In the Picture #155

In the Picture #155

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Genoten van het mooie weekend? Kijken jullie gezellig mee naar mijn weekje in foto’s? Het zijn er dit keer niet zo heel veel, omdat ik vergeten ben om foto’s te maken. Ik heb afgelopen vrijdagavond en zaterdagochtend nog geklust in mijn appartementje, maar verder niet. Zoals ik jullie vorige week vertelde schiet het niet echt op met de schilders, en heb ik ze gisteravond ook verteld dat ze niet meer verder hoeven te gaan. Het schilderwerk wat wel gedaan was, is niet goed gedaan. Nu gaan we dus gewoon zelf aan de slag met het schilderwerk!


Aangezien mijn laatste ‘In the Picture’ pas op dinsdagochtend online is gekomen, laat ik jullie de foto’s vanaf dinsdag zien. Ik begon mijn ochtend met deze lekkere spelt pancakes gevuld met kwark en aardbeien.


‘s Middags lunchte ik op het werk met vier rijstwafels belegd met kipfilet en Hüttenkäse. Zo lekker!


Woensdagochtend voordat ik naar het werk ging ontbijten met kwark.


Ook was het een bijzondere dag woensdag, want mijn moeder ging met pensioen. Dat moest natuurlijk even gevierd worden met champagne!


‘s Avonds at ik een stukje zelfgemaakte tonijn pizza <3


Deze combi is ook zo lekker, hmm! Rijstwafels met pindakaas en banaan. Dit at ik donderdag als lunch op mijn werk. Ik ben mijn gezondere leefstijl weer helemaal aan het terugvinden. Sinds ik bij mijn ouders woon, ben ik toch ietsje aangekomen en minder gaan sporten. Ik zal zo blij zijn als ik dit weer helemaal kan oppakken straks!


‘s Avonds hield ik een heel relaxed avondje met mijn nieuwe Dermaroller. Dit zijn super kleine micro naaldjes waarmee je over je gezicht heen rolt. Ik vertel jullie hier binnenkort meer over!


Wraps for dinner! Altijd goed, en altijd lekker. Ik eet ze het liefste iedere avond, haha!


Ook kwam deze fijne en zomerse outfit online op mijn blog. Heb jij hem al gezien?


Zaterdagochtend maakte ik pancakes klaar als ontbijt voor mij en mijn vriend. Super lekker <3! Na het ontbijt gingen we klussen in mijn appartement. Ik ging aan de slag met het verven van de badkamer en mijn vriend maakte de toilet helemaal af.


Eenmaal thuis trok ik een Jillz open. Samen met Liefmans en Hugo mijn favoriete zomerdrankje! Dit was een alcohol vrije!


‘s Avonds had mijn moeder lekker gekookt: Zalmfilet met groente en rosti groente rondjes.


‘s Avonds hadden we een verjaardag bij vrienden thuis, wat ook erg gezellig was. We konden lekker de hele avond in de tuin zitten.


Zondagochtend sliepen we heerlijk uit, en daarna ging ik aan de slag voor mijn blog. Ik kreeg laatst nieuwe zonnebrand producten van Comfort Zone binnen en deze zijn zo fijn <3!

‘s Middags gingen we nog even de stad in om lekker te lunchen en wat rond te slenteren. Heerlijk zo’n dagje!

Hoe heb jij jouw weekend doorgebracht? Fijne dag vandaag! Mocht je benieuwd zijn naar meer foto’s?
Je kunt mij volgen op Instagram, waar ik dagelijks een nieuwe foto plaats!

7 Reacties

 1. 19 juni 2017 / 06:39

  Wat ontzettend balen van die schilders, maar als ik het zo lees ga je sneller als je het zelf doet en wordt het mooier. Fijne week heb je verder gehad. Heerlijk, die avondjes waarop je heel de avond buiten kunt blijven zitten :-). Ik heb een drukke werkweek gehad en afgelopen weekend de belangrijkste laatste dingen geregeld voor onze bruiloft binnenkort.

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2017 / 22:09

   Wat super spannend zeg. Je bruiloft komt dichtbij nu! Ik ben heel benieuwd!

 2. 19 juni 2017 / 06:52

  Mooie week, wel balen van de schilders! Ik ben heel benieuwd naar dat rolletje voor je gezicht.

 3. 19 juni 2017 / 08:47

  Zag dat je gister ook in Breda was haha (volgens mij op je FB pagina of op Instagram), maar heb je niet gezien!

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2017 / 22:09

   Oh echt waar, haha! Wat jammer zeg! Wie weet kom ik je binnenkort eens tegen!

 4. 19 juni 2017 / 09:37

  Pff balen van die schilders, al kun je het zelf vast net zo mooi! Heerlijk hè, die zomerse avonden waar je lekker buiten kunt zitten

 5. Cindy
  28 juni 2017 / 20:35

  Oh je mama met pensioen? Wat zullen ze haar missen bij de praktijk, zie via een collega van haar (oud klasgenootje van mij) haar wel eens voorbij komen via Facebook. Succes met klussen in je nieuwe appartementje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: