In the Picture #129 Verhuizen!


Goeiemorgen allemaal! Nog een weekje, en dan is het Kerst! Wat vliegt de tijd. Afgelopen week heb ik mijn meubels oververhuisd, en breng ik de laatste twee weekjes in mijn huisje door. Ben je benieuwd naar mijn week? Kijk dan mee!


Zondag ging ik nog even de stad in om te shoppen. Ik nam een kijkje bij de My Jewellery store. Deze winkel is zo leuk. Deze armbandjes zijn super leuk!


‘s Middags had ik een babyshower van een vriendin van mij. Een erg leuke en geslaagde middag met lekkere hapjes!


Maandagochtend! De start van een nieuwe week met fijne producten en een nieuw boek!


Als lunch nam ik lekkere wafels met fruit <3


Outfitje van de dag met mijn buckle boots!


Ontbijtje met kwark en fruit!


Ook ontving ik deze mooie oorbelletjes van het merk LUZ! Ik schreef er afgelopen week nog een artikel over op mijn blog.


En nog een lekker ontbijtje: Griekse yoghurt met fruit en granola. My favorite start of the day ;-)!


Woensdagavond had ik geen zin om te koken en nam ik kabeljauw uit de oven met roggebrood met krab-zeewiersalade.


Donderdagavond ging ik bij mijn zus eten, en leerde mijn nichtje van 4 mij hoe je met je handen moet eten. Haha! Kijk tante Marloes, lekker hé? Haha!


Outfitje met mijn oversized spijkerjack. Deze draag ik zo ontzettend graag!


Daarna bracht ik een bezoekje aan de kapper voor een Olaplex herstelbehandeling. Mijn haar is de laatste weken mega droog, dus een oppepper kon geen kwaad.


Tijdens het intrekken van de kuur een lekker theetje erbij!


Vrijdag ochtend ontbijtje <3! ‘s Avonds pakte ik de laatste dozen in voor de verhuizing, en lag ik pas laat in mijn bed.


Zaterdag was de dag van de verhuizing. Ik verhuisde al mijn meubeltjes naar een opslag box. Van de laatste stoelen creëerde ik nog een gezellige zithoek in huis voor de laatste twee weekjes. De 29e ga ik weer tijdelijk bij mijn ouders wonen totdat ik een nieuw plekje voor mijzelf heb gevonden.


‘s Avonds plofde ik neer met een lekker broodje kip gyros.


Sunday’s <3! Een lekkere relaxte ochtend! ‘s Middags ging ik richting de stad om een kijkje te nemen bij het Glazen Huis en Winter Wonderland. Het was super druk, en er hing ook een gezellige sfeer!

Vandaag heb ik een gesprek bij de hypotheekadviseur, en vanmiddag staat er een Thaise ontspanningsmassage op de planning. Hier heb ik zoveel zin in! Heerlijk! Komend weekend is het alweer Kerst! Wat zijn jullie plannen voor de feestdagen?

7 Reacties

 1. 19 december 2016 / 08:58

  Wat een heerlijke ontbijtjes weer allemaal! Gek dat de meeste spulletjes verhuisd zijn. Hopelijk vind je snel iets wat helemaal naar je zin is. Succes vandaag bij het gesprek en geniet bij de massage.

 2. 19 december 2016 / 10:28

  Haha je nichtje, super schattig! Succes vandaag met het gesprek en geniet van je massage!

 3. 19 december 2016 / 16:55

  wat goed dat je je haar een oppepper hebt gegeven, leuke foto’s weer en oeh dat fruit!

 4. 19 december 2016 / 18:59

  Wat zie ik veel lekkers voorbij komen. Leuk en mooi zeg die babyshower!

 5. 19 december 2016 / 20:39

  Leuk die buckle boots! En wat zien al die ontbijtjes er overheerlijk uit!

 6. 20 december 2016 / 09:34

  Wat een gaaf horloge in fotootje zes! Welk merk is dat?

 7. Britt
  23 december 2016 / 07:33

  Spannend hoor, flinke stap weer! Die blauwe cupcakes zien er trouwens amazing uit, die mag je wel even langsbrengen! Lekkere ontbijtjes weer, ik ben ook altijd fan van yoghurt met lekkere dingen, zeker ‘s morgens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: