In the Picture #168

In the Picture #168

Hello Sunday! Hoe is jullie weekend tot nu toe? Deze week was heerlijk herfstig. Zo fijn! Lekker knus binnen en wanneer het in het weekend droog is, lekker even naar buiten om te wandelen. Ik was dan ook een beetje een huismus afgelopen week. Gisteren ging ik samen met Dennis de stad in om te lunchen en een drankje te doen.


Vorig weekend opende Sostene Grene in de stad. Oh jongens, dit is zo’n leuke winkel vol met leuke interieur spulletjes voor betaalbare prijzen. Zo relaxed! Ik heb al heel veel leuke dingen gezien die ik wil gaan kopen voor in huis. Zijn jullie al bekend met deze winkel?


Dinsdagavond kookte mijn vriend weer een heerlijk maaltje. Smullen maar!


Ook verzamelde ik mijn herfst favorieten. Love deze leuke items! Vooral de blazer vind ik zo fijn om te dragen. Je kunt hem ook goed combineren met van alles en nog wat.


Fall season <3


Mijn vriend was bang dat ik zonder pindakaas kwam te zitten en kocht voor mij een mega pot. Haha! Ik kan er weer even tegen.


Fijne musthaves van dit moment. Het palette van Bourjois is zo mooi! Ik draag deze de laatste tijd regelmatig!Afgelopen week kwam dit fijne outfitje online! Heb jij de foto’s al gezien?


Ook was mijn moeder zo lief om nog een paar outfit foto’s te schieten. Dit is ook een favoriet outfitje van mij. De biker legging en camel trui zijn nieuw.


Thuis maak ik tegenwoordig weer de lekkerste Chai Latte’s voor ‘s morgens. Ik deelde afgelopen week het recept op mijn blog. Heb jij de Herst Chai al uitgeprobeerd?


Verder maakte ik de hele week eigenlijk geen foto’s. Doordeweeks doe ik ook niet heel veel meer dan werken en ‘s avonds thuis bloggen en relaxen. Haha, saai hé?

Zaterdagochtend moest ik al op tijd uit bed om mijn auto naar de garage te brengen. Toen ik thuis kwam stond het ontbijt al klaar. Lekker rustig opstarten!


Aan het einde van de ochtend fietste we richting de stad. Eerste lekker wat drinken bij de Jongens van Zand & Klei.


De Chai Latte is hier zo lekker met veel schuim <3!


Dennis slaagde nog voor een leuke nieuwe broek en halverwege de middag besloten we om nog een hapje te gaan eten bij Zeezicht. Ik ging voor de Flammkuchen geitenkaas en Dennis nam de gerookte zalm.Als afsluiter gingen we nog een wijntje drinken bij Brasserie Bardot. Cheers to the weekend!

‘s Avonds keken we gezellig een serietje in de bank. Vandaag staat er ook een heel relaxed zondagje op de planning. Zo fijn! Misschien dat we nog even langs mijn ouders gaan en bij Ikea fotolijsten gaan halen. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Happy Sunday!

7 Reacties

 1. 29 oktober 2017 / 09:21

  Mooie week heb je gehad! Ik vind de palette van Bourjois ook zo mooi! Fijne zondag!

 2. 29 oktober 2017 / 09:54

  Wat een fijne dagen. Leuke outfit ook met die camel trui :-)!

 3. Britt
  29 oktober 2017 / 10:11

  Ik heb dat recept helemaal gemist, snel nakijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: