In the Picture #179

in the picture
In the Picture #179

Goedemorgen! Tijd om alweer ‘In the Picture 179’ met jullie te delen. Afgelopen week was een leuke week. We hadden een heerlijk rustig weekendje en afgelopen zondag ging ik klunen met vriendinnen in Breda. Dit is ieder jaar drie weken voor carnaval. Een soort van pre-carnaval. Het was in ieder geval erg gezellig!

in the picture
Breakfast before work! Ook check ik iedere ochtend even of mijn artikel online is gekomen.

in the picture
Ik ben dol op koude dagen met een zonnetje erbij. Typisch winter weer! Een outfitje met mijn favoriete blazer.

in the picture
Ik heb weer een favoriet ontdekt in mijn skincare routine. Het merk Rodial is top! Ik gebruik het heel graag en heb al eerder bepaalde lijnen uitgetest voor mijn blog. Nu ben ik begonnen met het testen van de Dragon’s Blood lijn. Tot nu toe bevalt hij erg goed!

in the picture
De nacht van woensdag op donderdag stormde het flink buiten! Ik sliep slecht en werd veel wakker ‘s nachts. Ik begon de dag dan ook met een heerlijke Chai Latte. Een goed begin van de ochtend!

in the picture
Donderdag kwamen mijn nieuwe ringen van Ti Sento binnen. Ze zijn zo mooi! Ik heb ze besteld op de website van Brandfield. De ringen passen perfect bij mijn oorbellen van Ti Sento.


Vrijdagavond had Dennis heerlijk gekookt. We hebben weer lekker gesmuld!Zaterdag gingen we naar de stad. Outfit of the day met mijn nieuwe streepjes trui!


Ik vind het echt heerlijk om te voet naar de stad te kunnen lopen. Ideaal!Eerst lekker een koffie en Chai Latte drinken bij Barista bar. We bestelde er een stuk carrot cake bij! De taart is zo lekker hier!


Terwijl vriendlief aan het koken was s’ avonds werkte ik nog even aan mijn blog.


Dennis had tortilla bootjes gemaakt gevuld met gehakt, groente en gesmolten kaas. Erg lekker!


‘s Avonds keken we nog een nieuwe serie onder het genot van een drankje en hapje.


Zondag stond ik op tijd op. Ik moest namelijk in de ochtend nog aan mijn blog verder werken. Ik had een aantal samenwerkingen lopen die ik af moest ronden! Ik at een lekkere bak met kwark als ontbijt.


‘s Middags ging ik met vriendinnen verkleed de stad in om te klunen. Het was lekker druk en er hing een gezellige sfeer. Alvast een fijn voorproefje op carnaval! Ik heb er zoveel zin in!

Rond een uur of zeven s’ avonds was ik weer thuis en keek ik met Dennis nog een film. Gisterenochtend sliep ik lekker uit en de rest van de dag heb ik aan mijn blog gewerkt.


Gisteren kwam er ook nog een artikel online over ‘de perfecte Valentijnsdate’. Vier jij Valentijnsdag?


8 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 08:53

  Volgens mij kan jouw vriend echt heerlijk koken! Ik vier zeker Valentijn, maar dat is dan ook de dag dat we ee relatie kregen, lekker cliché Haha.

 2. 23 januari 2018 / 11:16

  Oehh wat ziet het eten van Dennis er lekker uit, goede kok zo te zien! En Barista Bar vind ik zo’n leuk plekje, echt lekkere dingen hebben ze daar!

 3. 23 januari 2018 / 12:22

  Ik wist eerst niet wat klunen was haha, maar carnaval is altijd wel gezellig

 4. 23 januari 2018 / 13:35

  Leuke foto’s en het eten ziet er weer overheerlijk uit!

 5. 23 januari 2018 / 16:55

  Wat een leuk weekje weer. Heerlijk om een vriend te hebben die zo lekker kan koken, vooral dat eerste gerechtje (geen idee wat het is) ziet er supergoed uit. Wat heb je een tof vest aan trouwens op zaterdag! Ik ben benieuwd naar al je samenwerkingen. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: