In the Picture #140


Hi allemaal! De lente is in aantocht! Wat een heerlijke dag was het gisteren he? Hebben jullie ervan genoten? Afgelopen week was druk, maar wel super leuk. Zo ging ik naar de kapper in Amsterdam, trouwde mijn lieve vriendinnetje en bracht ik het weekend door in Utrecht. Kijk je mee?


Maandagochtend begon ik mijn ochtend bij de Drie Graefjes in Amsterdam. Ik dronk een Chai Latte, en ging daarna door naar SalonB om mijn haar te laten doen.


Het eindresultaat was een mooie ashy balayage. Helemaal blij mee!


Na het kappersbezoekje liep ik gelijk terug richting station. Ik bestelde bij Yoghurt Barn nog even een Acai yoghurt. Yum!


Lekker ontbijten met een grote bak Griekse Yoghurt, vers fruit en granola.


Afgelopen woensdag was het vrouwendag. Van The Body Shop kreeg ik een prachtige bos bloemen binnen met de nieuwste geur van The Body Shop: White Musk!


Ook ontving ik de nieuwste geur van Gucci Bamboo. Ze hebben sinds kort ook een Eau de Toilette van de Bamboo geur.


Avondeten van afgelopen woensdag: rode bietensalade, een gehaktbal en gebakken zoete aardappels.


Snackje na het eten: magere kwark met granola en hagelslag.


Good morning! Ontbijten op de donderdagochtend met deze fijne favorieten.


Playing hide & seek! Bij Anne & Max dronk ik deze heerlijke warme Tony Chocolonely chocolademelk afgelopen week. Hmmm!


Friyay! Bijna tijd voor weekend. Heerlijk! Deze mooie make-upjes en lekkere geur nam ik mee naar Utrecht waar ik het weekend verbleef.


Afgelopen vrijdag kwam het artikel online over hoe je je voorbereid op een avondje stappen. Die kun je hier teruglezen.


Vrijdagavond eerst uiteten bij Shizen in Vianen. Hier kun je echt heerlijke sushi eten.


Zaterdagochtend lekker ontbijten in het hotel. Een beetje van alles wat, altijd goed! Na het ontbijt ging ik richting mijn vriendin om haar bruids make-up te doen. Super leuk! Ik ben voor een mooie en natuurlijke look gegaan met hele zachte bruintinten en een tikkeltje roze met fijne glittertjes. Verder heb ik een mooie zacht roze blush gebruikt om haar een gezonde glow te geven.


Na het make-uppen ging ik weer terug richting het hotel om mijzelf klaar te maken. Ready to go!


Bruidstaart!


‘s Avonds kregen we ook nog heerlijk eten voorgeschoteld. Ik nam vooraf een Carpaccio salade. Mijn hoofdgerecht bestond uit een lekkere eendenborst. Hmmm!

 Het dessert bestond uit vier zoete gerechtjes. Super lekker <3 Ik hou ervan, haha!


En een foto met de hele outfit aan. Ik droeg een jurkje van Vila met kant, mijn studded boots van Nelson en een blazertje van H&M. Het was een super mooie dag, en het feest was ook erg leuk.


Gisterenmiddag was het weer tijd om terug richting huis te rijden. Mijn oma was namelijk jarig. Weer taart ;-), haha! Ik kan voorlopig geen zoetigheden meer zien. Even weer tijd om gezond te doen de komende weken. Over 3 weken ga ik alweer naar Marbella. Zoveel zin in!

Hoe was jullie weekend?

11 Reacties

  1. 13 maart 2017 / 06:11

    Wat een heerlijke week heb je gehad en wat een eer om je vriendinnetje op te mogen maken voor haar grote dag. Ohhh wat een heerlijke zoetigheden allemaal!

  2. 13 maart 2017 / 08:29

    Een huwelijk, wat leuk! Heerlijk die carpaccio. Superleuk dat je bloemen kreeg van The Body Shop, ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur! Malou x

    • Marloes
      Auteur
      14 maart 2017 / 23:19

      Die is echt heerlijk! Vanaf half april kun je de review op mijn blog lezen. Nog heel eventjes geduld dus 😉

    • Marloes
      Auteur
      14 maart 2017 / 23:18

      Dankjewel! Jaaaa, ik heb er zoveel zin in!

  3. Britt
    13 maart 2017 / 20:17

    Lekker genieten van de zoetigheden is ook geen straf, dat mag ook wel eens want je ziet er nog altijd geweldig uit hoor! Je nieuwe haar is erg mooi ook. Welke Griekse yoghurt heb jij eigenlijk altijd?

    • Marloes
      Auteur
      14 maart 2017 / 23:18

      Dankjewel! Ik heb altijd de Griekse Yoghurt met 10% vet van de Liddl. Dat vind ik persoonlijk echt de lekkerste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: