In the Picture #1


Vandaag is het tijd voor mijn eerste diary van 2014. Er zitten nog wat foto’s bij van de laatste dagen van 2013. Het jaar is voor mij rustig begonnen, en ik ben vooral veel thuis geweest. Lekker uitgerust van alle feestdagen, en lekker genieten van mijn huisje. Ook ben ik afgelopen maandag weer begonnen met werken, na 1,5 week vrij te zijn geweest. En dat valt natuurlijk altijd weer even tegen. Maar ik zit er weer helemaal in hoor! Kijk je snel mee naar mijn foto’s van de afgelopen twee weken?


Ik begin deze diary met een selfie van oudejaarsdag. Dit is mijn look die ik ‘s avonds droeg. Ik gebruikte hiervoor een hele mooie pigment van MAC. Hier zal ik binnenkort nog een review over schrijven.


‘S avonds lekker gourmetten bij mijn zus en haar man thuis met nog twee vrienden van hun. Het was een erg gezellige oudejaarsavond!


Om 12 uur lekker naar buiten om naar het vuurwerk te kijken. Al hoewel.. heel lekker was het niet, want het was vooral veel aan het regenen. Hier nog even een foto samen met Jeroen.


Nieuwjaarsdag waren we niet vooruit te branden. Een lekkere brakke dag, en ik had eindelijk tijd om de cosmopolitan van december te lezen.


Mjammie ‘s avonds ging het lekkere eten gewoon nog door. We hadden beide zin in pancakes. Dus pancakes it is!


Zaterdags ging ik nog even de stad in, om te kijken of ik nog iets leuks kon vinden in de sale. Het was best koud buiten, dus beanie op, furry coat aan, en gaan!


Ik kwam alleen thuis met de cranberry shower gel van The Body Shop. Deze was in de sale nog maar €3,50, koopje!


Lunch op het werk. Een lekkere spelt boterham met een gekookt eitje. Dit doe ik eigenlijk veel te weinig. Het is zo lekker!


Ook plaatste ik een bestelling bij H&M. Deze laarsjes stonden ver bovenaan mijn wishlist. Maar ze vielen in het echt heel erg tegen. De voorkant van de laars leek gewoon nep leer te zijn. Maar het was van een soort rubber gemaakt (een beetje regenlaars spul). Dus ze vielen erg tegen…jammer!


Deze quinoa rijstwafels kocht ik bij de natuurwinkel. Erg lekker als tussendoortje!


Deze Nikes vind ik zo gaaf! Ze staan hoog op mijn wishlist. Ik wil het model alleen even passen in de winkel voor de maat. Zodat ik ze online kan bestellen, want deze leukerds ben ik in de stad nog niet tegengekomen.


Ook kwam mijn nieuwe softbox binnen. Deze hebben jullie afgelopen week al in een artikel voorbij zien komen. Hij bevalt erg goed, dus de tweede ga ik ook nog bestellen.


Avondje bloggen in de bank <3


Pakketjes tijd! Vind ik altijd zo leuk om binnen te krijgen. In het doosje van The Makeup Spot zat onder andere mijn nieuwe Sleek Vintage Romance Palette waar jullie gisteren een review van konden zien.


Home decoration. Ik heb altijd van die periodes dat ik veel wil veranderen in huis, en ik vind het dan ook erg leuk om mee bezig te zijn. Een beetje jammer dat de letters wat zijn afgesneden. Ik kon op de één of andere manier het juiste formaat niet afdrukken.


Mijn nieuwe suède booties. Ik ben er erg blij mee. Vooral de fringes vind ik erg leuk!


Outfitje van gisteren. Het zonnetje begon heerlijk te schijnen gisterenmiddag, dus hup even lekker naar buiten.


Kijk hoe leuk deze smoothies met mutsjes bij AH.


Ook nam ik nog een lekkere kokoswater met ananas mee. Ik vind deze zo lekker!

Hoe was jullie week? 

liefsmarloes

lank

16 Reacties

 1. 12 januari 2014 / 09:05

  Leuke foto’s! Ik wil ook dolgraag een softbox maar heb er de ruimte niet voor. Wanneer ik mijn eigen huisje heb, schaf ik er zeker weten 1 of 2 aan! En die mutsjes zijn echt te schattig, hihi. Heb je de schoenen geretourneerd? Ik vind H&M shoenen ook vaak tegenvallen hoor! Ik bestel ze nu ook niet meer ^^

 2. 12 januari 2014 / 09:38

  Ik had die h&m laarsjes ook besteld, maar ook gelijk weer terug gestuurd… Wat vielen die tegen zeg! Die suède laarsjes zijn wel onwijs leuk!

 3. 12 januari 2014 / 12:25

  Leuke foto’s en yummie lekkere eten (ik heb nu honger haha), die Vita Coco van Ananas (en kokos) wil ik ook nog proberen, iedereen zegt dat het lekker is.

 4. 12 januari 2014 / 12:28

  die fringe laarsjes zijn leuk!! leuke fotos ook!

 5. 12 januari 2014 / 13:47

  Wauw super leuke diary! Je nieuwe boots met franjes zijn onwijs leuk, staan je echt goed!

 6. 12 januari 2014 / 16:43

  Leuke foto’s, ik ben heel erg nieuwsgierig naar de rijst-quinoa-wafels!

 7. 12 januari 2014 / 18:03

  Leuke foto’s weer! Ik heb ook nooit echt de tijd om tijdschriften te lezen, dat doe ik meestal ook op een dag dat ik niet echt vooruit te branden ben haha. Je suède laarsjes zijn leuk!

 8. 19 januari 2014 / 23:39

  Superleuk die suède booties :3 love it!
  En ik zag die innocent smoothies ook al op Utrecht CS, zo cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: