Ik heb een nieuw Instagram account

Ik heb een nieuw Instagram Account

Hi iedereen! Een paar weken geleden ben ik een nieuw Instagram account begonnen. Sinds mijn appartement helemaal af is, vind ik het leuk om foto’s van mijn huisje te delen. Ook kreeg ik daar best wel wat vraag naar! Omdat ik deze foto’s niet op mijn @thebeautyassistant account wilde delen, heb ik een nieuw Instagram account aangemaakt: huisjevanmarloes.


Op het Instagram account van @huisjevanmarloes plaats ik een aantal keer in de week een foto van mijn huisje. Iedere keer weer een andere hoek of kamer! Ik vind het nu al zo leuk om te doen. De afgelopen weken heb ik er al veel leuke reacties op gekregen. Mocht je geïnteresseerd zijn in interieur en het inrichten van je huis, zou ik het leuk vinden als jullie mij volgen. Het kost wat werk om twee Instagram accounts te onderhouden, maar ik vind het nu al zo leuk om te doen!

Ik ben ook heel benieuwd wat jullie favoriete Instagram interieur accounts zijn om te volgen. Laat het me zeker even weten in de comments!

8 Reacties

 1. 17 januari 2018 / 06:46

  Wat leuk! Ik vind jouw interieur altijd zo inspirerend. Ik volg je nieuwe account.

 2. 17 januari 2018 / 09:28

  VERLIEFD op jouw interieur! Jij mag mijn volgende huisje komen stylen haha <3

 3. 17 januari 2018 / 13:59

  Leuk, ik heb je meteen even gevolgd!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: