Henna brows bij Browsisters in Breda

Henna brows

Henna brows bij Browsisters in Breda

Vorige week maandag bracht ik een bezoekje aan Browsisters in Breda. Het was tijd om mijn wenkbrauwen goed onder handen te laten nemen. Daar had ik namelijk zelf al heel lang niets meer aan gedaan.

De eigenaresse van Browsisters is Suus. Een enthousiaste dame die passie heeft voor haar vak! Vandaag vertel ik je wat meer over mijn Henna Brows. Lees je mee?

Brow treatment

Suus heeft een super leuke salon aan huis, ideaal! De ruimte is mooi licht en in het midden staat de behandelstoel waar ik plaats kon nemen. Suus bekeek mijn wenkbrauwen en we hebben besloten om ze te verven met Henna. Dit had ik nog nooit eerder laten doen. Mijn wenkbrauwen werden mooi in model gebracht, gewaxt en getrimd. Door het verven van wenkbrauwen worden zelfs de lichtste haartjes meegenomen, waardoor je wenkbrauwen een stuk voller lijken.

Henna brows

Na het verven met Henna

Dit is het eindresultaat na het in model brengen van mijn wenkbrauwen en het verven met Henna. Het voordeel van Henna is dat het tot wel 2 weken op de huid blijft zitten en maar liefst 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Zo fijn om ‘s ochtends met mooie wenkbrauwen wakker te worden, zonder ze helemaal bij te hoeven tekenen.

Henna

Eenmaal thuis heb ik ook nog even een foto van mijn Henna brows gemaakt. De bollere vorm in mijn brows vind ik ook erg mooi! Henna bevalt me tot nu toe erg goed. Het enigste wat ik nu s’ ochtends doe is mijn wenkbrauwen een beetje aan het begin bijwerken en enkele lijntjes nog wat strak zetten. Het scheelt me zeker vijf minuten werk ‘s ochtends, haha!

Naast Henna brows kun je bij Browsisters ook terecht voor permanente make-up en een lash treatment.

Laat jij je wenkbrauwen weleens doen in een salon?

Dit artikel betreft een samenwerking

1 Reactie

  1. 3 april 2019 / 19:39

    Wauw ze zien er goed uit, ideaal wanneer je opstaat dat je niet meer je wenkbrauwen hoeft te tekenen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: