Ik heb jullie input nodig

Ik heb jullie input nodig

Hi allemaal! Graag laat ik weten dat ik jullie betrokkenheid op mijn blog echt superleuk vindt en dit voor mij een enorme motivatie is. Zoals jullie weten ben ik achter de schermen bezig met een nieuwe naam en layout. Wanneer jullie mij van feedback voorzien kan ik mij meer specificeren in ‘wat vinden jullie nou ‘echt’ leuk om te lezen?’

Om het interessanter te maken en houden, zou ik graag wat meer van jullie te weten willen komen omtrent jullie verwachtingen en mogelijk komende blogposts, zie het als een blog- ideeënbus.

In de rechter zijlijn van mijn website heb ik een poll aangemaakt. Jullie helpen mij enorm om dit in te vullen. Je mag natuurlijk ook in een comment onder deze post laten weten van je het leukste vindt om te lezen op mijn blog.

Dankjewel alvast en een hele fijne zondag!

*Om de poll op je mobiel te zien, schakel dan over naar desktop versie onderaan en scroll naar beneden!

7 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   17 maart 2019 / 17:31

   Super lief! Dankjewel ladies X

 1. Anita te Gussinklo
  17 maart 2019 / 15:23

  Ook ingevuld.

 2. 17 maart 2019 / 21:27

  Ik heb ‘m ingevuld Marloes! Je doet het super maar ik vind persoonlijke artikelen altijd het meest interessant.

  • Marloes
   Auteur
   19 maart 2019 / 20:45

   Dankjewel Rachel. Lief dat je gestemd hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: