In the Picture #172 Ziek en Website gehackt!


In the Picture #172 Ziek en Website gehackt!

Hi allemaal! Mijn ‘In the Picture’ staat helaas een paar dagen te laat online op mijn blog. Afgelopen weekend is er een aanval geweest vanuit Japan op mijn website, waardoor mijn blog dus gehackt was. Mijn site lag er een tijdje uit en een aantal dingen werkte niet helemaal lekker meer. Zo kon ik dus ook geen artikelen online plaatsen. Flink balen! Nu ben ik alle 1100 artikelen aan het nalopen op gekke dingen. Mocht je dus nog iets vreemds tegenkomen, laat het me dan even weten!

Vorige week was ik de hele week flink ziek. Ik had een buikgriep te pakken en lag dan ook t/m zaterdag plat in bed en de bank. Heel veel foto’s heb ik niet gemaakt. Kijk je mee naar mijn week?


Vorige week zondag maakte Dennis een heerlijke plaatpizza klaar. Yum, zo lekker! We keken nog een filmpje en genoten van een gezellig avondje samen.


Maandagochtend werd ik al wakker met rillingen door mijn hele lijf. Brrr..ik nam als ontbijt warme havermout met kaneel, appeltjes en rozijnen. Lekker iets warms in mijn buik!


‘s Middags had ik met twee vriendinnen afgesproken en hebben we lekker bijgekletst. Gezellig! Halverwege de middag was ik weer thuis en moest ik nog lunchen. Ik ging voor ouderwetse wentelteefjes met banaan en honing. Yummie! Ook had ik het zo koud dat ik mijn badjas aantrok! Verder werkte ik de rest van de middag aan blog om vooruit te werken voor de hele week.


De nacht van maandag op dinsdag werd ik ziek en dat bleef ik ook de hele week. Lang geleden dat ik zo beroerd ben geweest. Dinsdag kwam er een artikel online over het inrichten van mijn huisje.


Ik sliep veel en tussendoor las ik wat nieuwe tijdschriften zoals de VT wonen.


Mijn lieve mama kwam een stapel met pakketjes brengen. Zo lief! Normaal haal ik die altijd vanuit mijn werk op maar dat ging nu natuurlijk niet. Ik mocht lampen uitzoeken bij een hele leuke webshop waarover ik jullie volgende week wat meer ga vertellen.


Ook zaten er hele leuke kerstpakketjes bij <3 <3


Een hele fijne throwback naar ons eerste weekend weg samen: Stockholm <3!


Mijn outfit van afgelopen week, haha!


Fijne wooninspiratie opdoen, love it! Ik kan echt uren hiermee bezig zijn.


Zaterdagochtend lekker ontbijten in bed. Ik begon mijzelf langzaam al een beetje beter te voelen.


Ik probeerde zondag een lekkere warme chocolade Chai Latte uit. Aanrader hoor!

En nog meer lekker theetjes <3 Het was er ook echt het weer wel voor!


Nog een throwback naar mijn favoriete herfstoutfit!

Zondag voelde ik mijzelf goed genoeg om even lekker naar buiten te gaan. Na een week alleen maar binnen te hebben gezeten is frisse lucht wel even lekker. Dennis en ik gingen naar een fototentoonstelling van mijn moeder en daarna nog eventjes de stad in. De laatste Sinterklaasinkopen doen en lekker wat drinken ergens. Een heerlijk zondagje!

Hoe was jullie weekend?

6 Reacties

 1. 28 november 2017 / 06:41

  Vervelend van het ziek zijn en de hack! Mooie foto’s en je ontbijtjes en lunch zien er weer heerlijk uit!

 2. 28 november 2017 / 10:44

  Wat vervelend dat je zo ziek was! En dan ook nog je site gehackt.. Niet fijn! Gelukkig voel je je al iets beter.

 3. Britt
  28 november 2017 / 14:41

  Geen al te beste week helaas, maar gelukkig gaat het al beter!

 4. 28 november 2017 / 15:49

  Aah no! Gelukkig ben je inmiddels wat opgeknapt. Hoe heb je de Chocolade Chai Latte gemaakt? Ziet er super lekker uit!

 5. 28 november 2017 / 22:50

  Wat balen dat je website werd gehackt zeg, pfff! Hoop dat nu alles weer goed is met je site. En met jou natuurlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: