In the Picture #144 Kapper, Marbella en Huisje

In the Picture #144 Kapper, Marbella en Huisje 

Goedemorgen! Allereerst wil ik jullie een hele fijne Pasen wensen. Ga jij nog iets leuks doen? Vandaag staat er een super lange ‘In the Picture’ klaar met mijn belevenissen van de afgelopen twee weken. Ik ging o.a. naar Marbella met twee vriendinnen. Kijk je mee?


Dinsdag is het altijd oppasdag van mijn ouders. De kleintjes van mijn zus zijn er dan, gezellig! Ik was dinsdag vrij en moest nog ontbijten. Mijn nichtje is net als mij dol op eten, en wilde dolgraag een hapje proeven. Schattig <3


Aan het einde van de ochtend pakte ik de trein richting Amsterdam. Ik ging namelijk terug naar de kapper. Eerst ging ik lunchen bij The Corner Bakery. Ik bestelde heerlijke pancakes met honing en vers fruit. The Corner Bakery is zo leuk!


Toen ik terug aan het lopen was richting de stad kwam ik langs Stach gelopen. Hmmm al dat lekkers!


Daarna was het tijd om naar SalonB te gaan. Ik wilde het graag een stuk grijzer en meer assiger hebben, en de laatste keer was het er vrij snel uit gegaan. Mijn haar werd een stuk opgelicht, en hier zat de toner er net overheen…spannend!


And ashy grey it is! Super gaaf!


Op het station nam ik nog een frozen yoghurt bij de Yoghurt Barn. Dit keer ging ik voor de Tony special. Yummm!


Donderdagochtend stond ik al heel vroeg op Schiphol met twee vriendinnen. We gingen namelijk naar Marbella, Zin in!


We kwamen aan, en het was al super lekker weer. Echt genieten! ‘s Avonds gingen we een hapje eten in het centrum.


De volgende dag was het weer net zo mooi. We kwamen aan bij een Nederlands strandtentje waar we de middag doorbrachten. Heerlijk in de Spaanse zon!


Lunchen met een super lekkere gamba salade.


‘s Avonds gingen we shoppen bij een leuk winkelcentrum. Bij Stradivarius shopte ik het leuke blauwe jurkje wat links van mij hangt.


‘s Avonds gingen we eten bij een super leuk tapas barretje. Lekker!


Zaterdagochtend lekker ontbijten op ons balkonnetje in de zon.


Daarna bezochten we het oude gedeelte van de stad, waar wat leuke winkeltjes waren.


Normaal ben ik niet zo dol op Sangria, maar deze was echt heel erg lekker!


De rest van de middag gingen we lekker zonnen bij het zwembad van het hotel. Zaterdag was zeker de mooiste en warmste dag.


‘s Avonds gingen we met de taxi richting Puerto Banus. De luxere kant van Marbella. Hier lagen mooie jachten in de haven en reden dure auto’s voorbij.


En we konden er tot laat genieten van de mooie zonsondergang.


Zondag was ons laatste dagje in Marbella, en maandag gingen we weer terug naar huis. Bye bye Marbella!


Dinsdag was ik nog een dagje vrij om bij te komen, en ging ik even langs mijn huisje om wat dingetjes op te meten. Mijn nichtjes en ouders kwamen ook even een kijkje nemen. Zo leuk om er weer even te zijn. Ik kan niet wachten om het in te richten, hihi. Over een weekje of 5 krijg ik de sleutel. Zin in!


Daarna ging ik samen met mijn vriend nog even de stad in. Even bijkletsen over de vakantie, en het huisje. Dinsdag was het hier ook nog mooi weer! En zoals je op de foto misschien al wel ziet, is het extreme assige er na een weekje al weer zo goed als uit. Zo jammer! Op de een of andere manier pakt die kleur niet helemaal lekker bij mij. Inmiddels heb ik het alweer een keer met zilvershampoo gewassen en die flink lang in laten trekken, zodat de assige kleur toch wat meer terugkomt.


‘s Avonds maakte ik wrapjes klaar als avondeten. Hmmm…altijd lekker!


Woensdag was het weer tijd om te gaan werken na een mini vakantie. Ontbijten met kwark, granola en fruit.


De rest van de week deed ik ‘s avonds vrij weinig, en was ik vooral aan het bijslapen na het werk. Haha! Vrijdag begon ik de ochtend met deze fijne essentials. De fittea is echt een aanrader, en smaakt erg lekker!


Vrijdagochtend bestond mijn ontbijtje uit deze heerlijke pancakes met honing en banaan.


Toen ik ‘s avonds thuis kwam uit mijn werk had mama heerlijke pizza gemaakt. Een bodem van speltdeeg belegd met vijgenjam, geitenkaas, bacon en paprika. Een aanrader en echt ontzettend lekker! Na het eten en mijn spullen ingepakt te hebben pakte ik de trein richting Arnhem, om naar mijn vriend te gaan.


Zaterdagochtend heerlijk ontbijten met een verse croissant en aardbeien. Smullen! ‘s Middags brachten we een bezoekje aan de woonboulevard. Ik wilde eventjes inspiratie op doen voor de badkamer en keuken. Wat betreft de keuken weet ik al helemaal wat het gaat worden. Zo leuk!


Mijn vriend kan echt heerlijk koken en had dit Indonesische maaltje klaar gemaakt. Smullen maar! ‘s Avonds keken we nog een filmpje, en gingen we op tijd slapen.

En vandaag is het Pasen! Erg jammer van het weer en de lage temperatuur. Wij gaan strakjes richting mijn ouders om lekker te brunchen met de familie. Morgen staat er weer een dagje woonboulevard in Breda op de planning.

Wat zijn jullie plannen met Pasen?

10 Reacties

 1. 16 april 2017 / 07:36

  Heerlijk een paar dagen op vakantie! En een tip voor je haar: zilvershampoo van Ivy! Werkt echt ontzettend goed. Afhankelijk van hoe poreus of dik je haar is kan je die heel lang in laten trekken. Met mijn dunne haar is een kwartier genoeg om het weer grijs te krijgen!

 2. 16 april 2017 / 07:45

  Marbella ziet er geweldig uit! Heerlijk om er even tussen uit te zijn!

 3. 16 april 2017 / 08:16

  Wat heeeeeerlijk, er even lekker uit met vriendinnen. Zou ik ook eens moeten doen

 4. 16 april 2017 / 08:40

  Wat een fijne foto’s allemaal en je kunt lezen dat je lekker in je vel zit. Fijn! Een paar dagen er tussenuit naar Mallorca moet ook fijn zijn geweest. Ik vind het ook jammer dat de temperatuur uitgerekend dit weekend zo laag is, maar het is wat het is. Vandaag heb ik niet zo heel veel plannen. Morgen waarschijnlijk ook even langs de woonboulevard.

 5. 16 april 2017 / 10:05

  Wat heerlijk dat je een aantal dagen in Marbella was!

 6. 16 april 2017 / 13:46

  Marbella dat is lang geleden dat ik daar ben geweest !

 7. 17 april 2017 / 15:51

  Echt heerlijk om er een paar dagen tussen uit te gaan! Ik ga dat volgende maand ook met een vriendin doen. Lekker even 5 dagen naar het buitenland! Nu al zin in! 🙂

 8. 17 april 2017 / 16:56

  Ik krijg van al die vakantiefoto’s helemaal zin om op vakantie te gaan! Helaas nog een paar maandjes wachten…

 9. Britt
  18 april 2017 / 13:16

  Je boft maar met zo’n vriend die zo lekker kookt! Je vakantie ziet er trouwens echt heerlijk uit, ik word haast een beetje jaloers van al die foto’s die er zo goed uitzien, maar je hebt het verdiend om lekker te gaan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: