In the Picture #170

In the Picture #170

Hi iedereen! Hoe was jullie weekend? Wat een slecht weertje was het weer. Eigenlijk te slecht om even naar buiten te gaan. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Zondagavond had ik een datenight. Samen met Dennis gezellig een hapje eten bij Beer & Barrels in Breda.


Beer & Barrels zit gevestigd in een oude bierbrouwerij. Super mooie locatie en leuk aangekleed van binnen.Dit was voor ons allebei de eerste keer dat we hier gingen eten. Het voorgerecht deelde we samen en als hoofdgerecht ging ik voor taco’s en Dennis voor een steak. Helaas was de steak van Dennis niet goed en moest hij hem terugsturen naar de keuken. Jammer! Mijn taco’s waren ook niet heel bijzonder. Een leuk plekje om een drankje te doen maar ik denk niet dat wij hier nog snel gaan eten. Zo jammer!


Maandag had ik een druk blog dagje voor de boeg. Ik ging aan de slag met het maken van foto’s, e-mails beantwoorden, samenwerkingen voorbereiden en artikelen tikken. Maar eerst de ochtend beginnen met een homemade Chai Latte in bed. Heerlijk!


Cosy thuis werk outfitje! Het was echt sweater weer maandag!


Iets wat ik helemaal niet erg vond om te doen was het uittesten van dit heerlijke ijs van Happy Mrs. Jersey. Zo lekker! Benieuwd naar mijn review? Die lees je hier!


Favoriete essentials om de dag mee te starten. De gelcreme van Dr. Babor is zo fijn!


Maandagavond at ik leftovers van het weekend. Dennis had Pulled Pork gemaakt en wat over was deed ik op een wrapje. Yum!


Ik ben echt dol op dit leuke hoesje van Ideal of Sweden. Met de kortingscode ‘HERFST17’ krijg je 20% korting op je bestelling.


Mijn outfitje of the day: zwarte leren broek, camel sweater en biker boots. Love the combinatie <3!


Mijn moeder maakte vorig weekend nog wat outfit foto’s in het park bij mij om de hoek. Het blouseje van Lofty Manner is nog steeds groot favoriet <3!


Mijn favoriete nieuwe item in mijn garderobe is deze stoere jas! Love it! Hij is ook zo lekker warm.


Na een druk werkweekje begin ik de vrijdagavond in de bank met een wijntje. Vriendlief had gekookt en ‘s avonds keken we nog samen een filmpje.


Zaterdagochtend begonnen we de ochtend met een koffie en taartje bij The Chocolate Company in de stad. Yum!


OOTD: Booties van Bronx en de rest is allemaal H&M! Daarna reden we door naar Zevenaar waar de ouders van Dennis wonen. Daar bleven we de hele dag om gezellig te kletsen en ‘s avonds een hapje te eten. Rond een uur of 9 waren we weer thuis en vielen we al vrij snel in de bank in slaap, haha! Lazy saturdaynight ;-).


Mijn favoriete rekje aan de muur. Alleen nog een plantje erbij en dan is ie af!


Zondagochtend hadden we een verjaardag van de kleine van een vriendin van mij. Die werd twee jaar! Vanuit daar gingen we richting Intratuin en daarna de stad nog in. Het was super koud buiten en het regende. Bah! Tussendoor even opwarmen met een lekkere warme chocolademelk. De eerste van dit seizoen!


Ook bestelde we een borrelplank om samen te delen met verschillende soorten ham, brood en olijven. Lekker!


Zo mooi en gezellig alle lichtjes in de stad <3


‘s Avonds maakte we mini wrapjes met gehakt klaar. Lekker!

Verder keken we nog een leuke kerstfilm. Haha, we zijn er op tijd bij dit jaar! Wat hebben jullie gedaan dit weekend?

Vandaag staat er weer een druk dagje op de planning voor mijn blog en vanmiddag ga ik nog langs de fysio en bij een vriendin haar nieuwe huisje kijken. Fijne maandag iedereen!

11 Reacties

 1. 13 november 2017 / 06:18

  Balen dat het eten bij Beers & Barrels niet helemaal geslaagd was. Ik hoor over het eten wel altijd veel goede verhalen, maar moet het zelf nog eens gaan proberen. Lekker die mini stapjes. Geniet van je vrije dag vandaag!

 2. 13 november 2017 / 10:29

  Oeh die homemade Chai Latte ziet er echt top uit! Dat moet ik thuis ook eens gaan maken. Leuke foto’s verder, jammer dat het eten bij Beers & Barrels tegen viel.. stond eigenlijk op mijn lijstje om daar nog eens te gaan eten maar misschien is dat dan toch niet zo’n goed idee.

 3. 13 november 2017 / 11:00

  Jammer dat beide gerechten wat tegenvielen, maar dat kan gebeuren natuurlijk. Een ander plekje zoeken de volgende keer :). En wat is je bontjas leuk! Is hij grijs of groen? En ook van de H&M?

 4. 13 november 2017 / 11:54

  De outfit met de leerlook skinny en stoere laarsjes vind ik echt heel leuk :). En jammer dat het eten tegenviel!

 5. 13 november 2017 / 12:08

  Wat een hele hoop leuke foto’s en lekker dingen weer! Chai latte, een heerlijk taartje en die zelfgemaakte wrapjes zien er ook superlekker uit. Ik vind je outfits ook allemaal weer erg leuk. Dit laarsjes met rits en bandjes zijn echt perfect voor de herfst / winter!

 6. 13 november 2017 / 14:43

  Wat een leuke foto’s en lekker weekje! The Chocolat Company heeft ook laatst mijn aandacht getrokken toen ik er langs liep, maar nu ik dit zie wil ik er helemaal een keer heen! Haha! Jammer dat Beers & Barrels niet zo’n aanrader is.

 7. Britt
  13 november 2017 / 19:47

  Ooh, de gerechtjes zagen er zo lekker uit, balen! Ik vind wel je beige trui heel erg mooi staan!

 8. 13 november 2017 / 20:34

  Lekker weekje heb je gehad en je foto’s zijn weer prachtig

 9. 14 november 2017 / 11:51

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Prachtige foto’s ook zoals altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: