In the Picture #176 Feestdagen, vakantie en een nieuw jaar!

In the Picture #176 Feestdagen, vakantie en een nieuw jaar!

Good Morning! Eindelijk tijd om weer een nieuwe ‘In the Picture’ met jullie te delen. De laatste is alweer zo’n twee weken geleden. Toen begonnen de Feestdagen en had ik wat andere artikelen voor jullie in petto. Afgelopen week had ik een mini vakantie en vierde ik natuurlijk Kerst en Nieuwjaar. Kijk je gezellig mee?


De zaterdag voor Kerst kwamen vrienden bij ons eten. Dat was een erg gezellig avondje. We maakten lekkere tapas hapjes en kletsten gezellig bij.


Wat ik het leukste vind aan de hele Kerst periode? De versieringen en gezelligheid. Nog even genieten van de Kerstboom dus!


Warming up for Christmas! Zondags reden we al op tijd richting mijn schoonouders. Dat is ongeveer 1,5 uur rijden. We vierde daar die avond Kerstavond en bleven ook gezellig slapen. Het was een super gezellig dagje met veel lekker eten, cadeau’s en All You Need is Love natuurlijk!


Klaar voor de Kerst! Na het Kerstontbijt reden we terug richting Brabant om Kerst te vieren bij mijn ouders.


Eerst nog even langs huis om ons om te kleden en slaapspullen in te pakken. ‘s Avonds bleven we namelijk bij mijn ouders slapen.


Ready for Christmas!


Dit was de rest van mijn outfit. Een mesh top met steentjes, glitter legging en glitter laarsjes. Kerst bij mijn ouders was ook erg geslaagd. We hebben met de familie lekker gegeten en ‘s avonds nog Home Alone gekeken.


Kerst make-up essentials. Ik gebruikte wat nieuwe mooie producten van Clarins.


Tweede Kerstdag reden we na het ontbijt weer lekker naar huis. We hadden heel de dag eigenlijk geen plannen. Lekker rustig dus! Gezellig de kaarsjes aan thuis en filmpjes kijken. Uiteindelijk begon ik ook een grote opruiming in mijn make-up stash en heb ik ontzettend veel weggegooid. Eindelijk weer een opgeruimd kantoortje. Zo fijn!


‘s Avonds besloten we lekker een beetje van alles wat te eten. Vriendlief maakte zijn heerlijke Carpaccio salade weer klaar. Echt de lekkerste ooit! Daar aten we nog wat brood bij met smeersels. ‘s Avonds keken we Home Alone 2. Hij blijft leuk!


De dag na Kerst bleven we ook lekker thuis. Dennis ging een mooi make-up hoekje voor mij klussen en ik ruimde de Kerstspullen allemaal op en hield de grote schoonmaak in huis. Maar eerst de dag beginnen met een gezond ontbijtje naar al dat vele eten. Haha!


Ook ontving ik in de Kerstvakantie nog deze mooie ringen van het merk Melano. Ik ben echt dol op dit merk. De rosé gouden ring met zilveren steen had ik al.


Donderdagochtend maakte ik weer eens banaan-ei pannenkoeken als ontbijt. Erg lekker weer!


Daarna ging ik met Dennis naar Dordrecht om een dagje te winkelen. Het was lekker koud buiten!


‘s Middags gingen we gezellig lunchen bij een knus bakkerijtje No. 38 in het centrum van Dordrecht. Aanrader! Dennis ging voor de gerookte zalm en ik voor de geitenkaas.


Vrijdag moest ik weer gaan werken. Wij hadden dienst op het werk, dus het was een erg druk dagje!
‘s Avonds gingen wij gezellig uiteten met mijn ouders. Het was een hele gezellige avond!


Papa, mama en ik gingen voor een burger en Dennis nam de spareribs. Smullen maar!


Zaterdagmiddag ging ik mijn nichtje Ilse ophalen. Ze kreeg voor haar 5e verjaardag van ons gaatjes in haar oren. Dit wilde ze zo graag! Ze was super dapper en gaf geen kick. Trotste tante hier hoor!


‘s Avonds hielden Dennis en ik een relaxed avondje met kleine hapjes als avondeten.


Zondag sliepen we redelijk lang uit en eigenlijk was die dag ook wel heel relaxed. Het was natuurlijk super slecht weer en het regende bijna de hele dag.


Ik maakte natuurlijk een terugblik van 2017 op mijn blog. Die kun je hier teruglezen en maakte mijzelf klaar voor oudejaarsavond!


Die brachten we namelijk door in de Winter Efteling! Zo ontzettend leuk. Ondanks het weer was het een super leuk avondje. Het regende tot een uur of 9 en daarna was het gelukkig droog.


De sfeer is wel heel anders als het regent natuurlijk. Ondertussen even opwarmen met een warme chocolademelk met véél slagroom!


Omdat het buiten te hard aan het regenen was gingen we binnen even schaatsen. Dit vind ik altijd zo leuk om te doen!


Toen we na een uurtje weer buiten kwamen was het droog en gingen we nog wat leuke attracties opzoeken. Tegen 12 uur liepen we richting de ingang waar bij het water een hele mooie vuurwerkshow werd gehouden. HAPPY NEW YEAR!


Time to pop the champagne! Gisteren sliepen we ook lekker lang uit en gingen we rond de middag naar langs mijn oma, waar de rest van de familie ook was. Daar gingen we nog even door met hapjes en drankjes. ‘s avonds keken we nog een filmpje en ging ik op tijd naar bed.

En vandaag is het weer tijd om te gaan werken. Back to normal ;-)! Ben jij deze week nog vrij of moet je ook weer gaan werken?

Fijne week iedereen!

9 Reacties

 1. 3 januari 2018 / 06:15

  Wat een heerlijke dagen heb je gehad. Wij wilden eigenlijk ook naar de Efteling gaan, maar i.v.m. het weer zijn wij toch niet gegaan. Ik ben gisteren weer aan de slag gegaan en ga zo weer werken. Ik ben deze week niet meer vrij, maar vind het prima :-).

 2. 3 januari 2018 / 07:03

  Wat een heerlijke week! Ben heel benieuwd naar het make up hoekje 🙂
  Ik ben ook weer aan het werk na een weekje vrij maar het is goed zo 🙂

 3. 3 januari 2018 / 08:01

  ik moet mijn kerstboom nog aftuigen maar ik vind ‘m juist zo pretty XD

 4. 3 januari 2018 / 08:07

  Ziet er uit als een leuke week! Oud en nieuw in de Efteling lijkt me zo mooi! Wist niet dat dat kon. Ik ben deze week gelukkig nog vrij 🙂

 5. 3 januari 2018 / 09:31

  Wat een leuke en gezellige feestdagen heb je achter de rug! En wat tof dat je bent gaan schaatsen, dat willen wij deze week ook nog gaan doen.

 6. 3 januari 2018 / 10:37

  Inderdaad nu weer back to normal helaas! Wel super leuke foto’s, lekker feestelijk! Zo te zien en te lezen heb je heerlijke dagen gehad!

 7. 3 januari 2018 / 11:03

  Zo veel lekkere hapjes! Die foto van je nichtje is ook zoooo schattig <3

 8. 3 januari 2018 / 12:45

  Wat een prachtige foto’s en wat een fijne dagen. Ik vind je Kerstoutfit heel erg mooi, je laarsjes zijn zo gaaf! En hoe leuk dat je Oud & Nieuw vierde in de Efteling! Ik wist niet eens dat dat kan, zo leuk. Happy New Year meis! Malou x

  • Marloes
   Auteur
   6 januari 2018 / 01:45

   Ah dankjewel Malou, lief van je! Ja dat is wel een hele leuke aanrader inderdaad! Jij ook Happy New Year <3 Geniet van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: