In the Picture #161

In the Picture #161

Hi allemaal! Afgelopen week was een vrij saaie en vooral pijnlijke week. Ik lig namelijk al sinds dinsdag plat op bed met veel pijn in mijn rug. Zondagnacht belandde ik bij de huisartsenpost en bleek mijn rib bekneld te zitten. Maandag kon ik gelukkig terecht bij de manueel therapeut die mijn van boven naar beneden gekraakt heeft. Hier kreeg ik s’avonds zo ontzettend veel pijn aan dat ik weinig kon doen. Advies van de manueel therapeut was dan ook om rust te houden. So I did. Nu gaat het nog steeds niet heel veel beter maar ik hoop er voor mijn vakantie volgende week toch echt vanaf te zijn. Kijk je mee naar mijn weekje?


Lekker uitgeslapen op de zondagochtend <3


Zondagochtend mijzelf klaar maken voor een heerlijk zomerdagje. Ik gebruikte het nieuwe highlight palette van MUA.


‘s Middags vierde een vriendin van mij spontaan haar verjaardag en gingen we lekker barbecuen. Het was er perfect weer voor!


Maandag had ik een dagje afspraken staan o.a. bij de manueel therapeut en in het ziekenhuis. Tussendoor deed ik boodschappen en haalde ik verse bloemen in huis. Deze heb ik eigenlijk altijd standaard binnen staan.


Lunch time: speltbeschuiten belegd met pindakaas en kipfilet!


Ook probeerde ik weer eens wat anders uit met mijn haar. De half topknot blijf ik leuk vinden!


Maandagavond kroop ik vroeg in bed. Het is ‘s avonds al echt prima weer om pantoffeltjes aan te trekken. Deze heerlijke warme kocht ik laatst bij Primark.


Ontbijtje op de dinsdagochtend voordat ik ging werken. De pijn was toen al zo erg maar ik wilde het toch graag proberen.


Een paar uur later was ik weer thuis en plofte ik in bed. De rest van de dag kwam ik er niet meer uit. Aangezien ik bijna heel de week plat heb gelegen heb ik ook geen foto’s meer gemaakt.


Afgelopen week liet ik jullie wel een kijkje nemen in mijn inloopkast. Hij is nog niet helemaal af maar ik ben er zo blij mee!


Vorig weekend bleef ik een nachtje slapen in het mooie Design hotel in Arnhem. Echt een prachtig hotel! Hebben jullie het verslag al gelezen?


Vrijdagavond had ik een gezellig meidenavondje bij een vriendin van mij. We kletsten gezellig bij onder het genot van een wijntje en lekkere hapjes. Verder was mijn weekend ook weer super rustig en heb ik vooral uitgerust samen met mijn vriend. Hij was namelijk ook een paar dagen ziek.


Gisterenochtend sliepen we lekker lang uit en ook dat was weer een rustig dagje. Mijn oma kwam samen met mijn ouders nog op bezoek want die was erg benieuwd naar mijn appartement. Verder zocht ik op internet nog naar lampen voor in de woonkamer, eetkamer en de slaapkamers. Pfoeh dat is lastig! Ik kom er nog niet helemaal aan uit. Jullie nog leuke tips?

Hoe was jullie weekend? Fijne week allemaal!

13 Reacties

 1. 11 september 2017 / 07:32

  Wat balen van je rib. Hopelijk gaat het snel beter! Zo’n halftop knot vind ik ook erg leuk!

 2. 11 september 2017 / 08:25

  Hopelijk gaat het weer beter, ik ben ooit eens gevallen van de fiets en ervaarde toen soortgelijke pijn. Dramaaa! Lekker rustig aan doen dus idd!

 3. 11 september 2017 / 09:06

  Wat ziet je kledingkast er onwijs leuk uit!

 4. 11 september 2017 / 09:38

  Oh ik vind lampen ZO moeilijk… Bij ons hangen er nog steeds bijna geen, haha..

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2017 / 19:48

   Haha drama he! Ik kom er ook echt niet aan uit!

 5. 11 september 2017 / 14:32

  Auw, wat balen van de pijn! Hopelijk voel je je snel een stuk beter! Je hebt alsnog erg leuke foto’s gemaakt! Weet je toevallig hoe die kleine witte bloemetjes heten? Vind ze ook erg leuk!

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2017 / 19:47

   Hi Simone, dankjewel <3! Jazeker, dat is gipskruid! Je hebt ze eigenlijk wel bij iedere bloemist!

 6. 11 september 2017 / 20:40

  Beterschap met je rib! Ik hoop dat ‘t snel beter gaat. Ik vind die topknot je wel heel erg tof staan. Ik ben er momenteel ook helemaal van en draag ‘t ook ineens vaak. Oh, en die inloop kast. LIEFDE!

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2017 / 19:47

   Ah dankjewel Priscilla! Ja leuk is het! Ik ga volgende week op vakantie en dit is echt zo’n makkelijke en leuke haarstijl die je daar ook veel draagt!

 7. 11 september 2017 / 22:18

  Wat een prachtige foto’s weer zeg! en die bloemetjes zien er zo mooi uit.
  Wat mega vervelend dat je zo’n zere rug hebt, sterkte!

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2017 / 19:46

   Dankjewel mop! Lief van je! Ja ik word er echt niet goed van 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

In the Picture #161


Happy Sunday! Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Kijk je gezellig mee naar mijn weekje in foto’s?


Mijn vrije maandag begon ik met deze heerlijke producten van Philosophy. Binnenkort komt er een review van online op mijn blog. Het Tea Tree nachtmasker van The Body Shop gebruik ik nu ook sinds deze week en is zo fijn voor onzuiverheden! Na mijn ontbijt vertrok ik richting Amsterdam. Ik had namelijk een afspraak bij House of Rebels. Een PR bureau waar ik bij aangesloten zit. Super leuk om eens kennis te maken met de meiden daar en de mooie merken.


‘s Middags rond twee uur was ik weer thuis en besloten mijn vriend en ik om lekker te gaan chillen in het park. Het was zo warm die dag, echt genieten! Ik nam mijn nieuwe handdoek mee van Hunkemoller. Hij is zo tof! ‘s Avonds keken we de hele avond Netflix. Sleepy Hollow is zo’n spannende serie en echt heel anders dan de andere series die ik tot nu toe gekeken heb.


Dinsdag was het weer tijd om te gaan werken. Als lunch at ik drie rijstwafels belegd met kipfilet, hummus en ossenworst. Yum!


Woensdagavond hield ik een lekker chill avondje in de bank. Bij House of Rebels kreeg ik een aantal mooie producten mee waaronder dit fijne clearing mask. Die moest ik natuurlijk even uitproberen!Ohhh wat heb ik trek in deze lekkere sandwich als ik naar deze foto kijk. Zo ontzettend lekker! Ik schreef een artikel op mijn blog over de leuke hotspot waar je dit kunt eten ;-)!


Donderdagavond maakte ik voor de verandering wraps klaar. Volkoren wraps gevuld met kip, roerbakgroente en geitenkaas.


Ik ben verliefd op dit zomerse jurkje! Deze gaat zeker weten mee in mijn koffer naar Santorini. Hebben jullie de outfit post al voorbij zien komen?


Vrijdag probeerde ik deze heerlijke haarproducten van The Body Shop uit. Perfect voor meiden die last hebben van droog haar. Ik kreeg er ook een haarborstel bij met mijn naam erop gedrukt. Zo leuk!


Vrijdagavond na mijn werk pakte ik de trein richting Arnhem. Vanuit de trein spotte ik deze mooie zonsondergang <3


Ik mocht een nachtje komen slapen in Design Hotel Modez. Dit is echt een super leuk hotel waar ik jullie volgende week wat meer over ga vertellen op mijn blog. Stay tuned!Naast het hotel zat Café Caspar. Kwam dat even goed uit! Hier gingen we gezellig een hapje eten en een drankje doen. Ik had er toevallig al het één en ander over gelezen op internet. Je kunt hier ontzettend lekker eten. Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan als je in Arnhem bent!


Na een nachtje goed geslapen te hebben was het tijd voor een ontbijtje. We hadden allebei zoveel trek, hihi! Dat is ook wel te zien denk ik. Er was gelukkig volop keuze en het smaakte heerlijk!


Aan het einde van de ochtend checkte we uit en liepen we richting de stad. Wandelend kwamen we langs dit mooie plekje gelopen. Love it!


Na wat door de stad gelopen te hebben gingen we wat drinken op het terras bij Anne&Max. Ik bestelde een heerlijke Chai Latte en mijn vriend ging voor de Latte Machiato.


Mijn vriend had ‘s avonds een verjaardag en bleef in Arnhem. Voordat ik weer richting Breda vertrok besloten we om nog even een snelle hap te eten bij Happy Italy. Voor mij ook gelijk de eerste keer! Je kunt hier echt goed eten voor weinig geld, een aanradertje! Heb ik even geluk dat hij een tijdje terug ook in Breda is geopend ;-). De pizza’s waren echt mega groot en ik kon maar net de helft op. Poeh!

Gisterenavond ging ik oppassen op mijn twee lieve nichtjes en was ik rond één uur weer thuis. Vandaag ga ik hopelijk lekker uitslapen, sporten en bloggen. Een perfecte zondag dacht ik zo ;-)!

Geniet van deze zondag!

10 Reacties

 1. 3 september 2017 / 08:30

  Wat een heerlijke week. Dat hotel ziet er tof uit. Ahh, hotelontbijtjes zijn the best! Maarre, Happy Italiy in Breda is toch nog niet open?

  • Marloes
   Auteur
   4 september 2017 / 20:35

   Nope, volgende week gaat ie open geloof ik bij Breepark. Zo leuk!

 2. 3 september 2017 / 09:33

  Gezellige foto’s! Het hotel ziet er heel gaaf uit.

 3. 3 september 2017 / 11:23

  Leuke fotos! Fijne zondag, die van mij word ook ongeveer zo ?

 4. 3 september 2017 / 20:51

  Wat een hoop heerlijke dingen! Hotelontbijtjes zijn ook echt mijn favoriet, zo heerlijk! De foto op je nieuwe Hunkemöller handdoek is echt super leuk!

  • Marloes
   Auteur
   4 september 2017 / 20:33

   Lief, dankjewel <3

 5. 4 september 2017 / 12:15

  Wauw, dat hotel ziet er zo goed uit! En Happy Italy is inderdaad een aanrader, ik ga er in Tilburg wel eens een hapje eten!

  • Marloes
   Auteur
   4 september 2017 / 20:33

   Mooi hotel hé! Ja dat was voor mij dus de eerste keer, haha! Hij zit nu ook in Breda he. Binnenkort eens even daten? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: