In the Picture #132


In the Picture #132

Hi allemaal! Het is weer zondag, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘In the Picture’. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Vorige week maakte ik het recept met deze heerlijke peren uit de oven. Erg lekker om als ontbijt of tussendoortje te eten. Heb je het recept gemist? Dan kun je hem hier terugzien.


Dinsdagochtend was het weer tijd om te gaan werken. Eerst lekker ontbijten met een schaaltje kwark met granola, bosbessen en granaatappel.


Lunchen op het werk met volkoren crackertjes belegd met kipfilet, ossenworst en augurk. Ik heb mijn oude verslaving weer teruggevonden. Haha! Augurk vind ik zo lekker!


Nog een lekker ontbijtje: Griekse yoghurt met kiwi, aardbeien, bosbessen en granola. Sinds ik bij mijn ouders woon eet ik eigenlijk alleen nog maar yoghurt als ontbijtje. In het weekend bak ik wel regelmatig pancakes of muffins.


Afgelopen week kwam ook mijn outfit post online van een outfit die ik vorige week zaterdag droeg. Daar kreeg ik super leuke reacties op. Dankjewel daarvoor!


Donderdagavond ging ik weer lekker sporten. Het was super druk in de sportschool, dus ik ben uiteindelijk maar een klein uurtje geweest.


Na het sporten maakte ik deze heerlijke pita pizza’s voor mij en mijn ouders. Yum!


Toen ik naar bed ging rond 11 uur was het flink aan het sneeuwen buiten. Zo pretty! Jammer dat het de volgende ochtend bijna allemaal al weer weg was.


De vrijdag beginnen met mijn Friday favorites. Ik ben dol op deze mooie producten!


Vrijdagavond maakte ik simpel avondeten voor mijzelf klaar. Spelt pannenkoeken gemaakt van speltmeel, karnemelk, vanille aroma en kaneel. Verder deed ik er nog wat kwark in en granaatappelpitjes bovenop. Smullen!


Later op de avond gezellig borrelen met een wijntje en lekkere hapjes.


Saturday selfie!


Zaterdagmiddag ging ik in Arnhem lunchen met een vriend bij een super leuk tentje: Anne & Max. We bestelde een lunch plate met allemaal lekkere dingetjes. Het was erg lekker, en de rest van de dag zat ik goed vol.


De rest van de zaterdag deed ik lekker rustig aan, en begon ik aan een nieuwe spannende serie op Netflix: Legends. Echt een aanrader!  Vandaag heb ik ook een rustig dagje op de planning staan. Een typische zondag!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? En heeft het bij jullie nog gesneeuwd? Fijne zondag!

9 Reacties

 1. 15 januari 2017 / 09:06

  Ik zag die lunch plate voorbij komen op Instagram en die ziet er zo lekker uit! Ik ben erg benieuwd naar Legends. Straks komen mijn ouders op bezoek en vanmiddag gaan mijn vriend en ik langs wat woonwinkels. Vanavond misschien nog een hapje eten met vrienden, maar dat zien we nog wel.

 2. 15 januari 2017 / 09:56

  Hmmm augurken, ik heb er ook al genoeg of de afgelopen week. Zó lekker. Geniet van je heerlijke rustige weekend en hopelijk krijgen we nog wat sneeuw. Zo Pretty!

 3. 15 januari 2017 / 10:24

  oei dat lunchtentje in Arnhem ziet er tof uit! En mooi die sneeuw foto!

 4. 15 januari 2017 / 10:26

  Wat heb je lekker gegeten zeg! En wat ziet die outfit er mooi uit, leuke Uggs heb je. Anne & Max is leuk he! Dat staat ook als hotspot op mijn blog. Malou x

 5. 15 januari 2017 / 11:54

  Leuke foto’s! En die heerlijke lunch plate zag ik ook al op Insta voorbij komen, super lekker!

 6. Britt
  15 januari 2017 / 11:58

  Lekkere foodfoto’s! Die outfit met de uggs vind ik trouwens zo leuk, ze blijven geweldig! Die speltpannenkoeken zien er lekker uit zet, maar sowieso maken granaatappelpitjes al heel veel lekker haha!

 7. 15 januari 2017 / 15:10

  Oh ik ben ook dol op augurk, overheerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: