Hoe was jullie Sinterklaasavond?

sinterklaasavond

Hoe was jullie Sinterklaasavond?

Hi iedereen! Het heerlijke avondje  is alweer voorbij. Hebben jullie een fijne Sinterklaasavond gehad? Wij vierde afgelopen zaterdagavond bij mijn ouders Sinterklaas. Samen met mijn zus, haar man en mijn nichtjes van 2 en 4. Het was een super gezellig avondje! Eerst deden we een zak vol met cadeautjes voor mijn nichtjes. Die waren zo verrast! Mooi om die ‘vol spanning wachtende’ gezichtjes te zien.


Zelf hadden wij onderling lootjes getrokken, dus toen mijn nichtjes op bed lagen gingen wij nog cadeau’s uitpakken. We zijn weer goed verwend en ik heb wat leuke spulletjes gekregen voor in huis. Ik kreeg een mooie mand van Ikea om een plant in te zetten. Dit vind ik altijd zo leuk staan! Ook kreeg ik wat leuke spulletjes van Sostene Grene. Een kaarsenhouder en een mooi tijdschriftenstandaard. Van mijn moeder kreeg ik het nieuwste boek van Rens Kroes: Powerfood The Party Edition. Wat een mooi boek is dit! Het staat vol met lekkere en gezonde party proof recepten. Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort wat recepten uit dit boek klaarmaken. Ook maakte iedereen nog een mooi gedicht! Nu kan ik stiekem niet meer wachten totdat het Kerst is. Dit vind ik zelf nog véél leuker dan Sinterklaas. Het hele sfeertje eromheen en de muziek. Zo heerlijk! Ik heb afgelopen weekend ook al de Kerstboom gezet met gezellige kerstmuziek op de achtergrond. Haha, oeps! Wij gaan in ieder geval nog even door met feesten, cadeautjes en pepernoten eten, want vandaag word mijn lieve nichtje alweer vijf jaar oud!


Hoe hebben jullie Sinterklaas gevierd? 

6 Reacties

 1. 6 december 2017 / 06:46

  Wat een gezelligheid en mooie cadeautjes heb je gekregen. Ik ben wel heel benieuwd naar de recepten 🙂

 2. 6 december 2017 / 07:54

  ik vier het zelf niet maar mijn kerstboom staat al een tijdje 😀

 3. 6 december 2017 / 10:14

  Klinkt als een super gezellige avond! Ik had vrijdag al surprises gedaan met mijn schoonfamilie en dat was ook heel erg leuk!

 4. 6 december 2017 / 10:17

  Ah klinkt heel gezellig! Wij vieren geen Sinterklaas maar echt Kerst. Gisterenavond dus niet veel spannends gedaan, haha!

 5. 6 december 2017 / 10:24

  Wat leuk dat jullie op die manier Sinterklaas vieren! Wij deden dit jaar helaas niks. Jammer, want lootjes trekken met de familie lijkt mij ontzettend leuk!

 6. 6 december 2017 / 16:49

  Leuk zeg dat jullie zo Sinterklaas vieren. Wij vieren het helemaal niet meer. Bij ons is de kerst wat extra speciaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: