Houten horloge van Woodwatch

Houten horloge van Woodwatch

Houten horloge van Woodwatch

Happy Friday! Het is weer bijna weekend. Hebben jullie nog leuke plannen? Toen ik thuis kwam van vakantie, lag dit prachtige horloge van Woodwatch op mij te wachten. Woodwatch is het eerste houten horlogemerk in de Benelux. Tegenwoordig zie je steeds meer houten sieraden en zonnebrillen. Erg gaaf! De horloges van Woodwatch zijn helemaal hip en handgemaakt van natuurlijk hout. Dit maakt de horloges van Woodwatch uniek. Ik vind dit echt zo leuk! De horloges zien er stuk voor stuk prachtig uit. Er zijn trouwens talloze designs verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils! Zelf vond ik dit smallere model wel erg mooi! Aangezien ik dunne polsen heb, staat dit altijd net wat mooier. Dit is het model ‘Modern Gallery‘ met een kast van 30mm.

Houten horloge van Woodwatch
Het horloge zit super mooi verpakt in een houten kistje. Wanneer je het kistje openmaakt zie je gelijk het horloge. Wauw, love it! De Modern Gallery kreeg haar naam vanwege het strakke ontwerp en de strakke lijnen van moderne kunst en is een weerspiegeling van de grootste steden. Het horloge heeft een vierkante kast met een reflecterende zilveren wijzerplaat en details.

Houten horloge van WoodwatchDe horlogeband bestaat uit natuurlijk acaciahout die met de hand is afgewerkt. Het bandje voelt lekker glad aan. Het klokje zelf is waterbestendig. Het horloge zit lekker comfortabel om de pols en voelt licht aan. Ook kan ik het horloge goed combineren met de rest van mijn sieraden. Ik ben er echt onwijs blij mee! Dit is echt wat heel anders dan een simpel rosé, zilver of gouden horloge. Leuk om mee af te wisselen!


Ik ben dol op dit mooie horloge en vind het erg tof dat hij helemaal van hout gemaakt is. Zelfs mijn sieraden kan ik erbij dragen. Helemaal top!

De horloges van Woodwatch zijn verkrijgbaar vanaf €89,00. Het model wat ik draag komt uit de nieuwe ‘city collectie’ en kost €139,00.

Wat vind jij van een houten horloge? Is het iets wat je zelf zou dragen? 

4 Reacties

  1. 17 augustus 2018 / 06:09

    Bij een houten horloge zou ik normaal gesproken denken, jaja….. maar ik vind dit design echt mooi.

  2. 19 augustus 2018 / 00:06

    Wow, ik vind dit horloge zo gaaf! Houten horloges vind ik sowieso al heel erg mooi, net even anders, maar deze vind ik heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: