In the Picture #154

In the Picture #154

Good Morning! Vandaag een nieuwe ‘In the Picture’ waarin ik jullie mijn weekje in foto’s laat zien. Kijk je mee?


Dinsdagavond bakte ik een eitje met geitenkaas als avondeten. Lekker! Dit maakte ik ook regelmatig klaar toen ik nog op mijzelf woonde.


Daarna hield ik een relax avondje met deze fijne beauty producten, en schoot ik wat foto’s voor mijn blog. Ik ben de laatste tijd zo druk met klussen en alles eromheen dat mij blog er helaas een beetje bij inschiet. Ik kom echt tijd tekort, haha! Als ik over een paar weekjes in mijn appartementje zit, zal ik dit weer helemaal gaan oppakken!


Woensdagavond had ik zin om te avondeten met een ontbijt. Haha, soms heb je van die dagen ;-). Griekse yoghurt met granola, verse aardbeien en een beetje honing.


Daarna ging ik aan de slag met het testen van deze fijne producten. Ook tikte ik nog wat artikelen voor mijn blog. Ik ben echt gek op de huidverzorgingsproducten van Rodial!


Afgelopen week kwam ook deze leuke outfit post voorbij. Ik ben echt dol op de trui <3! De hele outfit kun je hier terugkijken.


Vrijdagochtend toen ik wakker werd, was het ontzettend slecht weer. Balen, want we hadden die dag een uitje met het werk gepland staan. ‘s Ochtends rond 10 uur reden we richting Scheveningen, en toen we eenmaal aankwamen brak het helemaal open. Wat een geluk!


Het was echt een heerlijk dagje, en ook erg gezellig! We gingen lunchen en deden een aantal leuke spelletjes op het strand.


De lunch was erg lekker en bestond uit mini broodjes belegd met carpaccio, geitenkaas, kaas, tonijnsalade en wraps met zalm.


‘s Avonds ging ik met een vriendin gezellig bijkletsen en een hapje eten bij Sumo Oriental in Breda. Hmmm! Het was erg gezellig, en we hebben gewoon alle vijf de rondes gehaald!


Zaterdag was het weer tijd om een dagje te gaan klussen in mijn appartement met vriendlief! Hij ging verder met het tegelwerk afmaken, en ik zette alvast alle muren in de primer. Het tegelwerk is nu helemaal af, en vandaag gaat mijn vriend de toilet afmaken en al een deel van de muren, zodat ik komend weekend aan de slag kan gaan met verven. Yay! Eindelijk komt er een beetje schot in. Voor het schilderen van de plafonds, deuren en kozijnen had ik schilders ingehuurd, maar dit is echt drama. Ze zouden het werk vorige week al af hebben, maar komen de helft van de tijd niet opdagen. Erg jammer! Dit weekend zou het dus wel klaar moeten zijn, dus ik ben héél benieuwd!


Zaterdagavond aten we deze lekker en frisse salade met kipfilet gewikkeld in spek. Super lekker!


Zondag hielden we een rustdagje, ook vanwege het warme weer. ‘s Ochtends lekker ontbijten in de tuin, en daarna gingen we richting Breda voor het Foodstock Festival.


Het was er super warm, maar wel even leuk! Ik hou van eten, haha <3!


Omdat we onze muntjes op moesten maken bestelde we nog deze veel te lekkere Churros met chocoladesaus. Alleen omdat het ‘moest’ hoor, haha ;-)!


‘s Avonds ging ik nog even door met eten, want ik ging met vriendinnen een hapje eten bij Tapasbar Plan B in Breda. Nog steeds mijn favoriet <3


Het was een super gezellig avondje, en we hebben weer heerlijk bijgekletst!


Het toetje deelde ik met een vriendinnetje. Ik zat zo vol! Dit is een koekbodem van caramel met chocoladesaus, vanille ijs en heel veel slagroom. Yum!


Gisterenochtend maakte ik deze ‘niet fotogenieke’ pannenkoekjes als ontbijt voor mij en mijn vriend. Het beslag maakte ik van speltmeel, amandelmelk, eieren, kaneel en vanille aroma.


‘s Middags gingen we richting woonboulevard, want ik moest de vloer voor in de keuken nog bestellen. Deze komt gelukkig al a.s. vrijdag binnen. Yay! Tussendoor lunchte we wat op de woonboulevard zelf. Ik nam een lekker broodje met mozzarella en pesto en Dennis ging voor de Carpaccio. Ook lekker!

Hoe was jullie weekend, hebben jullie genoten van het mooie weer?

12 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 06:13

  Wat een fijn week en wat een heerlijk eten komt er allemaal voorbij :-). Balen dat juist de mensen die je inhuurt niet op komen dagen, toch klinkt het wel alsof het lekker door gaat in je appartement. Fijn!

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2017 / 20:50

   Dankjewel Femke :), nou echt hé! Had ik niet verwacht, maar hopelijk komt het goed! Ik denk dat ik er over een weekje of 4-5 wel in kan! X

 2. 13 juni 2017 / 06:47

  Wat ziet het eten er heerlijk uit! Balen van de schilders!

 3. 13 juni 2017 / 07:52

  Heerlijk weekje! Hou van foodtruckfestivals en churros!??

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2017 / 20:50

   Jaaa, lekker hé haha! Churros zijn verslavend!

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2017 / 20:49

   Dankjewel lieve Silke <3

 4. 13 juni 2017 / 16:41

  Jeeeetje, al dat heerlijke eten weer zeg, haha! Hopelijk komen de schilders opdagen en kun jij lekker verder!

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2017 / 20:49

   Haha, ja dat hoop ik ook zeker Lindsey! X

 5. 14 juni 2017 / 11:55

  HET LEKKERSTE TOETJE VAN BREDA! Zo lekker is die he! 😉 En ik wil ook weer een keer naar Sumo Oriental!

  • Marloes
   Auteur
   16 juni 2017 / 15:19

   Ja ik ookkkkkk! Wanneer gaan we ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: