Healthy Baking: Pompoenbrood

thumb
Hi iedereen en welkom bij een nieuwe Get Healthy With Me video. Dit keer ga ik een heerlijk pompoenbrood bakken. Pompoen past perfect bij de herfst! Het is lekker zoet en zacht van smaak en bevat weinig calorieën. Pompoen is ook nog eens laag ik koolhydraten. Benieuwd hoe ik dit heerlijke brood bak? Kijk dan snel mee naar de video!

Abonneer je hier gratis en voor niets op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s!

Ingrediënten:
– 200 gram volkoren speltmeel
– 3 eieren
– 2 tl wijnsteenbakpoeder
– 1 tl appelazijn
– 2 el honing/agave
– 2 handjes pecannoten
– 2 handjes rozijnen
– 150 gram pompoenpuree
– 1 tl kruidnagel
– 2 tl kaneel
– 2 tl koekkruiden
– 4 druppels vanille aroma

Bak het pompoenbrood af in een voorverwarmde oven voor 45 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

9 Reacties

  1. 21 november 2015 / 07:07

    Wat een heerlijk recept..Ik hou van pompoenbrood 🙂

  2. 21 november 2015 / 07:20

    Dit heb ik nog nooit voorbij zien komen, dus extra leuk! Leuke video, je zet me aan het denken om dit eens te gaan maken: looks so good!
    XOXO esmee

  3. 21 november 2015 / 08:22

    Dit ziet er super lekker uit! Heb geloof ik nog nooit iets met pompoen gemaakt, toch maar een keer proberen!

  4. 21 november 2015 / 10:47

    Oooh wat heb je weer een heerlijk recept voor ons. Ik heb laatst een keer in een lunchroom een pompoen broodje gegeten en ik vond het echt heerlijk! Ik denk dat ik jouw recept ook snel een keer ga proberen!

    • Marloes
      Auteur
      21 november 2015 / 20:58

      Ik ben benieuwd wat je ervan vind Svenja!

  5. 21 november 2015 / 11:00

    Wat een heerlijk recept! Leuke variatie op het “normale” brood!

  6. 21 november 2015 / 11:11

    Hmm..lekker! Leuk zulke video’s, dan kan ik precies zien hoe jij het doet :). Kan het ook niet mislukken, haha.

    • Marloes
      Auteur
      21 november 2015 / 20:57

      Haha leuk om te horen :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: