In the Picture #158 Back on the Blog


Good Morning! Na dik vier weken afwezig te zijn geweest op mijn blog (op een enkel artikel na) ben ik weer terug. Het verhuizen zit erop en de dozen zijn uitgepakt. Alles in het appartement heeft een mooi plekje gekregen en nu zijn er nog wat kleine dingetjes die afgewerkt moeten worden zoals lampen, plintjes en op sommige plekjes in huis moet nog een stopcontact of lichtschakelaar worden geplaatst. Ik ben zo blij met mijn nieuwe woning en voel mij er nu al thuis! Kijk je mee naar mijn laatste 2-3 weken in foto’s.


Alweer een week of drie geleden had ik een weekje vakantie. In Breda was toen ook een foodtruckfestival waar ik en mijn vriend naartoe gingen. Het weer was gelukkig droog en we hebben er heerlijk gegeten. Ik ben echt dol op foodtrucks! Ben jij er al weleens geweest?


Die avond hebben we bij veel verschillende kramen wat geproefd. Pulled pork was mijn favoriet zoals je ziet, haha! Zo lekker ūüėČ


In de week dat ik een weekje vrij had was mijn vriend drie weken lang aan het klussen om alles af te krijgen. Zo lief! We brachten de hele week door in het appartement van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds heel laat. Echt uitrusten deden we nauwelijks. De week dat ik vrij was maakte ik vooral veel schoon in het appartement en lakte ik de laatste deuren en kozijnen wit. De keuken plaatste mijn vriend samen met mijn zwager en dat was nog best een karwei, poeh!


Maar het eindresultaat is het zeker waard. Ik ben er zo onwijs blij mee! Inmiddels is de keuken helemaal ingericht en zal ik binnenkort nog even een foto aan jullie laten zien hoe hij nu aangekleed eruit ziet, haha!


De laatste dag van mijn weekje vrij vierde mijn nichtje Nienke haar tweede verjaardag. Time flies! Ze word al groot! De allerliefste nichtjes <3.


Chai Latte’s drinken in de stad bij ‘t Koffietentje. Dit schattige tentje zit gevestigd aan de Boschstraat in Breda net buiten het centrum.


Vorige week donderdag was ik uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn van Thermen Soesterberg. ‘s Ochtends moest ik gewoon werken, dus samen met Dennis ging ik er ‘s middags naartoe. Eerst kregen we een lunch en daarna brachten we een paar uurtjes in de sauna door. Het complex ziet er erg mooi uit van binnen en er zijn genoeg zwembaden aanwezig. Ook heb je een natuurvijver buiten waar je in kunt zwemmen, gaaf! Wat ik wel miste bij deze Thermen was een fijne rustruimte. Dat vind ik juist altijd zo lekker aan een Thermen. Daarom blijft Thermen Bussloo zeker mijn favoriet. Hier hebben ze een heerlijk rustruimte met waterbedjes. OMG!


Vorige week vrijdag was het dan echt tijd om te verhuizen. Mijn meubels en spullen stonden opgeslagen in de berging, dus het hoefde alleen maar naar boven gedragen te worden. Met hulp van mijn ouders was dat in twee uurtjes gefixt. Toen stond het hele appartement vol met dozen en wist ik even niet zo goed waar ik moest beginnen met uitpakken. Oeps!


Nadat de dozen in het appartement een beetje uitgepakt waren, was het nog tijd om de spullen bij mijn ouders op te halen. In de 8 maanden dat ik daar heb gewoond, heb ik stiekem toch een hoop spullen verzameld. Haha! Ik heb drie keer op en neer moeten rijden om alle spullen over te verhuizen, maar het is gelukt!


Mijn eerste ontbijt in het appartement: bakje Griekse yoghurt met fruit!


Vorige week dinsdag ging ik uiteten met mijn ouders. Ik bestelde een hele lekkere kipsaté. Yum!


Ook kreeg ik de nieuwe producten uit de Clinique Pep Start lijn opgestuurd. Erg fijne producten! Vooral het bubbeltjes masker is bijzonder!


Afgelopen weekend waren Dennis en ik echt doodop. Alle moeheid van afgelopen weken komt er nu pas uit, poeh! Zaterdag bracht ik nog een bezoekje aan de stort en ruimde ik de laatste dozen op. Verder moest ik er nog een kast aan de binnenkant geverfd worden en ‘s avonds keken we lekker Netflix in de bank. Ook testte ik wat fijne nieuwe producten van Paula’s Choice uit. E√©n van mijn favoriete skincare merken samen met Clinique en Rodial.


Een kleine sneak peak van een gedeelte van de woonkamer. Er komt nog een nieuw tv meubel die mijn vriend zelf gaat maken. Ook moeten de kabels nog netjes worden weggewerkt. Dit tv meubel heb ik inmiddels al even en ga ik nog verkopen via Marktplaats.


Lekker slenteren door de stad en nieuwe plekjes ontdekken om outfit foto’s te schieten. Deze leuke top is van Delousion en mijn nieuwe espadrilles van Sacha. Ze lopen echt zo lekker <3!


Zondag was het onverwachts wel heel mooi weer. Halverwege de middag besloten we om richting het centrum te fietsen en lekker een terrasje te pakken. Ook mocht ik bij The Chocolate Company hun nieuwste choco shake uitproberen. Hou mijn Instagram deze week even in de gaten als je benieuwd bent. Ik mag er namelijk ook ééntje weggeven!


Na het terrasje gingen we nog spontaan sushi eten bij Sumo Oriental natuurlijk. Onze favoriet! Het was een heel fijn avondje en een mooie afsluiting van het weekend!


Zondagnacht werd ik niet lekker en daar had ik eigenlijk tot ‘s middags flink last van. Een rommelende buik en erg misselijk, bah. Waarschijnlijk de sushi die niet helemaal lekker gevallen was, want Dennis had er ook last van. Aan het einde van de middag reed ik richting mijn ouders omdat mijn vader jarig was. Het was heerlijk weer dus ik trok mijn nieuwe luchtige zomerse broek aan van MyJewellery. Ik vind de print zo gaaf en hij zit heerlijk!

Hoe was jullie weekend?

 

8 Reacties

 1. 15 augustus 2017 / 06:42

  Wat heerlijk dat je nu lekker verhuisd bent. Wowww toen wij eerder dit jaar verhuisden en mijn huis vol stond met dozen had ik ook even zoiets van ‘uhmmmmm en nu?!’. Uiteindelijk gewoon begonnen met uitpakken en toen kwam het uiteraard helemaal goed. Balen dat de sushi niet helemaal lekker viel. Mijn vader was afgelopen zondag ook jarig, leuk. Het printje van je broek is inderdaad erg leuk :-)!

 2. 15 augustus 2017 / 07:01

  Wat fijn dat je nu verhuisd bent en je lekker kunt gaan genieten van je nieuwe stekje!

 3. 15 augustus 2017 / 09:58

  ahhhh dat gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen met uitpakken, zo herkenbaar! Ik had dat ook toen ik moest inpakken. Dan sta je daar met alle dozen een beetje te kijken haha.
  Anyhow, leuke foto’s allemaal! Fijn dat je nu eindelijk echt kan wonen in je huisje. Geniet ervan<3

 4. 15 augustus 2017 / 10:15

  Wat heerlijk dat je verhuisd bent en het een heel eind af is! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers hoor haha, mijn vriend en ik willen ook zo graag maar kunnen helaas nog niks vinden.

 5. 15 augustus 2017 / 17:20

  Wat bewerk je je foto’s leuk! Hoewel ik vaak in Breda kom, ben ik je nog steeds niet tegengekomen, haha! Het appartementje ziet er echt al zooo leuk uit!

 6. Britt
  15 augustus 2017 / 23:23

  Komt er een review van de huidverzorging? Ben ik wel heel erg benieuwd naar! Die broek is zo tof trouwens, ik houd van het printje ūüôā

 7. 16 augustus 2017 / 21:19

  Wat word je huisje prachtig!
  Je keuken is super mooi geworden! Gaaf die vloer:-)

  Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: