Herfst outfit met tweed rokje

Herfst outfit met tweed rokje

Hi allemaal! Vandaag deel ik weer een nieuwe herfst outfit met jullie. Zoals jullie weten ben ik inmiddels dol op de mooie collecties van Lofty Manner. Iedere maand komt er een nieuwe collectie online. Deze maand stond in het teken van mooie blauwe tinten en zwart/wit. Vorige week liet ik jullie al een outfit zien van LoBlauw is een kleur die ik weinig draag. In mijn garderobe heb ik één trui en verder natuurlijk spijkerbroeken. Toch werd ik super enthousiast van dit leuke outfitje.

Het rokje is namelijk gemaakt van tweed. Dit is een heerlijk stofje om te dragen in de herfst- en winter. Lekker warm! Aan de achterzijde zit een niet opvallende zwarte rits. Daarnaast heeft de rok geen zakken, maar wel een zwarte onderrok zodat er niets kan doorschijnen. Ik combineerde het rokje met een mooie blouse en mijn overknee boots die ik vorig jaar kocht. Kijk je mee?

De blouse heeft een mooie satin look. De achterkant van de blouse is een klein beetje open. Mooi detail! Ik ben echt dol op deze outfit en vind de combinatie erg leuk!

Outfit Details
Blouse – Lofty Manner
Rokje – Lofty Manner
Boots – ComeGetFashion
Tasje – Zara 

Wat vinden jullie van deze herfst outfit? Share:

7 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 11:14

  Vind vooral de blouse heel erg mooi!! Leuk gecombineerd en snap wel waarom je fan bent van Lofty Manner.

 2. 31 oktober 2018 / 12:27

  Wat een mooi rokje, en mooi gecombineerd ook. Je ziet er altijd zo classy en stijlvol uit!

 3. 31 oktober 2018 / 18:45

  Leuke outfit! inspireert me om ook weer eens mijn overknee boots uit de kast te trekken.

  • Marloes
   Auteur
   3 november 2018 / 19:24

   Wat lief, dankjewel Roos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: