Herfst Make-up Look

Herfst Make-up Look

Hi iedereen! Vandaag deel ik voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens een make-up look met jullie. Aangezien er een nieuw seizoen van start is gegaan had ik weer eens zin om een beetje uit te pakken met mijn make-up. Ik had een aantal hele mooie kleuren lipstick binnen gekregen van het merk Bourjois. Deze lipstick vond ik perfect passen bij mijn warme herfstlook. Ik deel niet super vaak make-up looks omdat ik mijn make-up meestal een beetje simpel draag met dezelfde kleuren. In de herfst en winter pak ik altijd net even wat meer uit met make-up. Zeker nu de feestdagen weer in aantocht zijn! Ik kan niet wachten om lekker aan de slag te gaan met nieuwe make-up producten voor de feestdagen!


Voor deze herfstlook heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten. Het Too Faced Chocolate Bar Palette is een groot favoriet van mij. Mocht je benieuwd zijn naar de review? Klik dan even hier. Het palette bestaat uit mooie bruintinten gecombineerd met paars en rood. Echt perfect natuurlijk voor de herfst! Het palette bevat zowel shimmers als matte tinten. Je kunt beide dus heel mooi combineren met elkaar. Ik heb een mix gebruikt van Creme Brûlée, Hazelnut, Salted Caramel en Amaretto. 


Als basis op mijn gezicht heb ik een nieuwe foundation van L’Oreal aangebracht. Dit is de Glam Beige foundation in de kleur ‘light’. Mijn review over deze foundation komt volgende week online op de blog. Na de foundation heb ik mijn gezicht lichtjes geshaped met de Hoola bronzer van Benefit. Een van mijn favorieten! Ik heb een mooie peachy blush van Catrice op mijn wangen aangebracht met daaroverheen de Solstice highlighter van Sleek in de paarse tint. Dit is echt mijn favoriete highlighter van dit moment. De pigmentatie is top en de glow van deze highlighter is zo pretty!


Onder mijn oogleden heb ik nog een beetje extra oogschaduw in de kleur Amaretto aangebracht. Deze mooie kopertint is lekker herfstig! In mijn binnenste ooghoeken heb ik een mooie koele gouden oogschaduw aangebracht voor wat extra shine. Mijn wenkbrauwen heb ik ingekleurd met de Dipbrow Pomade van Anastasia in Soft Brown. Op mijn wimpers heb ik een nieuwe mascara van Rimmel aangebracht. Dit is de Volume Shake die je wimpers niet laat klonteren. Ik vind het effect vrij subtiel maar hij is wel erg fijn! Op mijn lippen draag ik de nieuwe Bourjois Rouge Velvet Lipstick in de kleur 12. Een review over deze mooie lipsticks gaan jullie heel snel zien op mijn blog. Stay tuned!

Wat vinden jullie van deze herfst make-up look? En wat doe jij met je make-up in de herfst?

 

8 Reacties

 1. 3 november 2017 / 07:09

  Prachtige make up en je bent heel mooi opgemaakt! Vooral de lipstick kleur vind ik heel mooi en de kleurtjes van het palette ook. De namen alleen al 🙂

 2. 3 november 2017 / 10:40

  Heel mooi! Dat palette van Too Faced staat al heel lang op mijn wishlist, echt prachtig.

 3. 3 november 2017 / 10:54

  Wauw girl, die lipstick staat je prachtig! Die moet ik ook hebben!

 4. 12 november 2017 / 20:14

  Dit is echt een super mooie look. De lipkleur maakt het echt helemaal af, heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: