Happy New Hair!

salonb1

Happy New Hair!

Goedemorgen! Hebben jullie allemaal een fijn weekend achter de rug? Vorige week zaterdag ging ik naar Amsterdam om naar de kapper te gaan. Ik had een afspraak met Sue bij Salon B. Ik keek er al weken naar uit, en zag al zo vaak mooie haar foto’s voorbij komen op haar Instagram account. Sue is zo ontzettend goed in haar werk, en doet het met veel passie! Wie mij op social media volgt heeft het resultaat misschien al wel voorbij zien komen, maar vandaag laat ik het nog even op mijn blog aan jullie zien!

salonb3
De bovenste twee foto’s zijn voor en de onderste twee na. Maar dat is wel te zien denk ik :). Wat betreft mijn kapsel is er niet veel veranderd. We hebben het ‘lob’ model aangehouden en verder is mijn haar wat bijgepunt en zo geknipt dat het weel lekker en beter in model valt. Ik wil mijn haar graag weer laten groeien, dus nu kan het op een gezonde manier weer mooi lang worden. Wat betreft kleur is er wel wat veranderd! Ik wilde graag een koele blonde balayage. En dat heeft Sue super gedaan! Helemaal hoe ik het in mijn hoofd had. Ik ben er super blij mee! Sue heeft als basis mijn eigen haarkleur gehouden. Daarna is ze mijn haar gaan blonderen. De blondering heeft ze gemengd met Olaplex. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar, door het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of verven van het haar. Olaplex helpt beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Olaplex no1 wordt bij de ontkleuring toegevoegd. Wat mij betreft een wondermiddel, want mijn haar heeft nog nooit zo zacht en lekker aangevoeld na het blonderen. Na het blonderen zijn er twee verschillende toners in mijn haar aangebracht om de kleur mooi koel en ashy te krijgen. Daarna werd de Olaplex Bond Perfector no2 in mijn haar aangebracht, en dit moest nog even een kwartiertje inwerken.

salonb2
Daarna was het tijd om mijn haar te gaan stijlen zodat ik het resultaat kon zien! Spannend! Sue gebruikte de Bumble and Bumble Invisible Oil in mijn haar voordat ze het ging drogen en stijlen. Dit spul is zo lekker! Het beschermd tegen de warmte en mijn haar ging er mooi van glanzen.

salonb6
Eenmaal thuis had ik gelijk al een fijne shampoo en zilvershampoo aangeschaft om de blonde kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Ik was mijn haar ongeveer 1 a 2x in de week. De L’Oreal Professional Shine Blonde is een erg fijne shampoo die de geeltinten in het haar neutraliseert en je haar mooi laat glanzen. Ik heb deze shampoo in het verleden ook al weleens gebruikt. De zilvershampoo gebruik ik 1x in de twee weken om de blonde kleur mooi koel te houden en geeltinten uit mijn haar te halen.

salonb7
Omdat ik zo enthousiast werd van Olaplex heb ik ook no3 gekocht om thuis te gaan gebruiken. No3 Hair Perfector kun je 1x in de week gebruiken om het haar nog sterker te maken. Je brengt dan eerst Olaplex aan in je haar (of slaapt er een nachtje mee) en vervolgens was je je haar met een shampoo en conditioner.

Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn nieuwe haar!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

41 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / 09:06

  Ziet er heel mooi uit! Mooi met die kleuren!

 2. 19 oktober 2015 / 09:06

  Wauwie! Super mooi je haar! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar de Olaplex.

 3. 19 oktober 2015 / 09:12

  Het valt heel mooi! Ook een frisse kleur heeft ze er van gemaakt, zij is volgens mij echt een ster in kleuren! Nu ben ik stiekem wel benieuwd naar een foto van de voorkant :).

 4. 19 oktober 2015 / 09:14

  Ik vind het zo ontzettend mooi dat ik bijna twijfel om mijn haar ook in deze kleur te verven. Ik vind het echt prachtig!

 5. 19 oktober 2015 / 09:15

  Wauw echt prachtig haar! Het is super mooi geverfd

 6. 19 oktober 2015 / 09:27

  Ik had het al op Instagram giezen!
  Ik vind je haar echt zo mooi geworden.
  Liefs Lonneke

 7. 19 oktober 2015 / 09:31

  Heel mooi resultaat <3 De lichtere plukjes in je haar staat lekker fris!

 8. 19 oktober 2015 / 10:19

  Prachtig! Ik ben wel heel benieuwd naar Olaplex, helemaal ook voor thuisgebruik. Is dit alleen bij kapsalons te koop?

 9. 19 oktober 2015 / 10:57

  Ik ben jaloers op je mooie bos krullen, looks so prety!
  XOXO esmee

 10. 19 oktober 2015 / 11:21

  Happy new hair! Heel mooi. JE kunt zo op Pinterest met dat kapsel. hihi

 11. 19 oktober 2015 / 11:37

  Ik zit ook al heel lang te kwijlen bij haar instagram foto’s! Tof dat je bij haar bent geweest, het is prachtig!

 12. 19 oktober 2015 / 11:47

  Inderdaad een prachtige kleur meis! Staat je erg goed.

 13. 19 oktober 2015 / 12:01

  Waauw! Ik vind het echt heel mooi! Inderdaad een happy new hair. 🙂

 14. 19 oktober 2015 / 16:21

  Wauw wat mooi zeg, ik vind het er heel leuk uitzien!

 15. 19 oktober 2015 / 18:54

  Je haar ziet er echt zichtbaar gezonder uit! En ik vind de blonde plukken dus echt geweldig, nu wil ik het ook doen haha

 16. 19 oktober 2015 / 19:26

  Ik vind je nieuwe kapsel echt ontzettend tof. Het staat je echt heel erg mooi :-)!

 17. 19 oktober 2015 / 21:16

  Heel mooi, je haar lijkt echt een stuk voller 🙂

 18. 19 oktober 2015 / 22:22

  wauw staat je prachtig meid love it en de zilvershampoo van loreal is the best

 19. 20 oktober 2015 / 09:53

  Wauw Marloes, het staat je prachtig! Sue is inderdaad echt goed, ik wil ooit ook nog mijn haar laten doen door haar! 😀

 20. 21 oktober 2015 / 21:32

  Wat een leuk kapsel, zo! Iets meer pit zit er in

 21. 22 december 2015 / 20:06

  Dat olaplex lijkt me wel wat ken hier in de buurt niet een salon b maar ga even Google of k dit kan vinden verf dan niet heel veel maar men haar Is wel altijd heel broos dus misschien helpt dit! Thanks voor de tip op insta <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: