Hotspot Arnhem: Anne & Max

Hotspot Arnhem: Anne & Max

Hi allemaal! Vandaag deel ik een nieuwe hotspot met jullie, die je misschien al op mijn Instagram voorbij hebt zien komen. Ik was afgelopen weekend in Arnhem en daar ging ik lunchen bij Anne & Max. Anne & Max is een freshfood & coffeecafe waar je elke dag terecht kunt voor een vers ontbijtje, lunch, borrel of high tea. Wanneer je binnenkomt krijg je een beetje een huiskamer gevoel. Anne & Max heeft een leuke stijl, en is een franchise organisatie. Zo vind je o.a. vestigingen in A’dam, Haarlem, Alkmaar, Leiden, Utrecht en Arnhem.


Aangezien wij rond 12 uur binnen kwamen lopen bij Anne & Max, was het lunchtijd. De kaart bij Anne & Max is lekker uitgebreid, en je hebt meer dan genoeg keuze uit verschillende ontbijtjes, lunches, borrelhapjes, taarten en nog veel meer lekkers. Er staan heerlijke sandwiches op de lunchkaart, soepen, salades en panini’s. Ook de ontbijt kaart ziet er super lekker uit. Die wil ik zeker nog eens gaan uitproberen.Wij bestelde de lunch plate voor twee personen. Je kreeg hierbij noten-rozijnenbrood, desembrood, quinoa salade, twee soorten warme soepen, ei quiche met zalm, hummus en guacamole, een vers sapje naar keuze en hartig beleg erbij. Meer dan genoeg! Ik zat de rest van de middag ook echt propvol! Het was ontzettend lekker, en het belangrijkste: vers! Voor een lunch plate betaal je €12,50 p.p. wat ik reuze mee vind vallen voor zo’n uitgebreide lunch. Echt een aanrader om naar binnen te lopen als je toevallig in de buurt bent!

Anne & Max vindt je aan de Bakkerstraat 50 in Arnhem, en is van ma t/m zo geopend

Zijn jullie al bekend met deze leuke hotspot?

8 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 06:15

  Ik had een foto gezien van je op Instagram en het ziet er heerlijk uit. Wat een hoop ook en dat voor maar 12,50 p.p. Mocht ik dit tentje ooit in één van de steden tegen komen, dan ga ik daar zeker een kijkje nemen.

 2. 18 januari 2017 / 08:32

  Anne & Max is zo leuk <3 Mijn vriend en ik gaan er ook regelmatig heen als we naar Utrecht gaan. Je hebt weer prachtige foto's gemaakt Marloes en de food ziet er te jummie uit!

 3. 18 januari 2017 / 10:25

  Oh jeetje dat ziet er echt onwijs lekker uit 😮

 4. 18 januari 2017 / 12:54

  wauw het ziet er mega lekker uit (perfect om dit tijdstip 12:53)

 5. 18 januari 2017 / 14:27

  Oeh yum, dat ziet er lekker uit! Volgens mij zit er in Den Haag ook eentje!

 6. Britt
  18 januari 2017 / 16:16

  Ik kom regelmatig in Arnhem, maar hier heb ik nog nooit van gehoord, leuke plek voor de volgende keer, bedankt voor de tip!

 7. 18 januari 2017 / 17:01

  Ohw zo zo dat ziet er lekker uit en ook erg gezellig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: