In the Picture #156

In the Picture #156

Hi iedereen! Het is weer tijd om na twee dagen afwezigheid op mijn blog een nieuwe ‘In the Picture’ met jullie te delen. Ik heb natuurlijk weer flink geklust in mijn appartement. Ook kwamen mijn ouders nog meehelpen in het appartementje. Het begint nu toch aardig op te schieten nu we het verfwerk zelf zijn gaan doen. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?Vorige week zondag was het bloedje heet. We besloten om op tijd te stoppen met klussen, en even een hapje te gaan eten in de stad. Al snel kwamen we uit bij restaurant Ume in Breda. Sushi natuurlijk ;-)!


Maandag was ik vrij en ging ik weer aan de slag in mijn appartement. Ik ging verder met het schuren van de kozijnen, deuren en ik ruimde de troep op die de schilders hadden achtergelaten. ‘s Avonds maakte ik een lekkere lichte salade klaar met garnalen…hmmmm!


Good Morning! ‘s Ochtends lekker ontbijten en mijn blog checken voordat ik moest werken. Dit is een standaard ochtend ritueel. Haha!


Er kwam een nieuwe post online over de skin roller van Swiss Clinic. Mocht je benieuwd zijn wat dit grappige dingetje doet, dan kun je hier mijn review teruglezen. Ik gebruik hem met veel plezier, en goede resultaten!


Dinsdagmiddag begon gelijk goed, want we gingen lunchen met het werk. Ik ging voor een broodje met kip en spek, lekker!


Mijn ontbijtje op woensdagochtend. Sinds ik thuis woon bij mijn ouders zijn de ontbijtjes erg standaard geworden, hihi! Ik kan niet wachten om straks mijn wafels en pancakes weer te maken.


Woensdagavond hield ik een pamper avondje met deze fijne producten. Ik ben dol op de shampoo, het masker en Olaplex <3


Het zomerweer van afgelopen week werkte erg goed mee. Heerlijk! Dat vraagt om bikini days! Ik ben dol op deze leuke bikini van Boho Bikini’s! Ik heb hem helaas nog bijna niet kunnen dragen, omdat ik ook nog niet naar het strand ben geweest. Het klussen gaat even voor ;-)!


Vrijdagavond gingen we barbecuen, nomnom! Mama had een heerlijke salade gemaakt en vriendlief maakte zelf sate’s met pindasaus. Zo lekker!


Smullen maar!


Zaterdagochtend sliepen mijn vriend en ik een beetje uit en daarna was het weer tijd om te klussen. Ik ging aan de slag met het schoonmaken en nalopen van het houtwerk met ammoniak. ‘s Middags kwamen mijn ouders ook spontaan langs om te helpen. Zo lief! Mijn pa begon met het schilderen van een aantal deuren, en mijn moeder ging aan de slag met het schuren van de plinten. Het was voor het eerst sinds 6 weken echt perfect klusweer. Zo fijn om eindelijk vooruitgang te zien!


Dennis maakte de toilet helemaal af. Wat een metamorfose met eerst. Echt bizar! Ik heb gekozen voor deze super leuke Portugese tegeltjes en verder is het gewoon lekker wit en strak. Inmiddels heb ik al het houtwerk en het plafond in de toilet ook geverfd. Nu ziet het er nog mooier uit! Deze tegeltjes liggen inmiddels ook al in de badkamer!


Zondagmiddag gingen we nog even richting het centrum. Mijn vader moest optreden met de band en daarna gingen Dennis en ik nog een hapje eten bij een nieuw tapas restaurant. Sommige gerechtjes waren best oké, maar we moesten zolang wachten op elk gerechtje. Niet echt leuk! Hier gaan we waarschijnlijk niet snel meer naartoe haha!

Gisteren was ik vrij en ben ik ook weer heel de dag bezig geweest met schilderen in het appartement. Woensdag en donderdag heb ik ook nog twee vrije dagen van mijn werk en kan ik weer wat mooie sprongen maken. Ik heb er nu al zin in!

Hoe was jullie week? 

8 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 06:42

  Die tegeltjes zijn leuk! Fijn dat het zo opschiet met klussen!

 2. Britt
  27 juni 2017 / 07:11

  Wat een heerlijke dingen heb je gegeten weer!

 3. 27 juni 2017 / 07:42

  Wat fijn dat het klussen begint op te schieten. Ume is altijd goed, lang geleden trouwens dat ik daar geweest ben. Wat zijn die Portugese tegeltjes leuk :-)!

 4. 27 juni 2017 / 11:06

  Wat een mooie tegeltjes in je wc! Ziet er echt geweldig uit. En heerlijk om je week zo te beginnen met sushi, ik vind die foto van jou in dat restaurant echt heel erg mooi. Het lijkt me zo fijn dat je nu zo opschiet met dat appartementje! Jij maakt altijd zulk heerlijk eten voor jezelf, die salade met garnalen lijkt me geweldig. En ook zo’n lekker broodje bij je lunch! Malou x

 5. 27 juni 2017 / 13:16

  Aaah die tegeltjes, super leuk! En die bikini vind ik ook erg leuk ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: