In the Picture #157

In the Picture #157

Good Morning! Hoe was jullie weekend? Ik heb vandaag weer een nieuwe ‘In the Picture’ vol met foto’s van mijn weekje. Kijk je gezellig mee?


Een lekker ontbijtje voordat ik moest gaan werken dinsdag.


Lunchen op het werk met een volkoren wrap met cottage cheese en gerookte zalm met rucola. Hmm, lekker!


Vorige week kwam ook deze leuke nieuwe bikini van Hunkemoller binnen. Ik kan niet wachten om hem te dragen.


Lekker kroelen met mijn lieve nichtje Ilse <3


Woensdag en donderdag had ik twee vrije dagen opgenomen om te verven in mijn appartement. Eerst lekker ontbijten op de vroege ochtend en webshops kijken.


Ik kreeg gelukkig hulp van mijn lieve ouders. Die hebben flink meegeholpen met het verfwerk. We moesten alle kozijnen, deuren en plafonds opnieuw doen. Ik ging ondertussen alvast aan de slag met het verven van het kleine slaapkamertje. Er zit rauhfaser behang op, wat wel 2-3 lagen nodig heeft om volledig te dekken. Een goede (en goedkope) optie voor stuccen ;-)!


Woensdagavond namen mijn zus en ik mijn vader mee uiteten voor vaderdag. We gingen een hapje eten in Breda bij Aogse Markt. Dit is zo lekker en gezellig! Mocht je benieuwd zijn en toevallig in de buurt wonen ga hier dan zeker een keer eten!


Donderdagochtend maakte ik pancakes als ontbijtje. Daarna ging ik weer richting mijn appartement om verder te gaan met verven.


En inmiddels staan alle deuren en kozijnen in de lak. Zo fijn!


Ik mis het zonnetje al hoor, en jullie? Komende week word het gelukkig weer beter weer.


Donderdagavond at ik even snel een hapje tussendoor bij Jumbo Foodmarket.


Daarna ging ik met een vriendin richting de stad om te shoppen bij My Jewellery. Het was namelijk cocktail night! Ik kocht een hele leuke bloemenprint broek die een beetje out of my comfort zone is. Binnenkort zal ik hem jullie zeker laten zien in een outfit post!


Vrijdag moest ik weer werken en ‘s avonds maakte mijn moeder een lekkere speltpizza klaar voor ons viertjes. Smullen <3!


Daarna gingen we een rondje over de kermis. Die begon namelijk ook afgelopen vrijdag!


Chai Latte on Saturday Morning! Een heerlijk begin van de dag, en mijn favo warm drankje!


Zaterdag ging ik naar Share a Perfect Day festival in Hilvarenbeek. Ik had kaarten gekregen voor mijn blog en nam mijn moeder gezellig mee. Het weer was echt om te huilen, maar het evenement was wel leuk opgezet! Ik moest ook nog even langs de Kneipp stand waar ik een afspraak had met de PR dame van Kneipp. We hebben veel leuke kraampjes gezien en vooral lekkere hapjes geproefd, hmmm!


‘s Avonds plofte ik gelijk in de bank na een warme douche met de nieuwe VT Wonen. Lekker inspiratie opdoen!


We maakte een heerlijke tapas tafel klaar, hmmm!


Lekker uitbuiken in de bank met comfy sweater en joggingsbroek. Perfecte zaterdagavond!


Zondagochtend gingen mijn vriend en ik al vroeg richting Gelderland, want de oma van mijn vriend werd 90. Aan het einde van de middag reden we weer terug naar Brabant en in Breda aten we nog een tapasplate op het terras bij de Boterhal. Een beetje simpel, en het geld ook niet helemaal waard. Jammer zeg!

‘s Avonds keken we nog een paar afleveringen van Sons of Anarchy, en vandaag gaan we weer verder met behangen en verven. Nog een paar weekjes geduld, haha!

Fijne Maandag!

4 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 08:02

  Jammer dat de tapasplate tegen viel. Fijn om lekker te klussen, het schiet op nu hè :-)!

 2. 3 juli 2017 / 09:00

  Oeh dat tentje Aogse Markt zal ik eens onthouden, lekker! En ik liep ook nog langs de cocktail night van MyJewellery; had me zelf helemaal niet aangemeld dus wist ook helemaal niet goed of ik wel naar binnen mocht, hahaha!

 3. 3 juli 2017 / 12:25

  Al dat lekkere eten altijd bij jou.. Het water loopt me er van in de mond!

 4. 5 juli 2017 / 14:09

  Wat een leuk weekje!
  Ben heel benieuwd hoe je huisje eruit komt te zien en wat een werk hé verhuizen!
  Ben ook heel benieuwd naar je gekochte broekje van My Jewellery!
  Je jumpsuit vind ik trouwens ook zooo leuk!
  Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: