In the Picture #166


In the Picture #166

Goedemorgen allemaal! Wat een heerlijk weekend is dit! De zon schijnt en het lijkt er weer even op alsof de nazomer terug is. Zo fijn! Morgen word het zelfs 25 graden, genieten <3! Gaan jullie nog iets leuks doen dit weekend?


Om even terug te komen in de Griekse sferen sloten we vorig weekend af met een heerlijke Griekse salade met véél feta. Zo lekker!


En het appartement is ook steeds meer ‘af’ aan het worden. Zo fijn! Ik heb eindelijk een mooie lamp voor in de woonkamer gevonden en dat is dus deze lamp geworden gemaakt van bamboe. Ik vind hem zo tof! Er komt alleen nog een nieuw tv-meubel en dressoir in de woonkamer. Dit steigerhouten meubel heb ik nog meegenomen uit mijn vorige huis.


Ahh ik ben zo blij met deze toffe SuitSuit koffer. Vooral de kleur is perfect! Ik schreef er afgelopen week ook een artikel over. Mocht je die gemist hebben dan kun je hem hier terugzien.


Dinsdagavond maakte ik een lekker wrapje klaar met gehakt en geitenkaas. Dat was alweer een tijd geleden, zo lekker!


Een kleine throwback op het mooiste uitzicht ever!


Good morning! Tijd voor een ontbijtje voordat ik ga werken. Ik merk wel dat ik veel meer moeite heb om uit bed te komen ‘s ochtends nu het nog donker is. Bah!


Donderdagavond haalde ik een lekkere zalmmoot bij de visboer. Smullen!


Zaterdagochtend was ik al vroeg wakker en de zon scheen al heerlijk. Zo fijn! Een mooi dagje om naar de stad te gaan!


Ook had ik een afspraak staan bij de kapper voor een herstelbehandeling van mijn haar met de L’Oreal Powermix treatment. Hierover snel meer!


Daarna een Chai Latte drinken in de stad bij IKEK. De tuin was open en het zonnetje scheen heerlijk. Genieten hoor! Van mij mag het nog wel een paar maanden dit weer blijven.


‘s Middags gingen we op kraamvisite bij een vriendin van mij in Utrecht. Het was een gezellig dagje en de kleine is echt een poppetje, zo lief <3! ‘s Avonds waren we wat later thuis, keken we nog een filmpje en gingen we op tijd slapen.


Vandaag wordt het weer een prachtige dag en breng ik nog even een bezoekje aan Ikea en de stad. Morgen is Dennis ook vrij en rijden we richting Zeeland. Even lekker uitwaaien aan zee!


Fijne zondag iedereen, geniet ervan!

6 Reacties

 1. 15 oktober 2017 / 08:39

  Ik vind je interieur zo mooi, die lamp is ook echt geweldig! Fijne zondag!

 2. 15 oktober 2017 / 09:49

  Die foto’s van Griekenland zien er zo fijn en lekker uit!

 3. 15 oktober 2017 / 10:20

  Oh die griekse salade had ik nou net niet moeten zien, zo lekker is dat!
  Je appartement is echt mooi! Ik hou van jouw stijl.

 4. 15 oktober 2017 / 11:01

  Wat een lekker eten allemaal. Ik krijg er helemaal trek van, hahaha.

 5. Britt
  15 oktober 2017 / 17:30

  Eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om mijzelf te trakteren op een lekkere moot zalm van de plaatselijke visboer, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: