In the Picture #133


Goeiemorgen allemaal! Zijn jullie aan het genieten van jullie weekend? Afgelopen week was me het weekje wel. En dat begon op maandagavond allemaal. Ik vertel het jullie wat verderop in mijn ‘In the Picture’. Kijk je mee?


Zondagochtend ontbijtje met vers afgebakken broodjes en speltbeschuiten. Yum!


Lekker een Chai Latte drinken in de stad.


Zondag ging ik dik ingepakt de sneeuw in. Ik was vorig weekend in Gelderland, en daar was genoeg gevallen!


Winter wonderland <3. Zo mooi!


Ook maakte ik wat outfit foto’s in de sneeuw. Deze foto’s zijn afgelopen week al online gekomen op mijn blog.


Maandagmiddag ging ik samen met mijn moeder gezellig high tea-en bij The Chocolate Company in Breda. Tegen chocolade zeg ik geen nee natuurlijk. Super lekker allemaal!

‘s Avonds kreeg ik een brief binnen van het ziekenhuis dat mijn uitstrijkje afwijkend was, en ik nog steeds een vervolgonderzoek moest doen. Ik had dit uitstrijkje in augustus vorig jaar laten doen, en toen had ik een goede uitslag gekregen. Dat was even schrikken dus! Had ik vorig jaar een foute uitslag gekregen. Dinsdagochtend gelijk gebeld naar het ziekenhuis, en woensdagochtend kon ik komen voor een onderzoek.


Ontbijten met deze heerlijke wafels, yum! Ik heb een nieuw wafelijzer gekocht. En deze wafels zijn net wat platter en krokanter als de andere wafels die ik altijd maakte.


Woensdagochtend ging ik naar het ziekenhuis voor het onderzoek. Het zag er helaas wat onrustig uit, en ze wilde de onrustige cellen graag weghalen d.m.v. een lisexcisie behandeling. Opnieuw weer erg schrikken natuurlijk. Ik was bloed nerveus voor die behandeling. Bij een lisexcisie branden ze het onrustige weefsel in de baarmoederhals weg onder plaatselijke verdoving. Hier kon ik afgelopen vrijdag al voor terecht. Gelukkig erg snel ook, zodat ik er niet te lang tegenop hoefde te zien!

Woensdagavond was ik dus wel eventjes toe aan een relaxed avondje met mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Even wat afleiding!


‘s Avonds maakte ik voor mijzelf zoete aardappel uit de oven met gebakken zalmfilet en wat tomaatjes.

Donderdag maakte ik verder geen foto’s, en werkte ik de hele dag. ‘s Avonds deed ik vrijwel niets, en ging ik op tijd naar bed.


Vrijdag maakte ik een big breakfast voor de behandeling. Ik bakte spelt pannenkoeken en die vulde ik met magere kwark. Bovenop strooide ik nog wat granola, banaan en chocoladesaus. Perfecte combi!

Om half 10 moest ik in het ziekenhuis zijn. Ik was echt super nerveus, en zag er tegenop. Maar uiteindelijk viel de behandeling me 100% mee. Ik werd goed gerust gesteld, en alleen de verdoving heb ik een klein beetje gevoeld. Van het wegbranden merkte ik verder niets. Over 1,5 week krijg ik de uitslag, dus tot die tijd is het nog een klein beetje spannend. Verder heb ik vrijdag vooral rust gehouden, en in bed doorgebracht.


Vrijdagavond keek ik Netflix onder mijn favoriete dekentje in de bank.


Zaterdagochtend sliep ik uit, en maakte ik een lekkere granola parfait als ontbijt. Dit was lang geleden! Zo simpel, maar super lekker! Gelukkig verder helemaal geen last van napijn van de behandeling, dus dat is mooi meegenomen!


Outfit of the day met mijn nieuwe booties!


Gisterenmiddag onderging ik een heerlijke behandeling bij schoonheidssalon Attirance in Breda. Hierover vertel ik jullie later meer in een aparte blog.


‘s Avonds maakte ik taco’s klaar met guacamole en Hüttenkäse. Mijn favoriete gerecht van de laatste tijd!

Zaterdagavond hield ik ook een heel relaxed avondje thuis in de bank met een filmpje. Vandaag heb ik ook weinig op de planning staan. Even bijkomen van deze rare week! Gaan jullie nog wat doen dit weekend?

Fijne zondag!

Share:

13 Reacties

 1. 22 januari 2017 / 09:25

  Jeetje Marloes, ik snap goed dat dit een vrij heftige week is geweest voor je. Gelukkig viel de behandeling mee en krijg je binnenkort een goede uitslag!

 2. Margriet
  22 januari 2017 / 09:39

  Wat een heftig nieuws. Ik heb ook in augustus weer een uitstrijkje laten maken en goed nieuws gekregen, maar dat zegt dus niets? Daarna kreeg je nu alsnog een andere uitslag? Wat raar! Gelukkig kon alles meteen zodat ze je er zo kort mogelijk tegenop hoefde te zien. Hopen op goed nieuws volgende week.

 3. 22 januari 2017 / 11:14

  Vervelend dat dat je een afwijkende PAP had. Ik ken best wat meiden die dit ook hadden en gelukkig alles na behandeling weer goed. Dit krijg jij ook vast te horen volgende week. Sterkte! X

 4. 22 januari 2017 / 11:28

  Wat lag er veel sneeuw daar! Je granola ziet er zoo heerlijk uit! =D

 5. 22 januari 2017 / 13:13

  Jeetje wat heftig! Wat raar ook dat je na al die maanden weer een andere uitslag krijgt. Hopen op goed nieuws volgende week!

 6. Britt
  22 januari 2017 / 13:13

  Wat een aparte week inderdaad! Duimen voor goed nieuws dan ja.
  Je taco’s zien er lekker uit zeg! Receptje? Net zoals je ontbijtjes trouwens, jum!

 7. 22 januari 2017 / 13:48

  jeetje wat een week voor jou zeg! wat schrikken! fijn dat je geen napijn meer had, ik hoop dat alle onrustige cellen weg zijn nu en dat je over 1,5 week goed nieuws krijgt! ik vind t wel heel vreemd dat je nu pas deze uitslag krijgt, terwijl je het in augustus hebt laten checken, ook wel slecht van het ziekenhuis!
  heel fijn dat je de week hebt kunnen afsluiten met een heerlijke behandeling!!

  • Marloes
   Auteur
   23 januari 2017 / 17:47

   Super lief allemaal! Bedankt voor de reacties <3

 8. 22 januari 2017 / 14:13

  Wat heftig zeg! Hopelijk voel je je weer goed! En ik blijf het zeggen: jouw eeltfoto’s zijn altijd zo mooi!

  • Marloes
   Auteur
   23 januari 2017 / 17:47

   Lief, dankjewel Dionne!

 9. 22 januari 2017 / 19:47

  Oh no, wat shit! Wist helemaal niet dat je dit rotte nieuws gekregen had, flink balen. Hoop dat het nu goed zit <3

  • Marloes
   Auteur
   23 januari 2017 / 17:47

   Geeft niet hoor! Had het ook eventjes stil gehouden nog. Ik hoop het ook <3

 10. 24 januari 2017 / 11:28

  Oh die zoete aardappelfriet ziet er heerlijk uit! En wat een boel mooie sneeuw inderdaad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: