In the Picture #165 Herfst is aangebroken

In the Picture #165 Herfst is aangebroken

Hi allemaal! Het is alweer maandag. Tijd voor een nieuwe week en nog even terug te blikken op mijn weekje in foto’s. Kijk je gezellig mee?


Mijn maandag begon goed. Ik had een dagje bloggen op de planning staan en mijn auto moest naar de garage voor de APK. Ik maakte als ontbijt heerlijke pancakes. Deze had ik stiekem wel heel erg gemist, hihi!


‘s Middags ging ik nog even op de fiets naar de stad. Ik droeg een nieuw jasje van Lofty Manner en mijn schipperspetje.


In de stad even lekker een Chai Latte drinken bij Barista Bar.


Toen ik terug uit de stad kwam tikte ik nog een paar artikelen. Ik maakte o.a. een artikel over de gadgets die ik voor mijn blog gebruik. Mocht je hier benieuwd naar zijn dan kun je het artikel hier teruglezen.


‘s Avonds aten we de leftovers van de Indische rijsttafel die mijn vriend het weekend had gekookt. Yum, zo lekker allemaal!


Dinsdagochtend weer vroeg mijn bedje uit want het was weer tijd om te gaan werken. Ontbijten met een bakje magere kwark, fruit en granola.


Het is wel even een overgang hoor! Van Griekenland ineens thuiskomen in de herfst, poeh! Even een kleine throwback ;-).


Afgelopen vrijdag was het werelddag van de glimlach. Op mijn Instagram organiseer ik een super leuke winactie waarbij je kans maakt op een elektrische tandenborstel en de Nano Whitening tandpasta. Mocht je nog willen meedoen dan kan dat hier. Vanavond om 19.00 uur maak ik op Instagram de 3 winnaars bekend.


Vrijdagavond aten we homemade tonijnpizza met een bodem van speltdeeg. Zo lekker! Daarna hielden we een bankhangavondje met een superslechte Netflix film, haha!


Zaterdagochtend werd ik al op tijd wakker en maakte ik een ontbijt klaar voor mij en mijn vriend. Daarna gingen we lekker de stad in. Het was echt verschrikkelijk weer. Héél de dag regen, bah! Ik trok voor het eerst mijn overknee boots weer aan. Nog steeds een favoriet <3!


Deze grappige beker ontving ik van Bobbi Brown. Zo leuk!


We zochten een leuk tentje uit om wat te drinken en kwamen uit bij Jongens van Zand & Klei. Dit is echt heel erg leuk en de Chai Latte was hier zo lekker <3!


Na het winkelen besloten we om nog even gezellig te borrelen. We gingen een wijntje drinken bij de Suyckerkist met een Mediteraanse borrelplank. Lekkerrr!


‘s Avonds deden we poging twee tot een leuke film kijken en die mislukte weer, haha! Wel hadden we een erg lekker toetje: Straciatella yoghurt met verse aardbeien en stukjes oreo chocolade <3!


Sunday morning breakfast <3


Gisteren gingen we een dagje naar de woonboulevard. Ik moest nog hoog nodig wat lampen hebben. Ik ben goed geslaagd bij Ikea en helemaal blij met mijn nieuwe lampen. Vriendlief heeft ze ‘s avonds al gelijk opgehangen. Ik zal ze jullie snel laten zien! ‘s Avonds lekker chillen met een wijntje erbij! Ik lust sinds de vakantie trouwens rode wijn, hihi ;-)!

Hoe was jullie weekend? En hebben jullie nog een leuke aanrader voor een nieuwe serie op Netflix? 

8 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 06:17

  Wat een fijne week. Jaaaaa, thuis komen van het warme Griekenland in deze herfst. Ook ik deed het en ik moet zeggen, mijn vakantiegevoel was razendsnel weer weg (of het feit dat ik die week meteen 15 uur overwerkte en daardoor op 55 uur uitkwam, speelde vast ook parten haha). Gelukkig komt er weer lekker weer aan komend weekend!

 2. 9 oktober 2017 / 15:43

  Wat een lekkere dingen heb je gegeten! Ik scrolde trouwens razendsnel door naar de foto met de tandenborstel want ik dacht dat het een zwangerschapstest was hahaha!

 3. Britt
  9 oktober 2017 / 16:50

  Helaas is de herfst er ja, bah, ik heb maar een hekel aan dat vieze weer. Wel vind ik je overknee boots heel tof!

 4. 9 oktober 2017 / 16:55

  Ik snap wel dat het een hele overgang is van Griekeland naar Nederland, br wat koud nu he?!

 5. 9 oktober 2017 / 21:11

  Wat een leuke week en foto’s weer!! Haaa rode wijn!! Nu de koffie nog leren drinken en je bent er!! Hahaha

  • Marloes
   Auteur
   10 oktober 2017 / 19:58

   Haha vergeet het maar met de koffie. Ik hou het wel bij m’n groene thee! 🙂

  • Marloes
   Auteur
   10 oktober 2017 / 19:56

   Nou he! Echt even wennen weer, bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: