In the Picture #175 It’s Beginning to look a lot like Christmas

In the Picture #175 It’s Beginning to look a lot like Christmas

Kerst komt steeds dichterbij en afgelopen week mochten we zelfs al genieten van een mooi Winter Wonderland. Love it! Thuis heb ik nog steeds geen internet dus afgelopen week was ik veel te vinden bij mijn ouders en in gezellige koffietentjes om aan mijn blog te werken. Kijk je mee naar mijn weekje?


De stad is zo mooi versierd met gezellige lichtjes nu <3!


Afgelopen maandag had ik afgesproken met Debra van Debshealthylife. Zij woont ook in Breda en we hadden zin om een keer samen outfit foto’s te shooten. Net zo gezellig! We spraken af bij In Kannen en Kruiken om nog wat te drinken.


Het sneeuwde zo hard maandag. Alles was mooi wit waardoor foto’s maken extra leuk (en koud) was. Haha! Ik droeg een nieuwe outfit van My Jewellery uit de Kerstcollectie!


Eenmaal thuis maakte ik nog wat foto’s voor Instagram en mijn blog. Soms best lastig om in één dag alle foto’s te schieten voor gelijk de hele dag omdat je afhankelijk bent van licht. Het nadeel als je blog niet je fulltime baan is ;-).


Dinsdag ontving ik een prachtig Kerstpakket van een PR Bureau. Zo mooi! Hij zat verpakt met cadeau’s voor zowel de man als vrouw om te geven. Dat is dan ook wat ik ga doen! Cadeautjes inpakken voor de Kerst!


Mijn Kerstgarderobe. Veel glitters, goud,zilver en mijn opvallende glitter boots van Sacha Shoes. Wat vinden jullie ervan?


Woensdag nam ik deze lekkere bananenmuffins mee naar het werk. Lang geleden dat ik ze gebakken had!


Afgelopen week kwam ook de post online met mijn nieuwe Kerstitems voor in huis van de website Junique.


Gezellige lichtjes en kaarsjes overal <3 It’s beginning to look a lot like Christmas!


En nog een sneeuwfoto in het Valkenberg park in Breda. Ik draag mijn nieuwe okergele jas van My Jewellery. Love it <3!


Vrijdagavond was vriendlief ook weer thuis na een weekje werken en had hij heerlijk gekookt. Kastanje Risotto met Spinazie en een zalmmoot van de gril. Yum, smullen maar!


De Kerstboom mooi versieren met wat extra ballen.


Vrijdagavond hielden we een lekker gezellig bankhangavondje met een filmpje erbij.


Zaterdagochtend stonden we op tijd op om naar de Kerstmarkt in Antwerpen te gaan. We parkeerde de auto bij Wijnegem shopping center en daar liepen we ook nog een rondje doorheen. Het was overal zo mooi versierd.


Happy face!


Een dagje Antwerpen zonder Belgische wafel kan natuurlijk niet, lekker!!


Nomnom!


Dennis warmde op met een lekker Jagermeistertje!


De Kerstboom stond er ook zo mooi bij. Gezellig ‘s avonds met alle lichtjes aan <3!


Rond 8 uur waren we weer thuis en gingen we samen gourmetten. Zo lang geleden dit maar daarom juist extra lekker!Zondag sliepen we mega lang uit tot 12 uur, wow! Daarna ging ik flink aan de poets in huis en ruimde we samen op. Rond een uur of half vier gingen we richting de stad. Ik om te bloggen en Dennis ging gezellig mee. Ik kocht in Antwerpen een glitter legging die ik droeg met mijn glitter boots van Sacha shoes!


Hoe was jullie weekend? Lekker genoten allemaal? Vandaag moet ik werken en nu ben ik morgen een dagje vrij. Ook lekker natuurlijk! Fijne week iedereen!

8 Reacties

 1. 18 december 2017 / 06:15

  Wat een leuke foto’s. Ik heb ook van die glitter boots, eigenlijk had ik ze gekocht voor een 70’s party.. maar ik vind ze zo tof dat ik ze nu ook gewoon ga dragen bij zwarte outfits.

 2. 18 december 2017 / 06:45

  Wat een gezellige foto’s! Ik vind je nieuwe jas van My Jewellry erg mooi.

 3. 18 december 2017 / 09:19

  Wat een heerlijke foto’s, zo gezellig en knus! Die wafel ziet er echt te lekker uit.

 4. 18 december 2017 / 20:16

  Oooh nu heb ik zin in zo’n lekkere chocoladewafel!!

 5. 18 december 2017 / 20:42

  Oh wat een mooie foto’s allemaal zeg!

 6. 19 december 2017 / 03:44

  ahhh deze foto’s zijn zo leuk! Hier krijg ik dan wel weer een kerstgevoel van <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: