HAPPY 2018!

HAPPY NEW YEAR allemaal!

Hopelijk hebben jullie een heel mooi uiteinde gehad van 2017! Hoe heb jij oudejaarsavond gevierd? Dennis en ik hebben oud & nieuw met zijn tweeën in de winterefteling gevierd. Wel heel bijzonder en leuk om eens meegemaakt te hebben. Om 7 uur ‘s avonds mochten we het park in en om 1 uur ‘s nachts was het afgelopen. Om 12 uur werd er een hele mooie vuurwerkshow gehouden wat wel erg gaaf was. Ondanks het slechte weer was het echt super leuk! Ze weten er altijd wel een fijne sfeer van te maken in de Efteling!

Ik hoop dat 2018 voor iedereen een heel mooi jaar mag worden in goede gezondheid met heel veel liefde en geluk! Maak er wat moois van!

6 Reacties

 1. 1 januari 2018 / 11:36

  Wat een leuke plek om Oud&Nieuw te vieren! Gelukkig Nieuwjaar!

 2. 1 januari 2018 / 12:54

  Gelukkig nieuwjaar meis! Wat gaaf dat jullie het in de Winterefteling konden vieren. Ik heb met mijn vrienden Oud & Nieuw gevierd, heel erg gezellig en een superleuke manier om het jaar af te sluiten! Malou x

 3. 1 januari 2018 / 13:21

  Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar! Wat gaaf om het in de Winter Efteling te vieren, dat ga ik eens onthouden, misschien ook leuk om in de toekomst met de kids te doen :).

 4. 1 januari 2018 / 16:15

  Wat leuk zeg dat jullie het gevierd hebben bij de winter efteling! Ik wil jullie een fijn 2018 wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: