Happy New Ashy Hair

Happy New Ashy Hair

Hi allemaal! Gisterenochtend vertrok ik al vroeg richting Amsterdam. Het was weer eens hoog tijd om een bezoekje te brengen aan SalonB in de Gravenstraat. Ik had een afspraak staan bij lieve Sue, om mijn haar te transformeren in een assige balayage coupe. Het was inmiddels alweer ruim een half jaar geleden dat het gekleurd was. Mocht je benieuwd zijn hoe mijn haar er uit zag voor het bezoekje aan Sue, moet je even hier klikken. Onderaan het artikel heb ik een foto staan van mijn haar.


Eerst heeft Sue mijn haar wat opgelicht d.m.v. highlights in het haar te zetten. Deze hebben ruim de tijd gehad om goed in te trekken, en daarna kon alles lekker uitgespoeld worden. Ook is er tijdens het kleuren gebruik gemaakt van Olaplex. Jullie weten inmiddels misschien al wel dat ik groot fan ben van Olaplex. Ik gebruik het thuis ook altijd één keer in de week om mijn haar gezond te houden.


Aangezien ik zo’n vier uurtjes heb doorgebracht in de salon, kreeg ik rond de middag wat honger en bestelde ik deze heerlijke Red Velvet Cake van de Drie Graefjes. Hmmm..deze is echt onwijs lekker! Mocht je een keer bij de Drie Graefjes in Amsterdam komen, dan zou ik deze taart zeker eens uitproberen!

ashy hair
Na het blonderen was het tijd voor de toner. Bij de aanzet heeft Sue een toner aangebracht die heel dicht bij mijn eigen haarkleur ligt. In de rest van het haar heeft ze een assige kleur toner aangebracht. Zo mooi! Ik vind het resultaat echt geweldig, en ben er helemaal happy mee. Na het kleuren werd mijn haar gewassen, en kreeg ik nog een Olaplex behandeling. Als laatste heeft Sue mijn haar nog een healthy haircut gegeven en het mooi in model gebracht. Ik kan er weer even tegenaan!

ashy hair balayage
In het daglicht zie je de ashy kleur van mijn haar nog beter! <3

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haar? 

15 Reacties

 1. 7 maart 2017 / 06:20

  Wat mooi! Ik was al erg benieuwd hoe het resultaat eruit zou gaan zien. Pretty!

 2. Britt
  7 maart 2017 / 19:48

  Met zo’n lange zit heb je zo’n taartpuntje wel verdiend haha, maar het resultaat mag er zeker zijn, wauw, heel erg mooi staat het!

  • Marloes
   Auteur
   8 maart 2017 / 21:49

   Haha, ja toch! Soms moet je jezelf een beetje verwennen 😉

  • Marloes
   Auteur
   8 maart 2017 / 21:48

   Dankje mop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: