In the Picture #138 Lekker eten & Carnaval!


In the Picture #138

Alaaaaaf! De afgelopen dagen was ik een beetje afwezig, want ik was aan het carnavallen. Zo leuk! Hier kijk ik ieder jaar weer naar uit. Zijn jullie ook carnaval aan het vieren? Kijk snel mee naar mijn weekje in foto’s!


Een lekker ontbijtje op de zondagochtend met vers gebakken croissantjes en fruit. Yum! Verder maakte ik zondag weinig foto’s. ‘s Middags vierde mijn zus en haar man hun verjaardagen, en ‘s avonds heb ik eerlijk gezegd niets meer gedaan.


Maandagochtend lekker uitgebreid ontbijten met een bakje Griekse yoghurt, vers fruit en noten.


‘s Middags de stad in om op zoek te gaan naar een jurkje voor de bruiloft van een vriendin van mij. Die trouwt namelijk al over twee weekjes. Super leuk! Tussendoor even een Chai latte drinken bij Inspire, en daarna ging ik gelijk door naar een zakelijke afspraak voor mijn blog. Hierover later meer!


‘s Avonds haalde ik sushi bij Merlina in Breda. Deze had ik via een Social Deal gekocht, en wilde ik graag eens uitproberen. Op zich best lekker!


Als toetje stoofperen yoghurt met verse stoofpeertjes. Hmmmm!


Dinsdagochtend was ik al vroeg opgestaan. Lekker op mijn gemakje ontbijten en werken.


‘s Avonds hield ik een pamper avondje met nieuwe gellakjes van OPI, en lekkere olie voor in mijn haar.


En ik maakte volkoren pita broodjes met kip klaar. Altijd lekker!


Ik kreeg vorige week mijn nieuwe hoofdtelefoon van Sudio Sweden binen. Ik vind hem echt ontzettend gaaf! Mijn review kwam afgelopen week online.


‘s Avonds nog even lekker snacken in de bank met kwark, discodipjes en pure chocolade!


Woensdag ging ik aan de slag met het maken van deze overheerlijke Chocolade muffins met Griekse yoghurt en pure chocolade. Hmm! Ze zijn super lekker luchtig, en heel makkelijk om te maken. Het recept staat inmiddels op mijn blog.


Vrijdagochtend het beste ontbijt eten wat er maar is: PANCAKES! Alvast een kleine ondergrond leggen voor carnavalsavond nummer één!


Vrijdagavond was een super leuke eerste avond. Erg gezellig! Zaterdagochtend was ik dan ook erg blij met dit stevige katerontbijt. Haha! Die kon ik wel goed gebruiken.‘s Middags gingen we naar de voetbalkantine bij ons in Etten-Leur om te carnavallen. Super leuk! Het was een gezellig middagje. ‘s Avonds zijn we nog even in Roosendaal geweest, en waren we redelijk op tijd weer terug.


Zondagochtend stond ik al vroeg weer op. Ik had namelijk dienst op het werk, en was oproepbaar die dag. Toen ik s’ middags thuis kwam stond deze heerlijke lunch op mij te wachten <3<3 hmmm!‘s Avonds lekkere wraps eten met kip, guacamole en Hüttenkäse. Een van mijn favorieten!

Vandaag ga ik met vriendinnen carnaval vieren in Breda. Ik heb er zoveel zin in! Het laatste dagje alweer. Voor degene die carnaval vieren: hele fijne carnaval nog! En anders heel veel succes deze maandag.

 

3 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 06:24

  Wat een fijne week. Ik heb ook al lekker gecarnavalled.. maar ik moet zo eerst werken. Vanaf 12 uur ben ik vrij en dan ga ik lekker optocht kijken. Zin in! Veel plezier nog vandaag!

  • Marloes
   Auteur
   1 maart 2017 / 21:48

   Dankjewel! Ah zo leuk is het he! Was wel jammer van de optocht dat het zo hard regende, vond je niet?

 2. Britt
  27 februari 2017 / 11:31

  Wraps zijn ook één van mijn favoriete dingen om te eten, heerlijk! Oeh, stoofpeertjes, heerlijk! Leuk dat je carnaval hebt gevierd, ziet er gezellig uit! Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: