In the Picture #127

itp
Hi allemaal! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd? Afgelopen week kwam ik terug van vakantie, en was ik maandag en dinsdag nog lekker twee dagen vrij. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?

img_5831
Zondag was de allerlaatste dag in Fuerteventura. Die brachten we door in de zon op een bedje met een lekkere chocoladekoek. Yum, deze werden vers gebakken in de supermarkt bij ons om de hoek. SUPER lekker!

img_5832
‘s Middags haalde ik daar nog een broodje voor de lunch en die at ik op bij het zwembad.

img_5833
Nog even genieten van de allerlaatste zonnestralen. Zo lekker! Ik mis het nu al!

img_5835
Op het vliegveld besloot ik ook nog even wat te eten. Ik nam een bacon burger, en die smaakte prima!

img_5834
We vlogen naar huis met de dreamliner. Wat een mooi en groot toestel!

img_5836
We hadden ook ieder ons eigen schermpje, wat wel handig is! Zondagnacht kwamen we pas rond een uur of half 5 thuis. Ik was kapot, en ging ook gelijk lekker slapen. Maandagochtend had ik namelijk twee bezichtigingen voor een appartementje gepland staan.

img_5840
Good morning! Ontbijten en even wakker worden met een groene thee. Ook ging ik gelijk aan de slag met wat nieuwe producten van het luxe merk Rodial die ik had ontvangen. Ze zijn zo fijn!

img_5853
Ontbijt met een lekker bakje Griekse Yoghurt, granola, smart protein bites en granaatappel. Na een weekje wat ongezonder te hebben gegeten, is het weer fijn om je eigen dingetjes te eten.

img_5841
Dinsdagavond ging ik uiteten bij restaurant Bali in Breda. Hier kun je echt heerlijk Indonesisch eten. We bestelde een grote rijsttafel, en dat was meer dan genoeg!

img_5842
Als dessert spekkoek, yum!

img_5846
Afgelopen week kwam er ook een nieuwe outfit post online, van wel een hele zomerse outfit ;-). Mocht je de outfit post nog niet gezien hebben, dan kun je hem hier terugkijken.

img_5845
Woensdag was het weer tijd om te gaan werken. Dat valt toch altijd een beetje tegen na een vakantie. Eerst lekker ontbijten met een schaaltje kwark en een groene thee.

img_5844
‘s Avonds had ik geen zin om te koken, en totaal geen inspiratie. Het werden dus rijstwafels met tonijn- en zalmsalade en een gebakken eitje.

img_5847
Donderdagavond ging ik even de stad in om een kadootje voor mijn nichtje te kopen die a.s. dinsdag alweer 4 jaar word. Time flies! Ik trok mijn fluffy jas van Primark weer eens aan. Deze zit zo lekker!

img_5848
Super schattig deze kersttruitjes voor kids bij H&M <3

img_5849
Nadat ik geslaagd was voor mijn nichtje, ging ik nog wat drinken bij Barista Bar. Een Chai Latte Cinnamon natuurlijk 😉

img_5850
Liefde voor dit gezellige tentje! Als je in Breda komt, is het zeker weten de moeite waard om hier even naar binnen te gaan.

img_5852
Vrijdag kwam de review online van deze matte lip creams van Sleek. De nude kleur is echt mijn favoriet van de vier. So pretty!

img_5854
Vrijdagavond lekker aan een wijntje en heel veel wrapjes. Lekker! Er zaten o.a. wrapjes met geitenkaas, spek en honing bij, carpaccio, guacamole en zalm.

img_5855
Zaterdagochtend ontbijtje en lekker wat werken aan mijn blog.

img_5859
Aan het einde van de ochtend vertrok ik naar Dordrecht. Ik wilde even een bezoekje brengen aan Primark! Wat is Dordrecht toch een mooie en gezellige stad. Deze huisjes aan het water zijn zo schattig.

img_5856
Na het shoppen even lekker lunchen bij het tentje NO38. Deze zit in het centrum van Dordrecht. Een soort klein bakkerijtje met vers gemaakte dingetjes. Super lekker!

img_5857
img_5858
Chai Latte met carrot cake en een focaccia tosti met mozarella en pesto. Dit smaakte erg goed!

‘s Avonds ging ik nog even langs Ikea om een ini mini kerstboompje te kopen. Super schattig! Zo kan ik de laatste weken in mijn huisje toch nog een beetje genieten van de kerstsfeer. Verder hield ik een rustig bankhang zaterdagavondje met een Kerstfilm ;-). Heerlijk!

Vandaag viert mijn nichtje haar 4e verjaardag alweer. Daar ga ik vanmiddag naartoe! Verder ga ik ook nog even langs mijn oma die al een week in het ziekenhuis ligt. Sinds vorige week ziet ze niets meer, door een bacterie op haar oog. Zo ontzettend zielig! Hopelijk komt het nog goed met haar zicht! Morgen heb ik een 2e bezichtiging bij een huisje. Spannend, ik ben benieuwd of het wat wordt!

Fijne zondag iedereen. Hebben jullie nog plannen?

Share:

10 Reacties

 1. 4 december 2016 / 08:57

  Wat heb je een fijne week achter de rug. Ik ben benieuwd of het wat wordt met het huisje, succes met de tweede bezichtiging! Ik ga vandaag wat bloggen, sporten, lekker koken en even de stad in denk ik. Geniet van je zondag!

 2. Britt
  4 december 2016 / 09:07

  Ondanks dat ik net mijn ontbijt achter de kiezen heb, krijg ik altijd zo’n honger van jouw heerlijke foto’s! Het ziet er wel uit alsof je een goeie vakantie hebt gehad, mooi! Beterschap met je oma!

 3. 4 december 2016 / 09:59

  Oooh, dat bord vol wrapjes <3. Dreams! Haha! Sowieso super lekker eten allemaal zeg. Yummy! En ik vind de rok die je aan had in je outfit post super tof!

 4. 4 december 2016 / 10:33

  Wat een mooie foto’s! Ik vind je teddyberen jas en de Sleek producten erg mooi!

 5. 4 december 2016 / 11:14

  Wat ontzettend rot van je oma, veel sterkte! 🙁

 6. 4 december 2016 / 13:26

  Oh heerlijk al die lekkere gerechtjes zeg! Ik vond je outfit heel erg tof! Sterkte met je oma x

  • Marloes
   Auteur
   4 december 2016 / 13:53

   Lief dankjewel X

 7. 5 december 2016 / 09:11

  Wat een heerlijke week! Ik ga ook weer voor een ontbijtje met kwark of yoghurt deze week, ben weer helemaal geïnspireerd door jou foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: