In the Picture #171

In the Picture #171

Hello Sunday! Tijd om de dag te beginnen met een nieuw weekje in foto’s. Kijk je mee?


Mijn weekje begon zoals gewoonlijk met ‘maandag‘ mijn vrije blogdagje thuis. Heerlijk om op te starten op je gemakje! Ik kroop achter mijn laptop om mailtjes te beantwoorden, foto’s te editen en artikelen te tikken. De rest van de dag maakte ik veel foto’s voor o.a. Instagram en reviews. Ook had ik s’ middags een afspraak bij de fysio en ging ik naar het nieuwe appartement van een vriendin in Roosendaal kijken.


Dinsdag kwam er wel een heel leuk en origineel pakketje binnen van Rimmel met een leuke ballon!


In het pakketje zat de nieuwste foundation en concealer van Rimmel verpakt. Super leuk! Deze ga ik uiteraard reviewen voor jullie op mijn blog.


‘s Avonds had ik geen zin om te koken en warmde ik een pompoensoepje op. Ook lekker!


Woensdag kwam er een persoonlijk artikel online op mijn blog waar ik nog niet veel over verteld had tegen jullie. Mocht je het gemist hebben dan kun je het hier teruglezen. Ik kreeg er trouwens super lieve reacties op, dankjewel daarvoor.


Woensdagavond maakte ik gelijk eten klaar voor twee dagen. Mihoen met kippendij in ketjap en roerbakgroente. Yum!


Daarna ging ik aan de slag met het uitzoeken van lampen. Voor een leuke samenwerking mocht ik lampen uitzoeken bij Directlampen. Ik heb een aantal toffe draadlampen uitgezocht voor in de gang, slaapkamer en keuken.


Throwback naar een outfitje van vorig weekend. Blouseje is van Lofty Manner, broek van H&M en schoentjes van Zara.


Ook bracht ik donderdagavond nog even snel een bezoekje aan de Intratuin. Daar kocht ik deze leuke plant voor in de gang. De bakkerskast ga ik nog mooi zwart spuiten. Verder moet ik de kast nog leuk inrichten met spulletjes! Hij is nog een beetje kaal ;-).

Good morning! Ontbijten met Griekse yoghurt, druiven, granola en kaneel.


Vrijdag ging ik vanuit mijn werk door naar mijn ouders. Daar stond een hele lading pakketjes op mij te wachten. Altijd weer een feestje om uit te pakken. Daarna ging ik snel door naar huis om te eten want ‘s avonds moesten we oppassen op mijn twee nichtjes.


Zaterdagochtend sliepen we lekker uit tot half 10 en besloten we om richting Eindhoven te gaan om Sinterklaasinkopen te doen. Dit zijn trouwens echt mijn favoriete enkellaarsjes van dit moment! Ik draag ze veel.


Brrr….koud op het station. Een lekker theetje om op te warmen en op naar Eindhoven!


Het was erg druk in de stad vanwege Sinterklaas. Halverwege de middag besloten we om lekker te gaan lunchen bij Victoria. Een leuk industrieel tentje net buiten de stad.


Ik ging voor de pancakes en Dennis nam een burgertje. Lekker!


Daarna nog even broeken passen bij H&M. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke ruitjesbroek en heb er gelukkig ééntje gevonden. Dit is hem trouwens niet geworden ;-)!


Één van mijn favoriete outfitjes van dit moment <3!


Gisterenavond kwamen we rond half 7 weer thuis en haalden we lekkere hapjes als avondeten met een soepje erbij. We gingen samen The Grinch kijken. Ik heb zoveel zin in Kerst! Ik kan ook niet wachten om gezellig de kerstboom te zetten!


Love my new home <3!

Wat zijn jullie plannen voor deze zondag? 

6 Reacties

 1. 19 november 2017 / 09:11

  Wat een fijne week heb je gehad! Die lading pakketjes, wauw!! Haha daar ben in wel een beetje jaloers op. Ben ook benieuwd naar de review van de nieuwe Rimmel concealer en foundation!

 2. 19 november 2017 / 10:02

  Wat een leuke foto’s! Waar heb je dat tafeltje met marmerplaat gekocht? Die vind ik echt helemaal te gek!
  Ik ga niet veel doen vandaag, beetje bloggen, beetje Netfloxen 🙂 Fijne zondag!

 3. 19 november 2017 / 10:43

  Wat een lekker weekje. Ik was zaterdagochtend ook in Eindhoven. Net voor de drukte met Sinterklaas, maar toen wij weg gingen was het echt ontzettend druk. Verschrikkelijk haha! Ik heb vandaag alleen plannen om boodschappen te doen en verder lekker niks :-).

 4. 19 november 2017 / 11:28

  Je huisje is zo leuk geworden. Wil snel een keertje komen kijken, plakken we er een sushi date achteraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: