook, zo’n carpacciosalade! Dat moet ik ook maken. Malou x

 2. 28 januari 2018 / 10:15

  Wat een leuke foto’s! Ben heel benieuwd naar de outfitfoto’s.

 3. 28 januari 2018 / 10:31

  Wat maak je toch altijd geweldige foto’s! erg leuk dat je dit hebt gedeeld

 4. 28 januari 2018 / 11:15

  Jouw huisje blijft zo mooi zeg! Dat kip maaltje ziet er lekker uit ook!

 5. Ria
  28 januari 2018 / 19:34

  Graag gedaan hoor schat, doe ik met liefde💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: