In the Picture #150 High Wine, Sleutel en Klussen

In the Picture #150 High Wine, Sleutel en Klussen

Good morning sunshines! Vandaag een beetje later dan gepland een nieuwe ‘In the Picture’. Afgelopen week stond toch wel heel erg in het teken van vrijdag. De dag dat ik de sleutel van mijn appartement in Breda kreeg. Het weekend hebben we vooral veel geklust. Kijk je mee?


Vorige week zondag maakte mijn vriend als ontbijt pancakes. Heerlijk!


Na het ontbijt reed ik met de auto terug naar huis voor moederdag. Mijn zus en ik namen mijn moeder mee voor een High Wine in Breda.

Het was erg lekker allemaal. We kregen maar liefst vier verschillende gangen, met vier soorten wijn erbij. Hmm!


Maandagmiddag lekker lunchen in Breda bij Inspire. Ik ging voor een tosti spinazie met geitenkaas en honing. Altijd goed!


Dinsdagochtend voordat ik ging werken eerst ontbijten met een kwarkje en granola.


‘s Avonds maakte ik een salade klaar met geitenkaas, bacon, walnoten, appel, rozijnen en honing. Een ontzettend lekkere combinatie!


Goedemorgen! Tijd voor een lekker ontbijt met mijn favoriete producten van dit moment. Een nieuwe droogshampoo van Philosophy, de face mist van Clinique en de frisse nieuwe geur van Guess!


Ik drink nog steeds iedere dag de heerlijke thee van Fittea. Inmiddels is de winactie die liep gesloten en Simone Vissers is de gelukkige winnaar. Gefeliciteerd!


Donderdagavond had ik zin in super simpel eten. Een wrap met kipfilet, mango sausje, sla en paprika. Super simpel en licht verteerbaar. Lekker wanneer je even geen zin hebt om te koken!


Donderdagavond zocht ik inspiratie op Pinterest voor mijn nieuwe appartement. Hier kan ik gerust hele avonden op doorbrengen. Love it!


Wie wilt er deze lekkere donuts als ontbijt?


Vrijdagochtend was ik een beetje nerveus en werd ik al erg vroeg wakker. Om 9 uur reed ik richting Breda en had ik eerst de eindinspectie. Daarna door naar de notaris voor het tekenen en toen kreeg ik de sleutel.


Yes, helemaal happy! Laat het klussen maar beginnen.


Zaterdag ging ik aan de slag met het behang er overal af te stomen. Wat een rotklusje! Aan het einde van de avond was overal het behang eraf, echt super fijn! Ook mijn vriend is erg opgeschoten met klussen. Dat was een goed eerste weekendje!


We hebben ook zo’n drie bezoekjes aan de bouwmarkt gebracht. Zo kocht ik o.a. deze mooie rechthoekige tegeltjes voor in de keuken.


Mijn lieve mama zorgde dat ‘s avonds het eten al lekker klaar stond, en we zo aan konden schuiven. Zaterdagavond had ze een heerlijke quiche gemaakt met spinazie en brie.


‘s Avonds proosten we nog met zijn allen, en maakte ik deze heerlijke Moet champagne open!


Zondagochtend stonden we weer vroeg op, aten we een ontbijtje en gingen we weer richting het appartement om te klussen. Verder maakte ik geen foto’s meer van die dag. Zondagmiddag stopte we op tijd met klussen en ‘s avonds gingen we een hapje eten bij Sumo Oriental. Hmm! Daar hadden we super veel zin in!

De komende diary’s zullen jullie heel wat klus foto’s voorbij zien komen, omdat ik verder buiten werken weinig doe. Haha! Deze week word het natuurlijk prachtig weer, en proberen we veel in de vroege ochtend uurtjes te klussen. Ook is het a.s. donderdag Jazz festival in Breda, waar ik ook nog even een kijkje ga nemen. Zin in!

Fijne dag, en geniet van het mooie weer!

7 Reacties

 1. 23 mei 2017 / 06:06

  Wat een heerlijke week. Fijn om lekker met je appartement aan de slag te gaan. Heerlijk hè, dat het zo’n fijn weer is nu :-)!

 2. 23 mei 2017 / 06:43

  Wat fijn allemaal! Ben zo benieuwd hoe je nieuwe stekje eruit komt te zien!

 3. 23 mei 2017 / 08:20

  Zo fijn dat je nu je nieuwe huisje hebt, gefeliciteerd! Ik ben echt heel benieuwd wat voor moois je ervan gaat maken. Dat jazz festival lijkt me trouwens ook zo leuk! Tof dat dat vlakbij jouw huis is. Malou x

 4. 23 mei 2017 / 09:03

  Aaah zo fijn: eindelijk de sleutel!! En my goodness wat zien die donuts er lekker uit, heb er nu meteen trek in (en dan is het pas 9 uur ‘s ochtends)

 5. Simone
  23 mei 2017 / 10:03

  Jaaa, zo blij met het winnen van de winactie :-)! Ben heel benieuwd naar de thee. Wat fijn dat je de sleutel hebt, lijkt me een heerlijk vooruitzicht dat je er binnenkort kunt gaan wonen. Heb zowel de salade als quiche opgeslagen als inspiratie; zien er heerlijk uit!

 6. Britt
  23 mei 2017 / 13:04

  Ik kan juist niet wachten op alle klusfoto’s, ik ben er zeker van dat het prachtig gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: