Ik heb een appartement gekocht!

Whaaaa mag ik even een heel groot gat in de lucht springen! Ik heb namelijk een appartement gekocht in Breda. Gelukkiger kun je me momenteel echt niet maken. Kunnen jullie je de persoonlijke update van vorige week nog herinneren? Daarin schreef ik dat ik nog geen zicht had op een woning, maar wel een bezichtiging gepland had staan. Die bezichtiging vond afgelopen dinsdag plaats. Een appartement wat officieel nog niet in de verkoop stond op internet, en wat dus een beetje mijn geluk is geweest. Ik ging samen met mijn moeder kijken, en had er gelijk een goed gevoel bij. Een mooi ruim appartement, grote ramen, veel licht en een ruime woonkamer. Daarbij heb ik maar liefst 3 slaapkamers! Super gaaf! Zo heb ik plaats voor een kantoortje en inloopkast, Yay! Ik deed dinsdagmiddag gelijk een bod op het appartement en de volgende dag kreeg ik te horen dat de verkopende partij akkoord was gegaan. Als de financiering rond is zal ik ergens half Mei de sleutel al krijgen. Dan moet er nog wel het een en ander aan verbouwd en opgeknapt worden, maar ik heb er helemaal zin in! Eindelijk weer mijn eigen plekje, zo fijn!

 

Ik wens jullie alvast een hele fijne vrijdag toe!

 

 

 

 

20 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 06:21

  Ahhh Marloes, wat gaaf!! Ik heb gewoon een idee waar dit is (maar ik kan fout zitten). Hopelijk gaat de financiering snel rondkomen en kun je straks gaan genieten van je nieuwe appartement. Gaat het je toch lukken om rondom de zomer weer je eigen plekje te hebben!

 2. 24 maart 2017 / 08:43

  superleuk nieuws!!! Veel geluk in je nieuwe stek!!

 3. Anita te Gussinklo
  24 maart 2017 / 08:47

  Gefeliciteerd Marloes, wat leuk voor je.
  Succes met alle voorbereidingen.

 4. 24 maart 2017 / 08:49

  Wauw wat is dat snel gegaan ineens! Geweldig, helemaal dat je nu ook een inkoopkast en kantoortje hebt. Wat moet jij ervan gaan genieten! Heel veel plezier ermee. Malou x

 5. 24 maart 2017 / 08:58

  Jeetje wat gaaf zeg! Gefeliciteerd!!! En super fijn zoveel slaapkamers 🙂

 6. 24 maart 2017 / 09:06

  Aaah yay Marloes wat leuk! 😀 Gefeliciteerd! Breda is ook zo’n fijne stad! <3

 7. 24 maart 2017 / 09:31

  Oh wauw Marloes wat onwijs tof! Ben zo blij voor jou dat je een heerlijk én mooi plekje voor jezelf hebt gevonden! Heel veel plezier met het klussen en inrichten, ook al is het nog heel eventjes wachten. Zo leuk!

 8. 24 maart 2017 / 11:27

  oh wat leuk! en 3 kamers, wat een luxe! gefeliciteerd!

 9. 24 maart 2017 / 13:02

  wat onwijs fijn dat je iets gevonden hebt en je hebt zeker geluk gehad maar soms hoort het gewoon zo te zijn!

 10. 24 maart 2017 / 13:07

  Wauw het ziet er nu al echt prachtig uit! Lekker ruim! Gefeliciteerd. Veel plezier met het inrichten van je mooie appartementje!

 11. 24 maart 2017 / 13:36

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd.

 12. Britt
  24 maart 2017 / 18:40

  Wauw, wat leuk zeg! Eindelijk mag je wel zeggen, gefeliciteerd!

 13. Margreet
  24 maart 2017 / 19:34

  Echt fijn voor je. Gefeliciteerd!!

 14. 24 maart 2017 / 20:50

  Waaauw! Wat gaaf. Gefeliciteerd. Wat fijn dat er drie slaapkamers inzitten. Mijn vriend en ik huren right at the moment een appartement met één slaapkamer. Op zich prima te doen maar als er logees zijn is het toch minder fijn. Wat zit er trouwens een prachtig glas in lood in de schuifdeuren!

 15. 25 maart 2017 / 14:04

  Gefeliciteerd en ik ben erg benieuwd hoe alles gaat worden en vooral naar je inrichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: