Het inrichten van mijn huisje

het inrichten van mijn huisje

Het inrichten van mijn huisje

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten woon ik sinds begin Augustus in mijn eigen appartement. Na ruim drie maanden klussen kon ik er dan eindelijk ‘echt’ gaan wonen. Hier keek ik zo lang naar uit! De eerste paar weken bestond vooral uit het uitpakken van dozen en alles een plekje geven. Dat was nog best een klusje. Ik heb geluk dat ik in mijn appartement maar liefst drie inbouwkasten heb waar veel ‘rommel’ in past. Toch moest ik nog een paar kasten bijkopen. Over het inrichten had ik lang nagedacht en ook veel inspiratie op Pinterest opgedaan. Ik had natuurlijk nog heel wat meubels uit mijn vorige woning die ik kon meenemen. Toch is het altijd weer leuk om nieuwe spullen te kopen en echt ‘opnieuw‘ te beginnen. De woonkamer is helemaal af en naar mijn zin. Wel komt er over een tijdje nog een nieuw tv-meubel maar hier heb ik verder geen haast bij.

Ik zal jullie binnenkort een grote hometour geven en dan vertel ik er ook bij waar alle spulletjes vandaan komen. Alleen in de slaapkamer, hal en keuken moeten nog lampen komen te hangen die deze week binnenkomen. Ook komt er in de slaapkamer nog een leuk beauty hoekje waar ik mijn make-up kan doen. Deze gaat mijn vriend binnenkort maken. Super lief! In de slaapkamer moeten nog wat fotolijsten opgehangen worden. Dit is ook echt mijn favoriete plekje in huis! Een kamer die rust uit moet stralen en waar je ook echt tot rust kunt komen. Ook vind ik het belangrijk dat een slaapkamer lekker veel daglicht heeft. In mijn droomhuis wil ik dan ook graag een mooie slaapkamer op zolder met grote Velux dakramen aan beide kanten, die veel daglicht binnen laat schijnen in de slaapkamer. Ook is het belangrijk om ‘s avonds je kamer goed te verduisteren. Dan slaap je toch een stuk beter. Voor een dakraam heb je een handig dakraam-gordijn wat het hele raam goed afsluit. Ideaal! Ook vind ik het altijd mooi dat je op veel zolders het hout nog terugziet. Dat geeft een zolderslaapkamer zo veel meer sfeer! De inloopkast en logeerkamer zijn verder wel al helemaal af.

het inrichten van mijn huisje
De woonkamer gezien vanuit de andere hoek van de kamer. De besta kast hangt er sinds een weekje of twee. Deze wilde ik altijd al graag hebben. Hij is mooi wit, strak en zwevend wat ik persoonlijk erg leuk vind. Het kleedje wat je links ziet hangen komt nog boven deze kast te hangen met een mooie lijst ernaast. Vanuit deze hoek zie je ook een stukje van de hal, waar alle kamers mooi samenkomen.

Jullie kunnen de hometour in ieder geval ditΒ  jaar nog verwachten!

 

21 Reacties

 1. 22 november 2017 / 06:18

  Het ziet er gezellig uit. Waar komt dat kleedje vandaan dat je nog boven de kast wil gaan hangen?

  • Marloes
   Auteur
   23 november 2017 / 00:01

   Dankjewel! Het kleedje komt van de Action. Ik heb hem 3 weekjes geleden gekocht dus ze zullen hem vast en zeker nog hebben.

 2. 22 november 2017 / 06:40

  Ik ben heel benieuwd naar de home tour! Jouw stijl van inrichten spreekt me heel erg aan.

 3. 22 november 2017 / 07:39

  Wauw ziet er top uit! Ben benieuwd naar de hometour πŸ™‚

 4. 22 november 2017 / 08:12

  Het ziet er zΓ³ gezellig uit. Ik ben super benieuwd naar je hometour!

 5. 22 november 2017 / 09:47

  ik ben verliefd op je kussens en 3poot lamp!!!
  het schilderij heb ik ook maar dan met amsterdam πŸ™‚

 6. 22 november 2017 / 10:34

  Wauw, vind het er al heel mooi uit zien! Echt een tof stijltje!

 7. 22 november 2017 / 12:38

  Kan de hometour nu al doorgaan??? Wat is dit leuk ingericht zeg. Ik hou wel van deze stijl

  • Marloes
   Auteur
   23 november 2017 / 00:00

   Hihi wat lief, dankjewel! <3

 8. 22 november 2017 / 12:44

  Wat leuk zeg! Ik vind die lamp links op de eerste foto zo tof!

  • Marloes
   Auteur
   23 november 2017 / 00:00

   Ah dankjewel, dat is ook een favoriet van mij!

 9. 22 november 2017 / 14:01

  Zo leuk gedaan allemaal! So in love met deze stijl!!! Xxx

  • Marloes
   Auteur
   22 november 2017 / 23:59

   Super lief, dankjewel Debby!

 10. 22 november 2017 / 18:00

  Ik vind je woonmaker er heel mooi en netjes uit zien

 11. 22 november 2017 / 20:16

  Ontzettend leuk ingericht! Zou ik precies hetzelfde kunnen doen πŸ™‚ Heel mooi

  • Marloes
   Auteur
   22 november 2017 / 23:59

   Dankjewel Hanneke, leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: