Hotspot Utrecht: GYS

hotspot utrecht gys

Hotspot Utrecht: GYS

Goedemorgen! Afgelopen weekend was ik in Utrecht voor de prachtige bruiloft van een goede vriendin. Ik ging er vrijdagavond al naartoe en verbleef twee nachten in een hotel. Zaterdagochtend had ik haar make-up gedaan, en daarna ging ik nog even Utrecht zelf in om te lunchen. In de Voorstraat had ik mijn auto geparkeerd, en al snel kwamen we uit bij GYS. Een knus en leuk biologisch restaurant. Vandaag vertel ik je er wat meer over deze leuke hotspot!

gys utrecht

Eten en drinken word bij GYS met liefde en streekproducten bereid. Daarbij zijn veel van de gerechten ook nog eens vegan. De kaart is niet mega uitgebreid, maar toch heb je voldoende keus. GYS is erg leuk en hip ingericht. Vooral de lampen vind ik er gaaf uitzien! Het was zaterdagmiddag, dus de tent zat bomvol. Gelukkig was er achterin aan de hoge bartafels nog een plaatsje vrij. Bij GYS heb je een open keuken, dus je kunt stiekem ook een beetje meekijken hoe ze het eten bereiden.


Ik bestelde de sandwich op zuurdesembrood met gemarineerde zalm met wasabi mayonaise. Een erg lekkere combi, en de zalm smaakte precies zoals sashimi. Hmmmm! Lekker puur van smaak. Ondanks de drukte, kregen we het eten snel en hoefde we niet lang te wachten. Bij het eten bestelde ik een Chai Latte. De originele variant zonder suikers, gewoon puur en alleen met Indiase kruiden. Lekker!

hotspot utrecht gys
Nomnom!

GYS is een aanrader als je van puur en eerlijk eten houd. Mocht je in Utrecht zijn, ga dan zeker eventjes langs. GYS zit gevestigd aan Voorstraat 77 middenin het centrum van Utrecht. 

6 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 06:35

  Ohhhh wat ziet dit eten er heerlijk uit zeg. yummy!

 2. 14 maart 2017 / 08:11

  O als je zegt dat de zalm proeft als sashimi ben ik om. Ik heb hier al vaker van gehoord en ben zelf ook zo benieuwd! Het is echt een geweldige hotspot. En het schijnt dat ze nu ook SYR hebben, maar Syrische vluchtelingen werken. Supergoed! Malou x

  • Marloes
   Auteur
   14 maart 2017 / 23:17

   Haha ja dat was het echt Malou! Erg lekker! Ik ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen!

 3. Britt
  14 maart 2017 / 20:50

  Ik heb er al vele enthousiaste verhalen over gehoord en moet er daarom toch maar eens gaan eten, het ziet er in ieder geval heel lekker uit!

  • Marloes
   Auteur
   14 maart 2017 / 23:16

   Ja zeker de moeite waard Britt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: