Hotspot Breda: Inspire Coffee Company

Hotspot Breda: Inspire Coffee Company

Afgelopen weekend ging ik met mijn camera op pad om weer eens een mooie en gezellige hotspot in Breda vast te leggen. Het was koud en regenachtig, en na een rondje door de stad te hebben gelopen, besloot ik om een hapje te gaan eten en drinken bij Inspire Coffee Company. Inspire zit gevestigd aan de Veemarktstraat 4 middenin het centrum van Breda. Wanneer je binnen aan het raam zit heb je een leuk uitzicht over de grote markt.


Inspire is een sfeervolle en knusse koffiebar. Het interieur is gezellig en hip. Een mix van verschillende tafeltjes, stoeltjes en lounge gedeeltes. Je kunt bij Inspire ook boven zitten, als er beneden geen plaats meer is. Het is er vooral in het weekend altijd flink druk!


Het was voor mij stiekem alweer een tijdje geleden dat ik hier was geweest, en de kaart is inmiddels ook vernieuwd. Ze hebben er heerlijk Chai Latte (my favorite) die ik natuurlijk moest uitproberen. Hmmm! Ook bestelde ik als lunch een tosti met geitenkaas, bacon, spinazie en honing op donkerbruin brood. Het smaakte ontzettend lekker!


Verder vind je op de kaart bij Inspire o.a. hippe warme drankjes, fruit smoothies, groente smoothies, gezonde ontbijt- en lunch gerechten en homemade zoete lekkernijen! Volop keuze om tijdens het shoppen even bij te komen en je maag te vullen!

Inspire Coffee Company is geopend van ma t/m zo en zit gevestigd aan de Veemarktstraat 4 in Breda

4 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 07:57

  Ik hou wel van dit soort hotspots! Volgende keer ga ik hier zeker eens heen!

 2. 10 januari 2017 / 09:55

  Hotspots in Breda: altijd goed, want ik kom er suuupervaak!

 3. Britt
  10 januari 2017 / 11:04

  Leuke tip! Ik ben nog nooit in Breda geweest, maar het lijkt me wel een hele leuke stad. Mocht ik er eens komen dan ga ik deze tent zeker onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: