In the Picture #143

In the Picture #143

Goeiemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘In the Picture’. Afgelopen week was een druk weekje, en is het maken van foto’s en bloggen er een klein beetje bij ingeschoten. Ik was vooral veel bezig met het regelen van dingetjes voor mijn appartement. Daar gaat stiekem toch best wat tijd inzitten! Verder gingen we gisteren een goede vriendin van mij verassen met een babyshower. Dat was zo leuk! Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Mijn maandag begon nog even heerlijk relaxed in Thermen Bussloo. We genoten van een lekker ontbijtbuffet. Smullen!


Na het ontbijt had ik even zin om mijn eigen uit te leven en sprong ik op bed. Haha!


Ik schreef ook nog een artikel over mijn verblijf in de Thermen. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.


‘s Middags reden we weer richting Breda om nog even een kijkje bij het appartement te nemen. Daarna had ik een afspraak bij de Gynaecoloog voor een check. Alles zag er gelukkig goed en rustig uit! Fiew, wat een opluchting. In juni/juli mag ik weer terugkomen voor een nieuw uitstrijkje!


Dinsdagochtend lekker ontbijten met een bakje magere kwark en banaan. Daarna was het weer tijd om aan het werk te gaan.


Woensdagavond maakte ik deze heerlijke pita pizza’s klaar. Super simpel, gezond en snel klaar. Ideaal!


Donderdagochtend was dit mijn ontbijt. Hmm!


‘s Avonds reed ik vanuit mijn werk nog even naar de stad, en toen ik thuis kwam at ik nog een simpele kipsalade. Lekker!


Daarna ging ik in bad liggen, en hield ik een uitgebreid blog avondje. Om 9 uur had ik nog een afspraak met de hypotheekadviseur, en daarna was ik zo ontzettend moe dat ik gelijk in slaap viel.


Vrijdagochtend ontbijtje met Griekse yoghurt, vers fruit en granola. En kijk eens even hoe mooi deze OPI nagellakjes zijn uit de Fuji collectie.


Friyay, tijd voor weekend! Deze producten van L’Occitane zijn echt zo fijn!


Vrijdagavond had mijn vriend lekker gekookt, yum! Na het eten gingen we nog even naar Ikea om een beetje rond te kijken, en inspiratie op te doen.


Good morning! Een heerlijk ontbijt op de zaterdagmorgen!


Gisterenmiddag ging ik samen met vriendinnen richting Breda om een vriendin van mij te verrassen met een super leuke babyshower. Het was een geslaagde dag, en ze was erg verrast.


Daarna lieten we alle blauwe ballonnen op, mooi!


Na een kleine fotoshoot gedaan te hebben in het park gingen we richting Dickens & Jones in Breda voor een high tea. Het was echt super lekker!

‘s Avonds ben ik met mijn vriend weer richting Arnhem gereden. Vandaag schijnt het gelukkig wel weer heel mooi weer te worden, en gaan we naar Nijmegen. Eerst lekker door de stad slenteren, en vanavond uiteten.¬†

Wat zijn jou plannen vandaag? Happy Sunday!

9 Reacties

 1. 2 april 2017 / 06:41

  Je maakt altijd zulke sfeervolle, eigen foto’s, heel knap!

 2. 2 april 2017 / 09:18

  Wat een heerlijke week. Het lijkt je weer allemaal zo goed te gaan en dat is fijn om te lezen. Wij gaan vandaag boodschapjes doen, voor het eerste koken in onze nieuwe keuken, een afspraak met een meubelmakers voor meubels in de tuin, nog wat rondrijden langs bouwmarkten enzo, wat bloggen en verder nog eventjes relaxen.

 3. 2 april 2017 / 09:54

  Wat een mooie week! Fijn dat alles goed gaat. Geniet van deze zonnige zondag!

 4. 2 april 2017 / 12:52

  TOP, I love Dickens & Jones; ik eet daar echt het lekkerst als ik in Breda ben <3

 5. 2 april 2017 / 13:24

  Jouw foto’s! Zo mooi! Wat een heerlijke week, lekker beginnen bij Thermen Bussloo. Supervrolijke foto ook van jou op het bed. Ik ben zo benieuwd hoe je appartementje zal worden! Malou x

 6. 2 april 2017 / 14:01

  Wat heerlijk dat je bij Thermen Bussloo was. Altijd lekker om even te ontspannen!

 7. Britt
  2 april 2017 / 18:24

  Wat een leuke babyshower zo te zien! Het ziet er uit alsof je goed hebt genoten, je verdient het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: