Herfst Fashion wishlist

Herfst Fashion wishlist

Hi allemaal! Deze week konden we nog genieten van heerlijk nazomer weer. Toch ben ik in mijn hoofd allang bezig met de herfst en een nieuwe garderobe. Zondag gaat de herfst officieel van start en worden de temperaturen toch echt een stuk koeler. Ik heb mijn favoriete items van een paar webshops op een rijtje gezet en die deel ik vandaag met jullie. In de herfst vind ik het leuk om rokjes te combineren met sweaters, leuke laarsjes en accessoires. Daar heb ik mijn wishlist dan ook op aangepast. Kijk je gezellig mee?

Bij een goede herfst horen fijne truien. H&M heeft momenteel echt een top collectie waar ik echt dol op ben. Een trui draag ik het liefst als hij wat oversized valt. De trui met beige en grijze vlakken is mijn favoriet. Leuk met die col er ook bij! Ook een basic zand-en grijskleurige trui mogen niet ontbreken in je garderobe. Makkelijk om te combineren met verschillende outfits. Je kunt de truien combineren met de rokjes en enkellaarsjes of met een toffe flared broek. De flared broek is dit seizoen helemaal hip!

Wanneer er een iets warmere herfstdag bij zit combineer je de rokjes met een leuk t-shirt en eventueel een biker jasje erop. Dit grijze shirt met tekst is van H&M. Je doet een schipperspet erbij op en je look is helemaal af! Schipperspetten waren vorig jaar ook al helemaal hot en dit seizoen ga je ze ook weer ontzettend veel zien. Ik vind deze trend echt helemaal leuk! Aangezien ik teveel ‘zwarte’ schoenen in mijn kast heb wil ik er ook graag een licht paar aan toevoegen. Deze mooie camel kleurige laarsjes van suède vind ik erg mooi! Deze mooie laarsjes zijn van Mango.

Over een heuptasje zijn de meningen nogal verdeeld. You like it or you hate it! Ik moest er in het begin aan wennen maar nu vind ik ze helemaal leuk! Je kunt het heuptasje ook makkelijk combineren met veel verschillende outfits.

 

Beige met grijze coltrui – H&M
Grijze trui – H&M
Zand trui – H&M
Shirt – Mango
Enkellaarzen – Mango
Ketting – Mango
Oorbellen – Mango
Schipperspet – Costes
Heuptas – Zara

Wat staat er op jouw herfst wishlist? 

3 Reacties

  1. 20 september 2018 / 06:40

    Mooie items. Ik vind de oversized sweaters helemaal leuk.

  2. 21 september 2018 / 06:43

    Mooie wishlist! Ik ga vandaag voor een herfst jas kijken, maar ongetwijfeld kom ik met meer dan alleen een jas thuis, haha.

  3. 21 september 2018 / 22:53

    Wat een mega leuke items allemaal! ik hou echt van die bruinige kleur truien en leren rokjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: