Hotspot: PLUK Amsterdam

pluk amsterdam

Hotspot: PLUK Amsterdam

Hi allemaal! Tijd om een super leuke hotspot met jullie te delen, yay! Wanneer je in Amsterdam bent, heb je in ieder straatje talloze leuke eettentjes zitten. Er zijn genoeg hippe hotspots te vinden in deze bruisende stad. Dit vind ik zo leuk aan Amsterdam! Het is zo vernieuwend en iedere keer maak ik weer kennis met een andere leuke hotspot. Afgelopen donderdag was ik in Amsterdam bij een event aanwezig. Na het event maakte ik nog mooie foto’s in de 9 straatjes van Amsterdam en kwam ik uit in de Reestraat.

pluk amsterdam

In de Reestraat zit Pluk gevestigd. Bij Pluk Amsterdam draait alles om lekker & gezond eten. Alles is healthy en vers gemaakt. Ook aan de aankleding is gedacht! Wanneer je binnenloopt bij Pluk zie je links prachtige woonaccessoires van o.a. het merk Bloomingville. Want it all! De ruimte is super licht en het historische pand heeft prachtige hoge ramen. LOVE IT!Beneden aan de grote bar kun je een kijkje nemen in de menukaart en bestellen wat je wilt eten of drinken. Rechts van de bar staan grote manden gevuld met lekker vers fruit en groente. Hier worden dagelijks lekkere sapjes en smoothies van gemaakt. Ook word het fruit gebruikt als garnering van bv. smoothie en Acai bowls. YUM!

pluk amsterdam
Op de grote bar (die gemaakt is van marmer!) staan heerlijke taarten, cakes en vers fruit je aan te staren. Hoe verleidelijk! Ik was bijna bezweken voor de Red Velvet cake. Een van mijn favorieten! Uiteindelijk heb ik heel verstandig een Acai bowl gegeten.


Bij Pluk heb je niet heel veel zitplaats om te eten. Boven staan een paar tafeltjes, dus grote kans dat je even moet wachten op een plekje als je binnenkomt.


Wel heb je een leuk uitzicht vanaf boven en zie je hoe al het lekkere eten word klaargemaakt.


Ik heb in ieder geval genoten van een heerlijke Acai bowl met banaan en granola en een Chai Latte van amandelmelk. Zo ontzettend lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Het eten word ook nog eens heel mooi opgemaakt bij Pluk. Altijd leuk! Ik kom hier zeker nog eens terug.

Heb jij al weleens van Pluk gehoord? En wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam?

5 Reacties

 1. 7 april 2018 / 07:39

  Pluk is een heel leuk tentje! Sowieso vind ik de 9 straatjes erg leuk.

 2. 7 april 2018 / 08:46

  Wat een superleuk ingericht zaakje; echt heel sfeervol! Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 3. 8 april 2018 / 11:13

  het ziet er allemaal super uit! alleen wel jammer dat er niet zo veel zitplaatsen zijn, daardoor krijg ik zelf altijd een enorm gehaast gevoel 😮

 4. 8 april 2018 / 13:18

  Wat een mooie foto’s!! Ziet er heel gezellig uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar dat moet ik gauw eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: