Hotspot Rotterdam: NINE BAR

nine bar

Hotspot Rotterdam: NINE BAR

Afgelopen zaterdag ging ik met vriendlief een dagje naar Rotterdam. Niet alleen om te winkelen maar ook om hotspots uit te proberen. Dit vind ik altijd zo leuk om te doen in een onbekende stad! In februari ben ik ook nog in Rotterdam geweest en heb ik veel leuke hotspots bezocht. Ik mocht bij NINE BAR in Rotterdam komen lunchen. Deze leuke en hippe espressobar zit gevestigd aan de Botersloot 44A. Hier vind je heel veel leuke koffiebars en hotspots die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje aan te brengen.

nine bar
Nine Bar is van binnen lekker knus en gezellig ingericht. De inrichting is mooi strak en doet me een klein beetje denken aan een koffietentje wat ik in Stockholm heb bezocht. Zo leuk! Je kunt zowel aan de voor-als achterkant van Nine Bar gezellig buiten zitten. Daar was het zaterdag ook perfect weer voor! Het terras zat dan ook helemaal vol.


Nine Bar heeft een kleine kaart met hele lekkere ontbijt- en lunchgerechten. Ook staan er op het bord wat in de Nine Bar hangt nog lekkere aanraders met daarom de maandspecial. Liefhebbers van zoetigheden komen hier ook goed aan hun trekken. Er staan namelijk heerlijke taartjes op de kaart, yum!

nine bar
Ik bestelde een ontzettend lekker drankje bij de lunch: een bosvruchtenshake met crushed ice en munt. Echt perfect voor een warme zomerdag zoals zaterdag! Deze shake was zo lekker fris!

nine bar
Ik bestelde de BLT sandwich met o.a. sla, avocado, tomaat en bacon. Het brood was ook zo lekker. Een krokante korst met zachte binnenkant. Heerlijk vers!


Dennis ging voor de maandspecial die we samen hebben gedeeld. OMG, deze mag wat mij betreft op de vaste kaart. Hij is zo lekker! Dit was de pulled duck sandwich met hoisin sesam dressing. Echt een heerlijke combinatie! Verder zaten er nog verse groente op zoals lente ui en paprika.

nine bar
Ik heb echt ontzettend lekker gegeten bij Nine Bar in Rotterdam en kom hier zeker nog eens terug!

Kom jij weleens in Rotterdam? En wat is jouw favoriete hotspot?

8 Reacties

 1. 30 augustus 2017 / 06:54

  Klinkt als een hotpspot waar ik naar toe moet 🙂

 2. Ester
  30 augustus 2017 / 08:19

  Leuk plekje! Heb je een link naar je blog met de andere hotspots in Rotterdam? Wij gaan zaterdag ?

 3. 30 augustus 2017 / 09:23

  Ziet er heel goed uit! Mijn favo hotspot in Rotterdam is Gulliano’s; daar kun je echt de allerlekkerste Italiaanse broodjes eten!

  • Marloes
   Auteur
   31 augustus 2017 / 20:55

   Oeh dat klinkt goed. Die ken ik nog niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: